34

Анонимен

преди 9 години

ПИТАМ АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ПОВЕ4Е КАКВА Е ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ КАКВА И Е КАЛЗАТА КОЙ Я ПОДКРЕПЯ И ТЕМ ПОДОБНИ ОТ СТАТИЯТА НЕ СТАВА ПО4ТИ НИЩО ЯСНО .

33

Окупатора

преди 9 години

Англосаксонците са най-големите *** в историята на човечеството . Почти всики беди и войни идват от тях . Те никога нищо не са постигали сами . Винаги са гледали да предизивкат други 2 страни да се карат . А ако случайно видят зор , ходят и л***т до топките . И нека сега 1-во да се разберат - те домокрация ли носят там или религия . Както един Американец казва ние се бием за G.O.D. - Gold Oil Drug . Те те това е истината . Язък че има толкова забклудени като това прасе .

32

Анонимен

преди 9 години

Най-простичко казано - едни се молят на Бога, другите на мамоня. Среден вариант няма. И докато Бог е Истина, княза на този снят е лъжец и човекомразец. Каквито са и последователите му. И режат глави и рушат съдби на цели народи без окото им да мигне. Не че ще получат нещо по-различно от 2-та метра, но поради красивити лъжи за бедсмъртие, пари и власт са готови и на всичката мерзост. Политиците да се замислят.

31

Sasho

преди 9 години

Българските русофили и анти европейци не могат да разберат че има неща по ценни от парите и затова бълват глупости пред компютрите. Жалки нещастници. Браво на тези "кръстоносци"!!!

30

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ ЗА КАКВА ВЛАС СЕ БИЯТ НЯКОЙ ЗНАЕЛИ ПОВЕ4Е

29

малко от хрониките

преди 9 години

До Анонимен до 42 ако КАРАМЕ ПО ХРОНИКИТЕ ВОЙНАТА С ЛАТИНИТЕ КЪСТОНОСЦИ ЗАВЪРШВА С СЪВМЕСТЕН ПОХОД СРЕЩУ СЪРБИЯ И КАРАНИЦИ КОЙ КАК И КЪДЕ ДА ПРОДАДЕ 9000 СРЪБСКИ РОБИ . НАКРАЯ ИМА И ЦАРСКИ БРАК

28

Анонимен

преди 9 години

Какво казва ИТАР-ТАСС, това пропаганда ли е или не е

27

до 42

преди 9 години

Не забравяй , че и ние сме кръстоносци - православни..И все пак кръста е един..

26

Анонимен

преди 9 години

Браво на този англичанин, трябва да има повече такива хора, накрая народите в Европа ще прогледнат и тежко на управниците.

25

Анонимен

преди 9 години

Като иска да спре ИД - първо трябва да мине през САЩ, да убие Джон Макейн и с него Белия дом. Ако няма САЩ, няма и ИД. Ето тогава ще има свтовен мир!!!

24

Баце Гацов

преди 9 години

Оно да си ***, акъл не требе!

23

браво джим

преди 9 години

нямам никакво съмнение,че хората се делят на свестни и ***-независимо каква е тяханта народност...

22

Анонимен

преди 9 години

Гледал е много филми

21

Анонимен

преди 9 години

Няма наемник по света,който да се бие за"без пари".Този юнак отдавна си е изплатил лодките и моторите,че и розите в двора си.Истината е че не трябва да има войни и агресия по света.Това е.

20

асоциации

преди 9 години

като гледам снимката се сещам за филма "Планетата на маймуните"....

19

//

преди 9 години

Има само един критерий да се разбере искрени ли са намеренията на този господин.Подкрепя ли героичната борба на Сирийската армия срещу световен тероризъм от 80 държави на наемници и зад която е подкрепата на Сирийските християни които са били най-защитавани в Сирия(иИрак преди разрухата)или би стрелял срещу тях.ТОВА Е ВЪПРОСА???Защото тази армия се бори за оцеляване на човешката цивилизация!!!

18

Анонимен

преди 9 години

щастлив като оса, ужилила кравешки рог!

17

Анонимен

преди 9 години

хахах по плоска пропаганда не бях, от времето на филмите с Чък Норис и Ван Дам ... продал колата, два мотора и т.н. напрово ми се насълзиха очите, ми ако отворите един електронен магазин ще видите глог 1500 лева, калашник 7.62 1700 лева и една пушка макс 2 бона ко прави сметката не излиза... абе много плоско като разказ... Москва не вярва на сължи да бегат да си ги разказват на ония английски и хамерикански *** сапунките, а главният редактор е голем *** щом допуска такива смешни материали

16

първопричината

преди 9 години

Господин Атертън нямаше да има нужда да прави това,ако Ирак не бе разрушен и което после се придвижи към Сирия,лежаща обляна в кърви от наемните тероисти на заплати и наркотици,добре въоръжени и рекламирани,а да,пропуснах и Либия,която нато бомбардира под лъжлив претекст и сега е терористка база и място за инвазия в Ивропа.

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАтентат в Турция. Цял свят говори за това тези тука спят. 10% от турците са на път да минат на страна на кюрдите и Ердуган да си остане само с плановете. Ясно е че над Асад обръча се стеснява но ако Ердуган се възползва от войната за да разчисти сметки с кюрдите ще изгуби изборите