49

и ти ли биеш децата

преди 8 години

Другарю Стрехин, и ти ли биеш децата си, като вашия католически поп? Всички католици в Раковски ли бият децата си, защото са палави? Защото католицизма не обича палавите деца?

48

bez

преди 8 години

Na 4i4a si En4o li er krusten?

47

поименен списък

преди 8 години

Другарю Стрехин, покажи поименен списък на всички тези хора, дето са вдигнали ръце от пребитото малко момченце!

46

Анонимен

преди 8 години

кво дете бре. подпалвач и лъжец. щото всички станаха много либерални, демек безотговорни. днес подпалило църква, утре измъчва котета или кучета - тренира за хирург. вдругиден - изпечен престъпник. ама то за в България тва не е срамно, даже е престижно. отчето другия път да си знае да сигнализира полицията или други служби при проблемно поведение на деца. сега той излезе кривия.

45

аноним

преди 8 години

т.нар. "зам.кмет" да говори от свое име не от името на града или общината кой зад кого застава

44

поп революционер

преди 8 години

"Той е 8-9 г. свещеник в тази енория, тотално промени църквата, направи революция, с побой на малките момченца, напълно в духа на католицизма", каза още Божидар Стрехин.

43

Анонимен

преди 8 години

Не мисля че майката ще тръгне да се разсправя просто ей така и брат ми е страдал от това и роднините ми също .... Отеца само прикрива някой от големите които мислят че имат голяма власт над хората

42

Папата се извини

преди 8 години

Трябва да се забрани католическата църква! По цял свят педофилстват и малтретират малките момченца. В името на Бога. Папата многократно се извини, но издевателствата продължават.

41

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там католическия отец Димитър от храма в Раковски.

40

Некъф хор

преди 8 години

Малко му е на тази грешка на природата. Трябва да го овъргалят в коприва и 100 пръчки на голо.

39

65

преди 8 години

За мен е без значение дали детето има проблем или просто е палаво,но да пали?Без значение е дали е католик или друга вяра-НИКОЙ ,НИКОЙ няма право да посяга на дете.Хвани го за ръчичка и -хайде при майка му.

38

не е само тук

преди 8 години

Щом в една Англия имаше обществен дебат за връщане на боя с пръчка в училище,какво да говорим!?Естествено не мина,но самия факт, че се стигна до дебат, говори много!

37

Анонимен

преди 8 години

едно дреме бяха "гамени", сега са "хиперактивни". Пердах - да, но и дисциплина - съзнателна и постоянна. и с тия храни, дето им ги купуват чипс и шоколад, допълнително полудяват хлапетата. 100 грама шоколад не е нормална порция за 25-30 килограмово дете и то почти ежедневно.

36

Наблюдател

преди 8 години

Има едни "дечица" които само бой ги оправя

35

Анонимен

преди 8 години

До Мека МарияВ един филм харесах реплика на родител към дете: "Не съм длъжен да ти се харесам, длъжен съм да те науча". И повярвайте, ще дойде ден и ще оцени усилията Ви. Иначе правите лоша услуга и на детето и на Вас. И на друг култов израз може да се позовете " С терористи не се преговаря". Не изпитвайте вина, бъдете твърда и последователна. за негово добро е.

34

Анонимен

преди 8 години

Да взема да пратя и моето хлапе при отеца, да го пооправи малко. Много съм го разглезила и, ако не взема мерки, няма да свърши добре. Аз съм "мека Мария" и ми се е качило на главата. Записах го на психолог, по-зле стана.

33

Анонимен

преди 8 години

Бой за малкия *** и оная овца - майка му. За най-отговорните професии няма никакво изискване и ценз, за депутат и родител. На хората трябва да им се разрешава да могат да се размножават. Забелязали ли сте, че в световен мащаб хората с ниско IQ прихващат много лесно, а тези с репродуктивни проблеми, обикновено са интелигентни хора? Ако тоя *** беше мой, бих го оставила на държавата да го гледа. Бих го приела за личен провал, щом не съм успяла да го възпитам, друг да пробва по-компетентен.

32

Shark

преди 8 години

до Алекс. Да, вината е на възрастните, само че на кои възрастни? Не е ли на родителите, а? Значи така, ако си на мястото на бащата господ да му бил на помощ на отец Димитър, само че ако аз бях на мястото на отец Димитър щях да осъдя бащата да плаща щетите от подпалената стая. Хората не са длъжни да търпят липсата на възпитание на едно дете, а явно и на родителите му. Щом в детската градина псува и върши такива неща, представете си като порасне какво ще прави, и за това са виновни родителите.

31

Анонимен

преди 8 години

Навремето, дядо ми разказваше, че като бил дете и направят беля, като го хванал селския стражар му хвърлил един бой, като се прибрал в къщи и баща му го напердашил. Казал му, щом стражара те е бил, имало е защо.

30

Макаренко.

преди 8 години

Така така ! Госпожа Пръчка винаги е била добра възпитателка. Да те бият като малък , да ти дойде акъла като голям