89

Анонимен

преди 8 години

До до 146не е вярно това.

88

Анонимен

преди 8 години

Не ревем :) Работим, печелим колкото можем и това е....Ами какво работите като нищо не се произвежда?

87

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакво работите бе, при тая безработица. При младите достига в някои райони над 60%. То няма работа, те работели. А станеш ли на 40 години вече забрави да си намериш работа с изключение на малък процент висококфалифицирани. Тогава като те изхвърлят на улицата защот чорбаджията иска по млади и по напористи да му работят за по малко пари, тогава ще си изгниеш като клошар до края на живота.

86

Анонимен

преди 8 години

до АнонименПарното беше около 8% от заплатата. Никога не е спирало. Нямаш топломери. Нямаше регулатори - ако искаш да се охладиш отваряш прозорец. Нямаше никакви грижи с отоплението.

85

Анонимен

преди 8 години

До Спомени,спомениГлупости на търкалета.

84

Анонимен

преди 8 години

В целия свят е пазарен капитализъм и навсякъде е мизерия. Само САЩ и няколко държави в центална европа които се броят на пръсти живеят добре, но прочините за това са други, а не пазарния капутализъм. Навсякъде другаде пазарния капитализъм носи мизерия - България е най-ярък пример, България завинаги ще си остане в третия свят и никога няма да изплува от мизерията.

83

Спомени,спомени

преди 8 години

Аз помня бригадите от края на социализма. Парите, които бяха плащани за нашето квартируване в домовете на селяните, за храната ни, за така наречените културни мероприятията по време на бригадата, а също и за транспорта, ползван по време на бригадата, бяха повече от стойността на онова, което успявахме да изработим.Или, казано с други думи, неефективност и губи време, както повечето "трудови дейности" през соца.

82

Анонимен

преди 8 години

И кви са тия руски и *** знамена на снимката?от кремъл ли са спонсорите

81

Анонимен

преди 8 години

До 1989г г по конституция имаше член първо моливи носете си вината достойно . Не прехвърлянето греховете на другите ,само вие другари бяхте станали капиталисти преди десети но не държавата голямото крадене започна баш тогава . Как така милиционери ета ка за един ден се събудиха банкери и милионери ,извинения и разкаяние малките на този народ не поредните порции увъртания и лъжи . Такива като за режима са тока направо са си безобидни

80

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи като не искате да произвеждате, що ревете че сте бедни бе?

79

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСъдебната система няма да създаде пазари и производство - това са глупости и демоагогия на реформаторите, както БСП прави демагогия с миналото когато хората са живеели по-добре. Просто пазарния капитализъм не работи - никъде не работи, в цял свят е мизерия с изключение на няколко държави сред които е и Германия. Но това няма нищо общо със съдебната система.

78

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи що тогава никой не произвежда нито домати, нито дори един пирон не може да произведе сега най-ефективната система пазарния капитализъм.

77

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия другарски залитания по миналото ,нестига че ограбихте достойните старини на горките хорица . Миналото ще се върне толкова колкото такива като гергов върнат заграбеното от родината ни

76

Анонимен

преди 8 години

до АнонименРежима на тока беще края на 80те и начлото на 90те когато минахме към капутализъм и започнаха да разрупават всичко. Преди това винаги сме изнасяли ток и сме имали свръхприозводство. Това са митове, че постоянно е имало режим на тока.

75

Анонимен

преди 8 години

Комунизма и номенклатурата съсипаха България,така че въобще не жаля за това време,лошото е че същата тая комунистическа номенклатура продължава да съсипва България,ако бяхме приели лустрационен закон като в Чехия,днес нямаше да сме чули за ББ,ЦЦ,Доган,Волен,Гоце....

74

Анонимен

преди 8 години

В момента българите работят много по здраво от геманците. Българинът е роб на чорбаджиите. Германците са дисциплинирани, но си знаят правата и не си дават никакъв зор, имат социална защита и никой ме може да се гаври с тях. Българина работи преко сили, някои работят по 16 часа, на 2-3 работни места, защото знае че винаги може да бъде изхвърлен на улицата, за мятото му чакат няколко, а останеш ли без работа при тази безработица губиш всичко и свъшваш като клошар който рови в кофита за ***.

73

Анонимен

преди 8 години

От българско знаме нужда няма на тия партийни събрания. Само на големия брат-покровител и спонсор на тези жалки създания.

72

Анонимен

преди 8 години

А сега защо нищо не произвеждаме, като пазарния капитализъм е най-ефективната система. А - знам, виновни са комунистите, и българите са виновни защото са некадърни.

71

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБългария имаше промишленост сравнима с тази на Австрия, Белгия и Дания. В енергетиката бяхме по напред дори от Дания попроизводство на енергийни мощностти. Това че не произвеждахме корекомски стоки не значи че не е имало икономика.

70

uii

преди 8 години

Бившите комунисти са днешните капиталисти. Малцина комунисти окрадаха това дето цял народ построи. Ниските пенсии не са щото пенсионерите ни са били мързеиви на младини ами щото по време на уж преврата си изнесаха квот имаше да се изнася. Така че да не ми се правят на ни лук ял ни лук мирисал.