188

по-далече от Русия

преди 8 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията !

187

Анонимен

преди 8 години

аз пък се върнах от германия и Австрия вчера и да ви кажа и техните храни в магазините са доста скъпи, нямат никакъв вкус, гадни мазни йогурти за ***, плодове от пластмаса, печални марули от велпапе, трябва да си купиш произведен на място хляб, че тоя от пакетите няма да го ядат и кокошките. така че тая статия е пошла реклама! българските журналисти винаги плачат на чужди гробища да ни промиват мозъка! *** защо не пишеш че нафтата в Австрия е 1,10 евро, в Хърватска и Словения 1,08, а тука?

186

ДНЕС

преди 8 години

Бомба японския град Хирошима е пусната на 6 август 1945 година. Няколко дни по-късно САЩ пуска втора бомба и град Нагасаки. Тези две трагедии, унесшие заедно около 214 хиляди души, станали са единствените в историята на човечеството примери за бойно приложение на ядрено оръжие. По-голямата част от жертвите са били мирни жители.

185

Анонимен

преди 8 години

Хлеборобы руския Крим напълно подсигурени полуостров храните пшеница. Основният обем на кримския на реколтата 800 хиляди тона висококачествено зърно пшеница.

184

Анонимен

преди 8 години

ДО 233. СПРИ ДА ШМЪРКАШ И ПУШИШ БЕ ***.

183

До 243

преди 8 години

Ами като си толкова вдъхновен от Русия чиба в Русия тогава. И без друго червените каскети само дърпате страната на зад, като гласувате за бсп-та атаки и разни други руски партии

182

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПрезидентът на РУСИЯ Владимир Путин подписа декрет за унищожение, като се започне с 6 август ввезенных на територията на Русия продукти, попадащи под антисанкционные мерки

181

Анонимен

преди 8 години

Водачът, който е превозвал 1,5 тона домати през белорусско-руската граница, да науча за техните възможното унищожаване, отвлечени на автомобил с продукти обратно на територията на Беларус

180

Анонимен

преди 8 години

В Белгород 45-тонен валяк унищожени от задържаните в граничния район 9 тона сирене. Операция с използване на специализирани машини продължи около час. Счукан млечен продукт сгребли в ямата и заровили.

179

Анонимен

преди 8 години

Пазарите са пълни,магазините също и хляба е вкусен като нашия,спрете да пишете глупости срещу Русия,ставате за смешни и жалки!

178

Анонимен

преди 8 години

А за нас остава да ядем гадните ябълки на полските пияници. Които не се развалят и след една година. Това ако не е екологичен ***, здраве му кажи!

177

Анонимен

преди 8 години

Пропагандата е на изключително ниско ниво, то наистина и нивото на аудиторията не е високо, ама чак пък толкова...Рафтовете били пълни, ама пък стоките безвкусни. Щото западните са много вкусни, като все е едно ги е произвела баба на село. Пичове, вие сте срам за журналистиката!

176

Анонимен

преди 8 години

Ам,чи то като в БГ , като се прибера отпуската и като видя рафтовете пълни с напитки с нещо с вкус на ракия, други с аромат на вино, трети с имена на безалкохолни, кисело мляко направено със суха сурватка и палмово олио , растителна сметана?! И няма нужда да ходя до Великая Рус

175

Анонимен

преди 8 години

Всички знаем че се води пропагандна война срещу Русия и че запада си изпуска нервите от безсилие,ама такива лъжи и глупости просто те карат да се смееш и да се питаш как може да се лъже така пошло.......

174

Анонимен

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Русия. Благодарение на вас станах неин горещ привърженик и направо се влюбих в нея. Желая по-често да пишете за любимата Русия! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

173

Анонимен

преди 8 години

До ГГДорогой ГГГГГГГГГЪЪЪ З !Сомогона был недостатычен или в повече!? Гнети клисаФ леП и прокиснали краставици - белким ти олекне, шото копейките не стига за нищо а и вече и у складо нема и нема и да имаааа

172

баи Гану

преди 8 години

До 238 Ти си политически обременен. Думите които ползваш в коментарът си показват какъв си и колко ти е култутата и колко разбираш от политика.Доста си надменен и такива като тебе първи се скриват когато трябва да се направи нещо за родината момко.

171

Анонимен

преди 8 години

Gladomor do krai

170

Румбо

преди 8 години

Пустата му Русия,трябваше още миналата година да изчезне,а пък на -там си е!Вече година и половина-никакъв напредък.Ами то това може да продължи до безкрай-тия хора са доста издържливи!Все пак,братя ***,молете се да не свърши руското търпение,щото като се разхвърчи Жълтия камък ще останете без работодател.Но пък ще има и полза-парниковия ефект ще бъде неутрализиран и климатът ще захладнее приятно(ха-ха).

169

баи Ганю

преди 8 години

Тук някои от драскачите сами си вдигат самочуствието плюеики и предричайки катострофален краи на една държава с която задължително се съобразяват другите велики сили. пишат неща като деца от първи клас.Вижте господа не се кахърете за Русия Тя има опита да се защитава и успешно се е борила през годините с тези които са искали да я ликвидират.Колко е смешно ние цървуланковците българи да се кахарим за нея без да погледнем себеси и държавата ни.