175

бореца

преди 8 години

Като чета някои от коментарите все едно четеш Работническо дело от преди 25 години!Всяка контрабандна стока се унищожава и точка по въпроса и още нещо което пишещите коментарии ама въобще не разбират!А това е че Русия не е СССР,че света е едно глобално село в който всеки купува и продава и това че някой налага ембарго на друг вече е демоде защото ако си силен може да си набавиш което ти е необходимо от всички пазари!Така е не пишете глупости и тъпотии!

174

Форекс

преди 8 години

Пошла родимая! forexpf. ru / currency_usd . asp

173

Самогон

преди 8 години

Да, ама някой се сетил да вари смачканите и разлагащи се нектарини и така руснаците благодарение на ембаргото откриха кайсиевата ракия. Коментариите, които четох бяха, че това станало даже без добавъчна захар, защото нектарините били сладки. Сега ще чакат Цар Киро там.

172

коко

преди 8 години

Прочетох тази статия и си помислих следното :Да не би западняците да искат техните стоки да "пробиват" ембаргото ? Да не би да искат да се нарушават закони ? Ами какво биха сторили с руски стоки незаконно внесени при тях ? Или твърде ги боли........вече?

171

Анонимен

преди 8 години

Когато рублата падна рязко, Путин на практика обясни на руснаците, че това е положителна новина, защото ако преди руснаците са можели да получат 32 рубли за долар, то през декември вече могат да получат близо тройно повече - 80 рубли за долар!

170

Анонимен

преди 8 години

Мръсните капиталисти са обсадили Русия и я атакуват с храна, обаче Путин е велик стратег, а обикновения руснак има невероятно душевност, което фактически обезсмисля юдомасоно-краваросороско-гейропските напъни да източат ресурсите на Русия чрез хранителни атаки.

169

без сертификати

преди 8 години

Всички унищожени хранителни продукти бяха без сертификати. За произход, за съдържание, за трайност и всичко останало. Би било престъпление, ако тази "храна" я раздадат на нуждаещите се! Някой от вас, мразещите Русия, би ли дал такава "храна" на децата си?

168

Окупатора

преди 8 години

Годината е 2001 - на пазара за развлекателни продукти излиза Tom Clancys: Ghost Recon . умопомрачителна графика . Невероятно напрежение и съспенс . Невероятен сюжет и история . Действието се развива в бившите страни от СССР . НАТО се опитва да помогне на Русия и за целта е ОКОПИРАЛО УКРАЙНА . да не забравяме че това е игра от 2001 година . Честито плоски мозъци .

167

ндаа

преди 8 години

На запад-***,на изток-***,а в България най-много!

166

Анонимен

преди 8 години

Русия не я мислете, имат си водка, имат си сельодка, дивеч в горите и риба в реките. Ще оцелеят и без френски сирена и пилешки бутчета с хормони, прани в белина. Европа загуби огромен пазар, заради кефа на янките, а те за благодарност ще ни превърнат в тяхна търговска периферия, консумираща ГМО *** и отровните им храни и вредни лекарства. Просто мечта!!!! И за да ни зарадват, всичко става на тъмно, зад гърба ни!

165

Анонимен

преди 8 години

А нашата реколта от вкусни и екологични праскови така гние, защото заради вноса не могат да ги продадат. Така е и с много други плодове и зеленчуци. Важно е да се продаде стоката от ЕС, която сега не се приема в Русия.

164

рота

преди 8 години

До АнонименGITNICATA на света е Канада неграмотнико!

163

Анонимен

преди 8 години

ПЪЛНИ РУСКИ ***!/...даже не ми се и коментира тоя тъпизъм../

162

зико

преди 8 години

За да се прекъсне контрабандата така се прави. Това са стоки без лиценз.Защо госпожо Нестерова не пишеш че в Испания Гърция Франция фермерите хвърлят десетки тонове плдове и зеленчуци и млеко заради ембаргото. О да там не е Русия с Путин. Какво лицемерие какво нагаждане.

161

Анонимен

преди 8 години

Само глад за тия колхозници, дето мачкат храна

160

Ха- ха- ха

преди 8 години

За Родину, за Путина! Най-големия враг на Путинистан и аятолях Путини са храните от ЕС.

159

Анонимен

преди 8 години

Външната политика на Путин, правилна или не е най-малкия проблем на страната. Олигархията, която източва и изяжда всички пари и ресурси на държавата и умипомрачителната корупция, която не позволява да се създаде абсолютно нищо е проблема с който Путин не може или не иска да се справи. Това съсипва русия, не санкциите на запада

158

Окупатора

преди 8 години

До ЧакамНе знам ко чакаш , ама май доака да видиш как падна ембагото над Иран . Май нещо преди 2 години екфи Чафути и Хамерикански *** нещо , бомби мислеха да хвърлят . То ко стана сега ? Май май ... Ша хофят да падат на колене и да молят за помощ . Усещам как сега нещо такова очаква и Демократизирана Либия . Що ли си мисля че синът на Кадафи вместо смъртна присъда , ще стане президент ? А и не забравяй - Виж Египет ко стана против волят на Хамерика :)

157

vse edno

преди 8 години

До Анонимен 308:ами бухай хляб само да припадък, да те видя....то затова накъдето се обърнеш, само шишковци с диагоналки из България....грозотия! пфу!

156

Чакам

преди 8 години

Чакам да видя как ще мачкат с новия танк айфоните на рашунгрите. 10-20 долара за барел. Скоро. А и щяха да борят ИДИЛ и това чакам да видя...