57

Кашик

преди 8 години

И нас така ни учеха в казармата. Функцията на пехотата е да мине след танковете, да изнасили всичко женско и да изтреби всичко мъжко. Така било редно от край време. Казваха ни още че 13 години е границата където момчетата не се считат вече деца и подлежат на изтребление.

56

Харун-ал-Рашид

преди 8 години

Халифът на ислямска държава се казва Барак-ал-Хюсеин Обама.

55

каймакам

преди 8 години

Днес исляма навлиза осезаемо в Европа. Поради това той се подлага на нецензурни критики и обиди ,без да е виновен. Личното ми мнение е че вина за това има християнството. Според Папата в Европа , християнски вече почти не живеят. Мислят се за такива , но не са.

54

Анонимен

преди 8 години

"Муххамад избира 6-годишната Аиша пред сестра и тийнейджърка и тя остава докрай негова любима съпруга."Муххамад е идолът на мюсулманите. Всеки мюсулманин иска да прилича на Муххамад и да следва примерите му. От тук нататък какво да говорим - кой как бил го "тълкувал". Как то и да го тълкуваш си е чиста педофилия, Муххамад е педофил. Такива са от ислямска държава, на това учи въпросната религия. Членовете на ИД просто четат и то е записано в "свещенната им книга".

53

Анонимен

преди 8 години

И какво е исляма - историята на некав педофил, който си лягал с 12 годишни момичета, ходил да коли "инаковерци" и се кланял 5 пъти на ден. И това е идолът, който всеки мюсюлманин следва и се опитва да достигне и да прилича. Разбира се, че това е религия на смирението и молитвата. Изобщо вечния мир. За мен мюсулманина е духовно (пък и физически) осакатен човек. Много вероятно доживот.Такива хора и религия е нужно да бъдат изолирани от цивилизациите. Там без петрол още щяха да яхат камилите

52

Веселин Узунов

преди 8 години

Не виждам смисъл да ги изнасилват като те сами си дават.За блузка от втората или стари обувки в сиропиталището се молят кой да ги яхне. Па ще питат- чича ,има ли саламец? И салам и сиране ще им дам

51

каймакам

преди 8 години

Не се става мюсюлманин , както да речем да си фен на някой клуб или сдружение. Исляма " не раздава покани " за да се включиш в неговите редици. Човешката душа трябва да се отдаде доброволно. Всичко останало е фалшификация радикален ислям.

50

каймакам

преди 8 години

До футуролог. Именно будистите имах на предвид. На Земята живеят около 1.8 милиарда мюсюлмани. Поне половината от тях са незабележими от пръв поглед, че са такива. В Исляма категорично е забранено насилственото му налагане , пропаганда и т.н.т. За Християните е най добре да гледат на Исляма като норма от житейски правила и закони , които цял живот трябва да се спазват.

49

Анонимен

преди 8 години

Радикален или не - ислямът винаги е бил престъпна религия, позволяваща убийствата без никакви морални и греховни последници. 500 години какво са правили с нас??? Хич не е имало убийства и изнасилвания тука - сякаш се е променило нещо ли?

48

каймакам

преди 8 години

Можете да съберете няколко хилядна банда от главорези с дръпнати очи. Да ги преоблечете като будистки монаси и да ги карате да се молят като такива. .... колко му е ! ? В далечния изток , също има откачалки. Всичко е въпрос на време и пари.

47

каймакам

преди 8 години

Пардон. Ислямска..........

46

каймакам

преди 8 години

Истинска държава е терористична организация която в същото време цели да опетни една религия. Тя няма нищо общо с исляма. В случайа има умишлено сходство с термина " ислямска ". Ако все още се хващате на тази евтина пропаганда , си е ваш проблем.

45

Юли Костов

преди 8 години

Тук има ***, или необразовани ***, или пък просто ***, които бъркат радикалния ислямизъм с тоя на мюсюлманите. Християнин съм и винаги ще си остана такъв, но това не ми е пречило да се поинтересувам от другите религии. Истинският ислям няма нищо общо с радикалния и тоя от ИД, както и тоя който се проповядва в някои части на БГ и Европа. Последният е даже политически ислямизъм. Исляма категорично забранява убийството в каквато и да е форма или подбуда! Ония там в ИД са изверги.

44

Промит капут

преди 8 години

Аз ще гласувам за Герб и ДПС ....само те ще се справят с ИД ! САЩ и ЕС са силата която се противопоставя на ИД ! Ще гласувам за Хюсейн Хафъзов защото има голяма глава ! Да живее Бойко паша !

43

мюсюлманин

преди 8 години

до 64БЪркаш ме с някого. Не съм убил и пиле в живота си, нито съм изършил престъпление. И аз си работя и си изкарвам честно прехраната като всеки нормален човек. Може да съм мюсюлманин, но съм светски човек и не се цепя от българите, нито пък съм усетил някакво негативно отношение от приятелите си българи. Така че не всички сме главорези като ИД. И това не е от религията, пак ти казвам. Помисли малко и ще разбереш.Лека от мен!

42

Мюсюлманин

преди 8 години

Това тяхното не е ислям. Едно време в Средновековието мюсюлманите са били двигатели на цивилизацията и науката. А сега такива индивиди се върнаха в Средновековието. Да, и аз съм мюсюлманин, но не го разбирам исляма по този начин. В исляма се проповядва смирение. Тези индивиди само злоупотребяват с религията, за да манипулират хората за долните си цели. Да, тези са гнусни, но това не е от религията, а от тълуването и. Нека не ги бъркаме. Това, че някои психари си я тълкуват така, не я прави лоша.

41

Анонимен

преди 8 години

Мохамед е имал 11 жени. Първата е била Хатиджа богата вдовица на 45 а той на 25. Всичките му жени са били омъжени освен Айша. Тя е била на 6 когато се е оженил за нея отишла е при него с куклите си. Бракът име бил консумиран когато тя е била на 9 а той на 53. Само ми кажете това ако не е отвратително а може би аз не съм достатъчно възвишена за да проумея божествения промисъл на Исляма.

40

Анонимен

преди 8 години

Как може да има толкова гнусни хора на тази земя. За съжаление те ще направят много грозен мюсюлманския свят и ще отвратят всички.

39

:)

преди 8 години

Кюрдите изнасилват и мъже :)Ако има незадоволени мераклии :)))))

38

Nobody

преди 8 години

балет Арабеск.... културни особености...