101

7

преди 8 години

Целият този цирк е заради кюрдската партия, която влезе в парламента и му измъкна килимчето на турски султан на онзи *** Ердоган. Сега напада кюрдите, за да ги изолира от политиката и да предизвика нови избори. Но май наистина ще докара гражданска война...

100

турчин

преди 8 години

България няма интерес в Турция да има тероризъм.Днес при тях,утре при нас.

99

Анонимен

преди 8 години

алоу къде сте бре от отровено общество или млади и икрасиви протестиращи от разните "неправителствени " организацийки на сащда кажете неща за правата на ачовека или *** пак ще ни казва колко е лош путин40 милиона народ си искат държавата а борците за демокрация нито виждат нито чуватчичко сорос ще ви кръцне заплатките а сте се обадили

98

фер

преди 8 години

турците имаха примирие с пкк,след атентата преди няколко дни за който пкк пое отговорност се започна всичко,няма как терористи да си развяват байряка убивайки и още хиляди да чакат да вършат това, а турската армия да ги гледа.турците не са против кюрдите,а срещу пкк

97

непукист

преди 8 години

Сега остава краварите и европуделите им по тертипа на предишните арабски пролети които спретнаха да обявят ,че се нарушават човешките права и демократичните ценности да си направят една коалиция от демократизатори и да накажат Ердоган. Да ама не на краварите все още същия им е нужен и щом им върши работа ще си затворят очите ,а пък по-нататък кой знае нали интереса клати феса може да се окаже ,че вече е неудобен .

96

до 127 от англия

преди 8 години

Като не харесвате мюсюлманите защо ги приемате ? Цяла Европа доброволно ги приема :). Хем сърби хем боли. Сато ви съхне семето кой ви е виновен ? Не крадете хора от различни страни а си правете сами деца.

95

от Турция

преди 8 години

И днес беше хубав ден. Още 10 пункта на пкк бяха ликвидирани.

94

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ВеликияКато стана въпрос за потурчване имаш ли исторически справки какво е представлявалКонстантинопол преди да влязат дивите орди там и на каква клоака е направен следващите векове?

93

Ястреб Великия

преди 8 години

До 100 % ТURKНе само баш-булгара Тодор ДЖивков Яшаров, но всички тъй наречени днешни "българи" са пославянчени тюрки! И това го казвам не само аз, но всичкото учено и брадато, що е в основите на световната академия е единодушно в това мнение!

92

100 % ТURK

преди 8 години

Фамилията Живкови е по нова. Яшарови е по старата. Има документ на Т . Живков под името Тодор ..( забравих).. Яшаров.

91

100 % ТURK

преди 8 години

Тодор Живков е от генерацията на Брежнев а Горбачов за него е като новобранец и затова не се разбираха. По време на Брежнев , Живков и една чаша вода не можеше да пие без да го пита

90

Анонимен

преди 8 години

Ястреб Великияпреди 47 минути"До този момент икономиката на България бе по-силна от тези на Турция и Гърция взети заедно."Македонската мания за величие вече ми се чини чиста проба скромност======================В началото на 80-те години металургия, тежка промишленост, химическа индустрия, торове,атомни централи бе само в България. Турция започна прогрес когато САЩ започна да налива луди пари за Турция.

89

Анонимен

преди 8 години

каймакампреди 27 минутиПо нареждане на Москва , България стана експериментална площадка на опита , известен като " възродителен процес "==================Глупости на търкалета. Това бе първия случай на самостоятелно решение на Т. Живкв.Полотиката на Възродителния Процес бе критикувана остро от Горбачов.

88

100 % ТURK

преди 8 години

Всяка държава си има проблеми. А гези беше едно малко проблемче но Ердоан го превърна в медиен проблем реклама за да увеличи гласовете пред изборите. Имам колеги кюрди . Не знам как да ти докажа колко добре се разбираме но е така.

87

Ястреб Великия

преди 8 години

"До този момент икономиката на България бе по-силна от тези на Турция и Гърция взети заедно."Македонската мания за величие вече ми се чини чиста проба скромност пред манията за величие на великите *** на трите мор... язовира! Ще река човек малко срам да има, но тия балканоиди отдавна се сбогували с тези неща като срам и свян!

86

От 102 Продължение

преди 8 години

До този момент икономиката на България бе по-силна от тези на Турция и Гърция взети заедно. ЦРУ леко започна да изтиква България - транспорта м/у изтока и Европа с т.н. ТИР бе даден на Турция. Имаше тотални репресии, побои и убийства срещу български шофьори в Турция, докато те завзеха напълно тозе сектор. Под знак на ЦРУ турците изпразниха магазините и заминаха за Турция. По-късно по време на демокрацията Доган предаде всичките български разузнавачи в Турция.

85

каймакам

преди 8 години

А така ...лека полека . И не само цру а много държави и институции така казват. Лидера на Казахстан Назарбайев го каза , и всички средноазиатски държави са на това мнение

84

От 102 Продължение

преди 8 години

Някой знае ли защо беше т.н. Възродителен Процес оглавяван от Т. Живков. След като Рейгън дойде на власт започнаха провокации срещу СССР и ние като главен сателит попаднахме под американските удари. ЦРУ и Турските тайни служби подкокоросваха нашите Турци да искат автономия със столица Варна. Т. Живков нямаше друг изход и започна процес на смяна на имената, като им разясняваха, че културата ги отдалечава от България.САЩ организира Ислямска Конференция да ни изолират икономически.

83

до 103

преди 8 години

Казах и ще повторя: Турция ще се бие на страната на мюсулманите в скорошната 3-та Световна война и за това ще бъде изпепелена заедно с останалите мюлумански държави! Така, че няма страшно, българските мюсулмани ще се прекръстят тоя път доброволно на Иван и Мария, примерно!

82

От 102 Продължение

преди 8 години

Скоро четох официалната информация на ЦРУ за България - всеки може да отиде на уеб страницата на ЦРУ и да чете. Останах вцепенен като четох кратката история на България - те пишат че старобългарките племена са всъщнст Тюркски племена, който не ми вярва да се запознае. Значи, ЦРУ и САЩ отдавна готвят затриването на България. Честно, ако можем да спасим дори западна България с Пловдив и Стара Загора ще бъдем щастливци. В Турция отиват Варна, Бургас, Кърджали, Русе, Силистра, Разград...