52

Анонимен

преди 8 години

Защо Слънчев бряг се превърна в отвратително място? Кои са собствениците на хотели - мутри. Това е тяхното виждане за почивка и бизнес - наркотици, алкохол и проституция. Докога ще търпим това да се случва?

51

истината

преди 8 години

2015 данни за почиващите през лятото българи:България - 1.7 млн. Гърция - 400 хилядиНяма луди да ходят по Гърция и Турция вече.

50

Анонимен

преди 8 години

Още малко и когато почнат да правят свободно секс през деня пред други хора и света е в края на дните си. То си го пише. Това са последните дни. Голяма част от човечеството е дегенерилала и баланса е силно нарушен. А после :(

49

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

До до 561. Започвайки изречението си с думата "Ами" е ясен признак за речниковите ти възможности.2. Защо да не коментирам и "руските ценности". Със сигурност там има много хора с прекрасни ценности. И ако беше достатъчно интелигентен можеше да се сетиш кои са те...

48

ВЪПРОС

преди 8 години

Това видео, на което пияни и друсани си размахват пиш_ите трябва ли да бъде достъпно и да се гледа от децата ни? С подобни неща ли ще възпитаваме подрастващото поколение?АЛО, ***.... Ха сега да те видя как ще изтриеш публикацията на Мария Нестерова

47

Анонимен

преди 8 години

Слънчев бряг , от прекрасно райско кътче на земята го превърнаха в отвратително пияндурско место с секс шопове на всеки метър, колко е гадна само централната улица, не ми се вярва !!! Преди някой ден го посетих от любопитство, грозно. Има ли някой да спре това унищожение на нашата природа и културни и морални ценности?!!! Ах, аз да съм на власт.......

46

Пешо

преди 8 години

Не знам аз цял живот работя, а вече 10 години не мога да си позволя да отида на море. Вече загубих интерес като гледам какъв Содом и Гомор е станало. Добре ни научиха западняците. Станахме като тях извратеняци и деградета!

45

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

ТЕЗИ ПРОСТОТИИ (ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ) ДОРИ НЯМА ДА СИ НАПРАВЯ ТРУДА ДА ГИ КОМЕНТИРАМ

44

nqkoi

преди 8 години

They Live 1988 interesen film moje da go predledate : )

43

Анонимен

преди 8 години

това лято но нашето море е супер , всичките се изнесоха в Гърция , на плажа е спокойно , няма викове и крясъци ,хвърляне на *** по плажа , спиране с колите направо на пясъка , изчезна типично българската простотия , дано така бъде и занапред

42

Анонимен

преди 8 години

По-добре да си ги бяха възпитали правилно.

41

Анонимен

преди 8 години

Държавата катапултира

40

Анонимен

преди 8 години

На Карадере е най-добре. Не щем пречиствателни станции и комплекси, не щем дори да плащаме на безродната държава, не щем в Цивилизацията! Искаме да си седим и да гледаме Морето, Звездите и да четем Поезия!Да ви е яд!

39

Анонимен

преди 8 години

Те си правят такива сериали за абсолютно всички курорти, които о**рат. Не знам защо го приемате толкова лично. А в интерес на истината и в Англия са си същите, не си мислете, че се отприщват само като дойдат в България.

38

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Хайде на Слънчака да отлитаме!!!Време е за почивка, да скачаме на Тракия, за 2 часа да сме на Слънчака и да пием до зори.Кеф до дупка.

37

Анонимен

преди 8 години

Искахте туризъм...на ви сега един туризъм, алчни безмозъчни мекотели! По-голямо дъно не сме стигали никога! Добре дошли в долнопробния *** на Европа - ***!

36

Палма

преди 8 години

На Палма Де Майорка е същата история НО разбира се трябва да се покаже България, а не Испания !!! Палма (апропо досущ натъпкана с хотели като по нашето черноморие) е условно разделена на 2 части - английска, където има пъбове с пилони и гърли по тях (рускинчета и украинчета); германска част - с огромни дискотеки/пивници в които германските прасета се наливат до зори ! Видяно с очите си, а не прочетено или дочуто !

35

ДАРВИН

преди 8 години

Боже, боже за какво беше целата тая еволюция?

34

niki

преди 8 години

Няма лошо, като си на 20 ги правиш тия работи. Не виждам къде е проблемът??

33

до 36

преди 8 години

Перлата да ***, Крим, е като пустиня, по един турист на всеки 500 метра.-Само дето фактите говорят друго - досега Крим е посетен от над 2 млн. руснака. До края на сезона очакват още толкова.