9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14 БЪЛГАРИЯ Е 16 ОТ ОБЩО 50 ДЪРЖАВИ ПО ПЛОЩ В ЕВРОПА БРОЕНО ОТ РУСИЯ ДО ВАТИКАНА . ТО4НО ЕДНА ТРЕТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ГЕРМАНИЯ И 102 ОТ ОКОЛО 200 ПРИЗНАТИ (И ОКОЛО 20) НЕ ПРИЗНАТИ ДЪРЖАВИ В СВЕТА

8

Е

преди 9 години

Гледах го този - много е пристрастен за РФ.

7

Анонимен

преди 9 години

цената на борсата за днес е 49-50 това мускал4е пее песни4ката на путин не на свободния пазар

6

Тревопасно

преди 9 години

Нима ръст на износа ни с 11%, в стойностно изражение, е по-малък от 80 милиона лева, че и евро, каквито данни се цитират за загубите ни от санкциите и контрите на Путин...? Колко е износа на България въобще? 11% КОЛКО СТОТИЦИ МИЛИОНИ СА...? Ние пасем трева.

5

българин

преди 9 години

Какво ни занимавате с излиянията на този полуграмотен нагъл ***. Той не е нищо повече от *** на ***, който плюска на копанята му. Фактът, че износът ни е НАРАСНАЛ, БЕЗ растеж на руския пазар, показва, колко ни е необходим руският пазар. Необходим е само на рубладжиите, за да плюскат.

4

непукист

преди 9 години

Ние сигурно сме на друга планета как разбрахте ,че нефта е поевтинял гледам по бензиностанциите цената не е мръднала излиза ,че и без пари да стане тука пак ще си я карат по изпитания начин "трай ,коньо ,за зелена трева".

3

Анонимен

преди 9 години

55-80 за барел фантазийте на *** в момента е под 49

2

Анонимен

преди 9 години

САМИЯ ФАКТ 4Е ИЗНОСА НИ Е ПОРАСНАЛ без руския пазар довежда москалите до ярост

1

Анонимен

преди 9 години

Жалко че, от сферата на износа напрактика е изключен цял един сектор - суровинно-изкопаемия. Това, понеже той реално се ПОДАРЯВА. Държави, като Австралия, Канада, Монголия, си крепят икономиките почти изцяло на него и живеят доста добре. В една Монголия например, концесията стига до 34%, докато в БГ не превишава 1.5%. С 6млн население, дори с половин концесия на монголската, България можеше да живее МНОГО добре. Нещастна колония с глупави хора които не си знаят интереса.