25

Анонимен

преди 8 години

Aко не беше Вермахта, днес българите щяха да са робска общност някъде в област Калининград.

24

ЕС до михалчо

преди 8 години

"какво е възнамерявал да направи Хитлер с балканските и славянски народи"Нищо по-лошо от това, което направи братът му близнак Сталин.(лично аз препочитам немския близнак, но е въпрос на вкус)

23

Анонимен

преди 8 години

До михалчоАбсолютно невярно е това което си написал за намеренията на Хитлер спрямо балканските народи. А пък Хитлер ПРАВИЛНО не е считал българите за славянски народ. (А това, че българите НЕ СА славянски народ вече е доказано със сума ти ДНК анализи). Останалаото е поредната руска измислица на същите шизофреници които празнуват "Деня на победата". Денят, в който започна унищожението на българската нация под формата на безусловно робуване към мАсвка начело с моралната деградация на един народ

22

ЕС до рускиня

преди 8 години

Хаха, Германците са ни дали толкова милиарди, че по-добре всички да замълчим.И не се прави на хитра - вермахтът е извършил много по-малко престъпления от кръвожадните алкохолици, които грабеха, палеха, изнасилваха и убиваха из Европа ЗА УДОВОЛСТВИЕ и ръководството си затваряше очите!

21

Анонимен

преди 8 години

Ах какво мила баба! Една такава ни трябва! Пускаме я в Парламента...

20

Анонимен

преди 8 години

До рускиняДа говорим за доброта. Благодарение на германците ни върнаха Южна Добруджа и куп други територии които днес щяха да са част от Румъния, Гърция и Сърбия ако не беше за вермахта и Хитлер. Благодарение на руснаците, ни отнеха беломорска Тракия и куп други български територии които в ден днешен са част от Румъния, Гърция и Сърбия. И още една малка териториална подробност: Македония която бе откъсната от България благодарение на анти-българската коминтернска съветска п*смина.

19

Анонимен

преди 8 години

До gogoГолемият демократ Сталин изби милиони от собствения си народ. Още по-извратено. А се счита за национален герой от повечето руснаци днес.

18

Културна особеност

преди 8 години

Така е,като имаш за съсед Китай - там канибализмът е традиция.За щастие, нито един от балканските ни съседи, каквито и да са, не практикува канибализъм, тук е цивилизовано място.Може и да се срещат изключения на разни психопатии, но ритуален канибализъм,както в Китай и на Изток няма.Който мисли, че това е черен пиар и само пропаганда,нека да потърси книгата писана от руснак от НКВД "Митове и легенди на престъпния свят в Русия" от какво са варели партизанската супа на север и в Сибир.

17

Чочо

преди 8 години

До до 18 от рускиняЯ попитай БАБА ТИ колко изнасилени от руските войници жени е имало. Били са като отвързани, както се чувстват и до ден днешен.

16

Чочо

преди 8 години

До баба тиИмах впридвид "красавице", ама малко поизядох буквите.

15

Чочо

преди 8 години

До баба тиМи нормално, кравице...или красавецо!

14

Чочо

преди 8 години

Тук спомене ли се нещо за онова властолюбиво, но нищожно джудженце с побелялата от злоба коса и веднага ти трият коментара. РЪКОБЛУДЦИ гнусни сте, ей!!!

13

Анонимен

преди 8 години

До 17Направи малко проучване за масовите изнасилвания на стотици хиляди германски жени (и деца) от страна на съвестските войници и ще ти стане ясно. Този исторически факт е документиран навсякъде (освен в руските учебници).

12

студент

преди 8 години

Особености на православно-евразийската съветска душевност, която путлерасите упорито се опитват да ни насадят, за щастие напълно беззуспешно

11

Анонимен

преди 8 години

Ние от Атака вярваме, че православното човешко месо дава свърхестествени сили на консуматора. Слава на православното месо изядено от православната баба в православния панелен блок. Слава!

10

Анонимен

преди 8 години

Какво очаквате от племе който живее по места все още в полуземлянки.

9

Анонимен

преди 8 години

Ibricite пак пишат простотии. Кви ценности бе Ойо? Демокрацията е превърнала тази женица в людоед. Трийте статията, че ако някой пригладнял пенсионер я прочете и не ми се мисли повече!

8

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

ПУДЕЛИТЕ ПАК ЗАХАПАХА ТЕМАТА РУСИЯ. ДОСЕГА ТОЛКОВА МНОГО НОВИНИ Е ИМАЛО ЗА УБИЙСТВА НА ЦЕЛИ ФАМИЛИИ В РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРОПА ЗА ТЯХ НИЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРА. Е НАЛИ Е ОМРАЗНАТА РУСИЯ ДАВАЙТЕ. ТЕ И В БЪЛГАРИЯ ДОСТА УУБИЙСТВА СТАВАТ ЩО НЕ ГИ КОМЕНТИРАТЕ ПО ПОДРОБНО. СЛУЧАЯ СКОРО С ИЗГОРЕНАТА АНГЛИЧАНКА В ЯМБОЛСКО СЕЛО. НЯМА ЛИ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА. ТОВА СИ Е ЖЕСТОКО ИЗНАСИЛВАНЕ И УБИЙСТВО И ПАЛЕНЕ НА ТРУП. НИЕ ДА НЕ СМЕ ПО ХУБАВИ ??????

7

КРЕПОСТЕН

преди 8 години

По скапано племе от Руснаците няма и не може да има .

6

КРЕПОСТЕН

преди 8 години

По скапано племе от Руснаците няма и не може да има .