73

Анонимен

преди 8 години

*** клоун идващ от ..............................................................ама другари, ... защо сте кисели пак ?вашите деца и внуци се забавляват на Роби уилямс ...вие се забавлявате на първи канал на съветската телевизия - за всекиго по нещо !

72

Анонимен

преди 8 години

Роби си прибра 2 милиона долара от този концерт а вие рипайте да го плюете..Муахахаха...жалки форумни бедни мишки. Бедни и духовно и интелектуално.

71

Анонимен

преди 8 години

до 117И къде съм казал , че песента на Франк Синатра е негово прпизведение. Казах един вид че Роби Уилоямс изпълни тази песен по образец на Франк Синатра. Правиш ли разлика между двете понятия изобщо?

70

DreamTheater

преди 8 години

Кой беше този?!

69

До 119

преди 8 години

Е добре разбрахме, само ти разбираш от музика. А също така си някакъв ясновидец, защото знаеш, че другите не оценяват музиката. Ами, остави на мен да преценя, дали я оценявам или не. Става ли?

68

Анонимен

преди 8 години

73АнонименXaxaxa ti toq obor sofiq s Burgas li shte sravnqvash be gaz.Dushete si potta pomiqri.Каквото и да ти кажа няма да го разбереш, защото си просто едно завистливо селянче.За това ти препоръчвам да видиш колко Софиянци са отишли да живеят в Бургас и колко Бургазлии са дошли да живеят в София.

67

До 112

преди 8 години

А защо са добри. Защото ти и още 1000 души със сходни предпочитания сте казали така? В музиката няма арбитър, всеки разбира от нея. Един може да харесва едно, друг -друго - без това да го прави по-добър или по-лош.

66

Анонимен

преди 8 години

Kakwa mamma na Queen be muzikalni negramotnici. Wseki znae nai wlikata pesen na wsicki wremena - Bohemian Rhapsody. Syzdadena 1975 no skoro 60 000 q pqha na concert na Green day.

65

Дп 108

преди 8 години

Ето пак, защо мислиш, че другите не са узрели, понеже слушат различна от твоята музика. А ти, видиш ли, слушаш само музика, която е изкуство и затова си узрял. Вместо да пишеш негативни коментари за вкусовете на другите, *** на друга страница с твоята музика и там си възхвалявай любимците си.

64

Анонимен

преди 8 години

Звездата си е звезда. Направи супер як двуачсов купон. Евала!

63

Анонимен

преди 8 години

Ама знаете ли колко ми дреме за такива певци, пограмирани от МК-УЛТРа или Монарх...

62

Анонимен

преди 8 години

Преди малко ставам. Бях на концерта. е няма такова шоу бате. Исками се пак да съм жив преди 12 часа и да видя пак Уилямс. Тоя не бях го гледал, ама заради приятелката си се навих да дам 360 лева за билети. Какво да ви кажа...уникално шоу прави тоя пич.Наздраве с една биричка

61

До 106

преди 8 години

Ти май наистина имаш проблеми с егото. Това, което слушам аз, е изкуство - това, което слушат другите, е помия. Аз пък казвам, че твоите групи са помия :)

60

Анонимен

преди 8 години

до 99Така! Аз не съм оня към който се обръщаш, но да ти кажа, че "чалгаря" Роби Уилямс 2001-ва изпя песен на Франк Синатра( най-великата му впрочем) в зала" Роял Хол" в Лондон един път завинаги и никой след него не се е доближил до това изпълнение.

59

99

преди 8 години

Няма никакво значение какво слушаш. Важното е да си щастлив и да не съдиш музикалните предпочитания на другите. Аз съм доста далеч от тези, които слушаш, ама това не означава, че имам пошъл вкус. Не означава и че ти имаш. Има музика за всички и затова не бива да налагаш своите възприятия на другите.

58

Анонимен

преди 8 години

Най-хубавата музика е тишината

57

Анонимен

преди 8 години

Е ай стига вече с тоо дрогант.Предлагам да направим 06.08. НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ,защото една "величествена фигура" ни се яви.Пууу гръмна ми главата от тоя Уилямс.

56

Анонимен

преди 8 години

до 91 Спореде твоята логика всички звезди на възраст правят концерти защото са зле с финансите???*** смешника!Муахахахаахахахахахахахахахахахахаахахаххаха

55

Анонимен

преди 8 години

Отивам да бягам сутринта вморската и стигам до мястото където е сцената и на плажа имаше хубава спортна площадка с лостове бяха отрязани за да бъде разположена сцената .пък дрогите с провлачените *** вече смучеха бира и се търкаляха в морската.предтавям си колко дроги е умало тогава

54

До 91

преди 8 години

Не мога да разбере, защо съдите музикалните вкусове на другите. С една дума, това което слушам аз е изкуство, останалото е боза. Важното е да си вярваш и да храниш егото. А да и да влизаш в безсмилсени споровте.