33

Анонимен

преди 8 години

Ще Внасят контрабандно в България над 30 000 *** заразени от чума в Укрина

32

Анонимен

преди 8 години

Щом сме дали на руснаците 32 тона злато в 1878 г , това напълно опровергава мита за турското "робство". Българите не само сме имали всички права в османската империя, но сме имали развита икономика по време на султанското управление. В резултат на което сме натрупали 32 тона злато. Крайно време е да пренапишем учебниците по история и изтрием от тях клеветите за Османското управление по нашите земи! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Ако турците ни бяха управлявали зле и ни бяха клали и насилвали, както клеветят московските шпиони у нас, тогава ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА ТЕЗИ 32 ТОНА ЗЛАТО, КОИТО С

31

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе, като няма хляб ще ядат танкове ;)

30

Анонимен

преди 8 години

Медведев не е мечка , и путин не е .........

29

АНОНИМЕН

преди 8 години

До 42 Излишно е да питаш 23 казва, че ядат само кори и корени от дървета и храсти. Така, че са по добре от нас които ядем отровите на демократична Европа.

28

:)

преди 8 години

Интересно ми е какви хранителни стоки може да внесе Русия от Лихтенщайн.

27

Кривондел

преди 8 години

Трилионната икономика на САЩ - 2,5% ръст за второто тримесечие.Милиардната икономика на Русия - 4,8% СПАД за второто тримесечие.Поредната победа на Путин по пътя към оскотяло население, вярващо, че светът е враг. Нещо като Северна корея в модерен вариант.

26

Стамат

преди 8 години

"Украйна също фигурира в списъка, но при особени условия"А трябва да е първа в списъка!

25

Стамат

преди 8 години

Само така! (thumbs up)

24

Анонимен

преди 8 години

Червените *** са налазили здраво. Хайде товарете се на влакове и до един в тайгата при ушанките спиртосани,които възхвалявате.

23

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Европа да им наложи ембарго върху тоалетната хартия... - то както отива май няма да им трябва...

22

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Гладни, голи и боси... - а горди...

21

...

преди 8 години

Значи спекулантите в Беларус ще напълнят още повече гушата, а обикновените руснаци, както се казва - дгд :)

20

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

ДО 23. Ей *** ти кога си бил в Русия когато са яли тия кори от дървета. Ти какво ядеш още по-големи ***-отрови от скъпия ЕС. Що не вземеш да четеш съдържанието на всички хранителни и млечни продукти и да видиш има ли някакъв мижав процент нещо натурално. Затвори си плювалника и се скрий.

19

nemam nervi

преди 8 години

До 18 " Гейчетата пак ще ореват орталъка.Ами така е.Каквото повикало,това се обадило" КОй кара Жужето да се меси във вътрешните работи на Украйна и да анексира Крим-вие путинофилите помните само това ,което ви е удобно

18

Анонимен

преди 8 години

Разни слузести влечуги обитаващи смрадливия евроатлантически *** взели да обсъждат Русия и да дават акъл - голяма майтап.

17

АНОНИМЕН

преди 8 години

Руснаците държат на страната си. Те са готови да изпитат трудности но за тях по важна е Русия. Така ли стоят нещата в Блгария. Така ли правят нашите от високите етажи на властта. Не ние изпълняваме само нареждания от задокеана и не държим изобщо на това което се нарича България. По добре парички в собствения джоб отколкото достойнство и суверинитет.

16

ss

преди 8 години

Не се бъзикайте с Медведев че на пуси като му минат двата мандата кой мислите че ще е президент

15

Анонимен

преди 8 години

До до 17 НФБГоляма глупост си написал. Русия е втората страна в света след САЩ по икономически имигранти, въпреки че там законите за имиграция са много строги - не владдеш руски - няма разрешение за работа. Гастарбайтерите получават заплати в рубли. !40 милиона руснаци също работят за рубли. Там всичко се продава в рубли - отиди на сайта на Порше или Мерцедес - цените са в рубли.

14

Анонимен

преди 8 години

Правилно то само ГМО в европейските стоки руските хоани са най екологични