10

Рецепта за щастие

преди 8 години

Когато си живял с един човек минимум 4 години заедно, имате ДЕТЕ (това е изключително важно), тоест грижили сте се двамата за трети човек, когато мъжът е оставал без пари или пък жената е оставала без пари и другият е трябвало да издържа двойката, когато си му видяла всичките пиянски истории, агресивен ли е като пие, как реагира в тежки ситуации и ако тогава ПАК ти се иска да си с него - да, тогава аз одобрявам венчавките. Всичко друго е чиста наивност, интерес или "щот ко ши кажат хората".

9

една

преди 8 години

Що пишете глупости? На кого му е притрябвало да се жени просто ей така, да няма деца примерно 5 г. и да гради кариера през това време, като може да си я гради и да няма деца и без да сключва юридически договор? По точка две - да, по-младите са по-приспособими, но на 22 взимаш един, на 32 имаш съвсем друг човек, за когото ти изобщо не искаш да си женен. По т.4 - аз станах майка на близо 40 и съм готина за детето си,манталитетът не зависи от числото на годините винаги. Само т.5 е коректна може би.

8

London

преди 8 години

nai dobre e da napravich edno dete bez brak , kogato deteto navarchi 18 godini , togava ako jenata zaslujava moje I brak , no deteto se pravi , kogato si minimum na 33 , predi tova ergenski jivot I pove4e ot edno dete ne ti trqbva

7

Анонимен

преди 8 години

Ако пък не се ожениш до 45 , всички твои познати са на друго ниво от живота си , имат деца и дали са женени или разведени , ти не си като тях ! Един мъж на 45 винаги иска да е имал дете !

6

пубертет

преди 8 години

приятелите ми който се ожениха на по 20 години ги хвана "пубертета" на 30.добре е да си "вземеш бройките" и тогава да се жениш.

5

Анонимен

преди 8 години

Ранен брак зависи колко ранен се разбира. Ако си под 20 години 100 % ще се разделиш или поне доста ще изневерявяш

4

Анонимен

преди 8 години

Сигурно не е лошо, да се ожените, да поживеете известно време заедно, ако нещата потръгнат да имате и деца, много по-добър вариант от бременна булка, което за мен е най-жалката картинка ;) Всичко си е индивидуално, другата жалка картинка е разведена с дете/деца на 40 ( също следствие на ранен брак). Както винаги жените са по-прецакани в случая.

3

Анонимен

преди 8 години

До няма лошо....Здрави да сте ! ! !

2

няма лошо....

преди 8 години

Прекрасно е да се сключи брак по-рано аз самата го направих преди години и сега никак не съжалявам -млади сме и можем да правим всичко ,което пожелаем-чувството е страхотно :)

1

Анонимен

преди 8 години

Всичко? Аз не смятам да се женя поне преди 28-29- годишна възраст, но все пак не се знае кое и как ще стане напред във времето...