211

Анонимен

преди 9 години

И твойта м. също безделнико

210

Анонимен

преди 9 години

Боко пак философства, ане си стегне министрите и надолу по веригата.

209

Анонимен

преди 9 години

А защо иззехте правата на катаджиите? Масово се кара без светлини, с превишена скорост и изпреварване в завои без видимост...През последния месец за 2000км само 1 патрулка с камера...

208

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Премиерът и президентът да си влязат в ролите и да си подадат оставките!

207

аре

преди 9 години

затова в САЩ са напреднали, въпреки пропагандата, която се развива в бг-то, защото там за престъпниците има белезници, а у нас престъпниците те обявяват за луд и налита на бой и закани, ако се възмутиш от наглостта им и простотията!

206

аре

преди 9 години

боко, преминават на зелен светофар за пешеходец и преди години на едни кифли им тропнах с крак за това- бе в Студентски град, а те ми завъртяха крушки в небето. В бг-то нормалните са лудите, а в САЩ за такова нещо за завиващите крушки в небето има белезници!

205

Анонимен

преди 9 години

Boiko e prav, che zavisi ot semeistvoto, no kakvi semeistva imat tezi "deca", roditelite im sa bokluci, mnogo qsno

204

девизът

преди 9 години

на управляващите гадини е да прехвърлят отговорността от себе си върху останалите. За Борисов няма лична отговорност- той я прехвърля по-надолу, типично по сталински звучи и максимата: Спасението на давещия е в самия него. Само където те - овластените простаци никога не се давят! Те са НЕДОСЕГАЕМИ!

203

Анонимен

преди 9 години

И Доган има толкова гавази, интересно за какво му са ?!

202

Анонимен

преди 9 години

Полицаите са ***, но и да хванат някой големец ще си изгубят работата, затова и си траят.Арестуват някой, а съда го пуска - това не е нормално!Хората си мълчат и траят- и това не е нормално!

201

Жуков13

преди 9 години

ТО да си *** не е лесно Боико Пазбоико може само да се оправдава и да краде *** пожарникар да те оправлява е това е деморация

200

Анонимен

преди 9 години

Добре, че е Бойко, иначе досега щяхме да сме като Сомалия!Ама простия народ не иска да помогне, а чака друг да оправи нещата - нещастници ;)

199

Изскуствен Интелект

преди 9 години

Убеден съм че родителите правят всичко възможно да спрат децата си от тези гонки.Ама това не са деца а големи хора.Бойко пак говори врели некипели.Ама нали сме баламски народ търпим си го.При наличие на добра воля от страна на полицията този пробрем светкавично би се решил.

198

Анонимен

преди 9 години

Всеки чака Държавата да му реши проблемите, но така не става !Първо си оправете собствените къщи, после искайте от другите!

197

Анонимен

преди 9 години

Прав е Бойко - родителите се правят на слепи и глухи, а после реват.И да се махне Бойко пак ще умират по пътищата, защото българина е просто животно.Арестуваш убиеца и съда го пуска на свобода - за това не е виновен Борисов!

196

Lan

преди 9 години

Тя майката на убиеца си го каза - не плачела за мъртвите, а за нейното си момче, че видиш ли щял да му се промени живота от тук нататък! Не ѝ пука, че до този момент той си е правил гонки...горкия.

195

Lan

преди 9 години

Борисов, на НЕ им пука, ако убият някого! Пука им само за собствения живот!

194

АНОНИМНА

преди 9 години

ВРЕМЕ Е РОДИТЕЛИТЕ ДА СИ ВЛЯЗАТ В РОЛЯТА НА ТАКИВА. НЕ САМО ДА ХУЛЯТ ТОЗИ , ОНЗИ И ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА Е ВИНОВЕН. ТОВА СА ВАШИТЕ И НАШИТЕ ДЕЦА, А МЪКАТА Е ГОЛЯМА - ЦЯЛ ЖИВОТ КОГАТО ЗАГУБИШ ТОВА, КОЕТО НАЙ - МНОГО ОБИЧАШ. ЗА ТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ- ПАЗЕТЕ ТОВА, КОЕТО ОБИЧАТЕ.ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ РОДИТЕЛИ.

193

Щирлиц

преди 9 години

А кога ще имаме отново Д Ъ Р Ж А В А !?

192

Анонимен

преди 9 години

Снимката кърти от всякъде, все едно е кадър от филма за сицилианската мафия