91

Анонимен

преди 8 години

Европа сама се е изолирала защото е пряко под влиянието на Сащ целият останал свят сьтрудничи с Русия - ФАКТ

90

Анонимен

преди 8 години

Санкции падат, санкции скачат. Русия новият Иран!?Сега когато Техеран се отваря, Кремъл се капсулира...Стига злословихте по Русия бе, пропагандатори гадни!Сякаш няма друга тема за обсъждане.Що не пишете за финансовия балон в САЩ, който се очаква да се пукне всеки момент?Що не разгледате в подробности САЩ с техния Фергюсън, където броят на невинно застреляните *** наближава 1000?!?А, да - не лаете по този, който ви храни нали?

89

Анонимен

преди 8 години

Как да изолираме 1/6 от сушата ??? Я соросидите да кажат как се изолира това което не се изолира хахаха все едно да изолираш тихият океан от останалите морета

88

Анонимен

преди 8 години

Днес много яко се трият коментари-интересно дали трият русофилски или доста про-американски коментари?

87

ЧАР

преди 8 години

До АнонименХЕ ХЕ.... Я МИ ОБЯСНИ ТОГАВА КАКВА ПОЛЗА ИМАМЕ ОТ "НОВИТЕ " СИ ПРИЯТЕЛИ В ЛИЦЕТО НА НАТО И САЩ ....

86

Лустрация

преди 8 години

До ЧАРНеслучайно най-бързо изчезващите народи в Европа са преживели комунистическия гнет, който ще има да ни тегне още 20 години, докато номенклатурата и ченгетата от онова време не изчезнат по естествен начин. Останалите бивши соцстрани ги натириха по принудителен начин (лустрация) и затова дърпат пред нас. Ние изоставаме фатално.

85

работен

преди 8 години

да си кравар не е обида, изисква се доста работа и то физическа, да си партизанин-шумкар е като да си - друг се труди, а накрая му крадат изкараното с пот

84

do116

преди 8 години

KU-ku! Iran veche ima e pochti kolkoto Rusia po naselenie I sega sas zapadna pomosht, mogat da nadminat I Turcia iRasha po standart! Irancite imat mnogo dobre podgotvena inteligaenci a I pri edna svoboda shte stanat mnogo dobre. A ako s tanat I yadrena sila Rusia ste stane iranska sfera na vlianie!

83

Анонимен

преди 8 години

Автора си прави сметките без евреите!А те дърпат конците на краварите, който от своя страна дърпат конците на еврогейците...:)както казва шопа : нема да стане!

82

ЧАР

преди 8 години

ИСКАМ ДА КАЖА НА МНОГОЗНАЕЩИТЕ ВЪВ ФОРУМА ЧЕ РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЗАЩОТО ИМА ИСТОРИЯ ЦЕНИ Я И Я УВАЖАВА . А НИ Е БРАТЯ БЪЛГАРИ ИЗЧЕЗВАМЕ БАВНО НО СИГУРНО ЗАЩОТО ОСВИРЕПЯХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЗЛИ КУЧЕТА. КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ В МАГАЗИНИТЕ Е ПЪЛНО СЪС СТОКИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И С *** НА СВЕТА. НИЕ НЯМАМЕ ВЕЧЕ ДУШИ...

81

Анонимен

преди 8 години

До до г-н Желев-авторСтига с тия глуподти за РД-180. Купуват ги търговски дружества, защото рашите имат много на склад и ги продават евтино. Да си чул НАСА да р купувала отворко?

80

Анонимен

преди 8 години

"Сега когато Техеран се отваря, Кремъл се капсулира."----Т.е., статията иска да ни внуши, че Иран загърбя Русия. И, че Русия ще се "сърди" на Иран.Ами нека пишещите и някои коментиращи да прелистят историята (ако изобщо са я чели) и си спомнят кой насрочи и къде се проведе Техеранската конференция. Иран си остава руска сфера на влияние.

79

санкцията

преди 8 години

малка подробност, на Иран им въведоха търговски санкции, а Русия сама си въведи импортни санкции върху храните, населението не трябва да се глези излишно с храна и трябва да е благодарно на Путин ще им позволява да съществуват

78

до г-н Желев-автор

преди 8 години

Как не Ви е срам да пишете подобни глупости.А до тези който мислят ,че Русия зависи само от нефт и газ ,ще им кажа ,че първата санкция на Русия бе спирането на износа на РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ ЗА САЩ . Вижте колко плащат САЩ и на кого за космически изследвания /а това в момента е върхът на технологичната мисъл/ .Русия /СССР/ беше първа в космоса /първи спътник на земята и първи космонавт/и продължава да е водеща в космическите изследвания.

77

Анонимен

преди 8 години

Тъпо е да се сравнява Иран и Русия, че даже и щял да задмине Русия. Иран е мюсюлманска държава и повечето от населението са необразовани,първобитни хора-терористи. Такава беше политиката на световните сили да толерират мюсюлманите и да експлоатират колониите си и като резултат всеки ден предотвратяват атентати. Така че това с Иран колкото е добре, толкова и зле. Все пак Русия има потенциал и е християнска държава с велика история, не бива така да се плюе денем и нощем колко лоши били.

76

kokospa

преди 8 години

другари русофили ако Русия нямаше ядрено оръжие и петрола щеше да е треторазрядна икономическа сила.......сега са второразрядна нали?

75

Анонимен

преди 8 години

ИРАНСКИ ПЕТРОЛ НА БОРСАТА 42 ДОЛАРА КОШМАР ЗА РУСКАТА БАНАНОВА ИКОНОМИКА

74

Някой

преди 8 години

Омръзна ми да чета и слушам глупости. Никой ли неразбра че театърът "санкции" е за пред руският, немският, френският и др. народи. За простолюдието. Руските, американските и др. олигарси трупат печалби и говорят глупости по телевизиите. Ексон+руснаците започнаха нови разработи в северно море на нефтени находища. Наса и Роскосмос > също съвместна работа. Къде им е "изолацията"??? А хората слушат "няма заплати заради санкциите" , "инфлация заради санкциите"... И така... Цял живот!

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен126 НО ЕДНО КУБИНСКО ПЕСО Е 64 ЗЛАТНИ ПУТИНСКИ РУБЛИ КАК ЛИ СТАВА ТОВА .....

72

skatelite

преди 8 години

До 120 - е как така? Нали опълчение, ала бала? Да разбирам, че одобряваш позицията на Украйна спрямо сепаратистите? И те за родината си се бият. Да пиша ли по-бавно, за да можеш да ме разбереш или успяваш да насмогнеш с четенето?