31

до 76

преди 8 години

Само един е - от фамилията РД180Наакахте се вече с него. Все едно да видиш Лада Нива на улицата в Германия и да твърдиш, че германската автомобилна индустрия зависи от руската...

30

До 71 анонимен

преди 8 години

Ало ,ако решиш да прогледнеш не е много трудно можеш и да видиш в нета какви ракети с руски двигатели е изстреляла НАСА ,но разбира се промития ти мозък няма да го възприеме.

29

до 72

преди 8 години

За да не загине руската космическа индустрия - САЩ ги хранят заради МКСтанцията.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 60Питай наса за какво плащат 500 милиона на Русия

27

до 67

преди 8 години

Само един двигател е руски - щото беше много евтин.

26

Румбо

преди 8 години

А може би е време янките да изпитат на своя гръб високите ядрени технологии?Доста се самозабравиха напоследък от "изключителната нация"....

25

до 60

преди 8 години

С мощно антиседерастко население. Понял?.

24

до 49

преди 8 години

Откъде дядо ви е имал камиони, да не е бил чорбаджия -изедник?.

23

напомнящ

преди 8 години

Добре де - оценяват високо че минаха метър с по-малкото зло. Щото при предстоящата инвазия на Япония щеше да има много пъти повече жертви, вкл. умрелите от глад и болести спрямо тези от лъчевата болест.Вие всъщност от позицията на кого изразявате съмнение в компетентността на американското командване?

22

край

преди 8 години

До напомнящ - то и изгорелите хора са им благодарни на амереканците - кой знае колко щеше де им е гаден живота ако беше продължил - щеха да ги ядосват децата, щеха да боледуват и да остареят - па така янките ги изпариха отраз - Напомнящия е ***.

21

напомнящ

преди 8 години

Японците неофициално са благодарни за двете бомби, защото иначе войната щеше да се проточи още години с много пъти повече жертви.Перманентните критици на САЩ да не забравят това!

20

Анонимен

преди 8 години

КОЙ?В статията отново не пише, кой ги хвърли!

19

до 25

преди 8 години

А можеш ли да кажеш къде няма американски бази - по цял свят. Чудя се на японците как може въобще да търпят американците? Но и едните и другите са с промити мозъци - те не знаят истината и вече 70 г са жестоко манипулирани. Бидейки съюзници на СССР ,Америка вече е мислила как да воюва с него. Гадна нация от емигранти -която избива коренното население, какво тук значат някакви си 1/2 милион японци?

18

Анонимен

преди 8 години

За първата бомба хвърлена над Япония, човечеството може донякъде да прости на извършителите, но за втората, е твърде много. Само варвари могат да убият по този начин мирно население.

17

взгляд

преди 8 години

американското лицемерие няма граници като изостанат сериозно стават миролюбци и реват за разоръжаване едностранно от русия докато наваксат ядреното оръжие е вече демоде САЩ го използват непрекъснато югославия ирак сирия ако продължат ще ги дръннат с геофизическо климатично или още по футористично

16

Ще го бъде

преди 8 години

За съжаление, в съществуващия световен ред, ядрената война не е въпрос на "Дали?", а "Кога?". Рано или късно тя ще стане факт, ако нещата не се променят.

15

Анонимен

преди 8 години

Запознатите с историята знаят, че повече японски жени и деца са загинали от конвенкционалните жестоки американски бомбардировки.Ползването на атомните бомби то американците е било по две причини-да покажат, че световния лидер след 2-та световна война не е СССР, а САЩ-да не позволят СССР да завземат територия на Япония и така да се налагаразделнето на Япония на няколко сфери на влияниеПускането на бомбите доближило до капитулацията, колкото бомбардировките над София за капитулацията на Хитл

14

Анонимен

преди 8 години

"Той предупреждава, че Путин и поддръжниците му не са ''посетили училището по ядрено възпиране'' и не разбират колко сложна играя играят."Да попитам - Путин ли държи стотици ядрени оръжия в Холандия, Турция и Италия от времето на Студената война, или един нобелов лауреат за мир отвъд океана ?

13

Фарак Обанана

преди 8 години

при ядрена война няма победители , всеки ,с поне малко мозък ,го знае това ако беше обратното , досега американците да са си изстреляли всички ракети

12

знайко

преди 8 години

до ВасилевЩом си апнал съм по сокоен,нема да обиждаш повече нали?!?!