24

Анонимен

преди 8 години

Оставам с чувството, че всичките тия експерти и отговорни кадри сякаш от една майка са раждани и веднага след това са назначени на съответните места. И ако специализацията в чужбина е толкова скъпа, а парите за обучение са отишли в камери и друга техника, да им пуснат кабелна, но ограничено, та поне някой спец филм да гледат и да се учат, а не да се изказват неподготвени.Трудно било с жива сила и затова ще разчитат на ... самосъзнанието, фамилното възпитание през първите 7 г. и на училището!

23

Анонимен

преди 8 години

Залавянето на престъпниц, след като вече са убили, и които всеки ги знае кои и къде са, е също трудно ли? Мдаа, как няма да е трудно, ако са от оня богопомазания етнос или от другата богопомазана прослойка - синчета на бизнес-мутри и полит-мутри

22

Анонимен

преди 8 години

Оставка, некадърник. Като не можеш да си вършиш работата в нормалните държави те уволняват, а тука ни показват само, че наши хора с протекции не се барат, а те нямат честта и достойнството да напуснат сами, защото цял живот са правили федеринки за същата тази службица. Нормалните хора напускат *** и оставате да се избивате само протежетата и малоумния електорат на елита, но елитът после ще гледа вашия сеир с електората, защото нормалните свършват.

21

niki

преди 8 години

Не ви ли стана ясно, че докато в България няма писта за състезания от типа на формула 1, няма как да се спрат тия джигити. Ненормалници винаги ще има. Не им ли предоставиш място за да си мерят конските сили - винаги ще го правят по пътищата. Погледнете всички страни в Европа и ми кажете коя от тях няма писта за състезания? Аз ще ви отговоря - единствено България!

20

Анонимен

преди 8 години

Какво му е трудното? Клипче с телефона как се състезават и на имейла на районното. Ама нямали такава нормативна уредба. Ами предложете я, както предложихте онази глупост за задължителните фарове посред 40-градусовите жеги през лятото!

19

Салахадин

преди 8 години

В моя град всички знаем къде се гонят "ЕЖЕДНЕВНО ЦЯЛО ЛЯТО" Само прасетата с "ФАРОВЕТЕ" не разбрали!!

18

Анонимен

преди 8 години

Често ходя в САЩ. Независимо от добрата инфраструктура за 1 година загиват около 35 000, но са 300 милиона. Джандари с мощни мотори, хеликоптери има строг контрол. Барне ли те ченгето, че с колело не спреш на стоп, плащаш 120 US. Няма тъмни стъкла, страшно гледащи мутри, скорост 200. Арест, бърз съд, огромна глоба и в бумбака. Не, че са дисциплинирани, принудили са ги. Да дадеш пари на ченге, забрави, арест и съд. Не се заяждат, внимателни но справедливи. А у нас, селчовци смазани от простотия и

17

Анонимен

преди 8 години

До 24Щото никой не им е обяснил,че не навсякъде всички са като възпитаните културни германци.Всъщност единственият дето се противи на смъртното наказание е един изтрещел дядка дето му личи че не е добре с главата.Цитира Библията както дяволът чете Евангелието и събира пари.Юрген,Юнкер некъф такъф.

16

Отвратен

преди 8 години

Засрами се, бе! Наведи глава и признай вината си, защото тук става въпрос за смърт на ДЕЦА и това е правилната реакция - да излезеш и да кажеш "съжалявам и аз имам макар и непряка вина за това" и да изкажеш съболезнования на родителите на децата, по съвест и заради това че ТЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТАТА ТИ.А установяване на нарушение неработещ ляв фар може да се извърши и от петокласник.Почивайте в мир деца!

15

Анонимен

преди 8 години

КАТО НЕ МОЖЕ С ЖИВА СИЛА НАЛИ ИМАТЕ ПИЩОВИ ВЕ..ДЖАНДАРИ!НИЩОНЕВЪРШЕЩИ РЕВЛЬОВЦИ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПРИВИЛЕГИИ!

14

Анонимен

преди 8 години

Требе да се върне смъртното наказание.

13

Анонимен

преди 8 години

По-интересен въпрос е родната милиция какво могат да установят?

12

Анонимен

преди 8 години

Да, трудно е да се установи автогонка (както и всички други престъплния) с половин милион милиционери. Странно как успяват за минути да установят престъпления в скандинавските страни с 10 пъти по-малко милиция. А пък за разни автогонки и джигити на пътя не им трябва дори минута обикновенно.

11

Георги

преди 8 години

Първо да попитам-има ли законни автогонки? След като униформени не могат да прекратят тази тенденция защо не се използват цивилни полицаи? А идеята за необозначени места за контрол е добра! Всички знаем как след такова място се натиска отново *** на газта!

10

анонимен

преди 8 години

ако хората са въоръжени ще видите колко бързо ще се забрави и за гонки с колии за гонки с мотори цяла нощ в тази жега и този шум това не е живот

9

Анонимен

преди 8 години

Айдеее, почва нищоговоренето. Не можела полицията да реши въпроса, пълни глупости, отива кварталния и казва - мърльовци, от утре гонките спират и точка. Или не се знае кои са, че в Лесидрен да не живеят 2 млн души.

8

Анонимен

преди 8 години

Лесно е - да се сложат на всички прави легнали полицаи - даже сега се монтират бързо. Иначе на запад има камери и всички се съобразяват с това но тука няма наказани от тези камери и трябват други мерки

7

Анонимен

преди 8 години

До bobyбре, така ли е в Калифония! малеей, таа Калифорния... ти явно си излизал извън България, евала, разбираш ги нещата...

6

Салахадин

преди 8 години

Държавни прасета,като ви е "трудно" напускайте ,уволнявайте се и на ваше място да идват такива на ,които им е "лесно"!!

5

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите които за 45 години управление докараха народа до това състояние на изпростяване, затова сега стават тези безсмислени гонки.