28

Не на престъпниците!

преди 8 години

Носете си пистолетите!За жените - най-добре револвер.Или поне спрей.

27

anonimen

преди 8 години

Ako recidivista si beshe v zatvora,kadeto mu e miastoto,niamashe da se nalaga B,B,da blagodari za DNKizsledvaneto. jenata shteshe da si e jiva.No,tova za sajalenie e planat na E.S.da se vihri prestapnostta. po niakoi pat,pokrai suhoto,gori i mokroto. dano pone sega si poluchi zaslujenoto i vleze v zatvora

26

Чърчил:

преди 8 години

До Баба Василка 17За онова момче от Борисовата градина, разследването може да се проточи с години, а този от Маломир е рецидивист, в базата данни му имат и ДНК-то и пръстовите отпечатъци и цялата му скотска биография.Добре би било,заедно с издаването на лична карта,освен снимка и адрес,да се взима ДНК+пръстови отпечатъци.Предполагам,че гнусният *** е горил горката жена,за да заличи следите си.

25

Анонимен

преди 8 години

Извършителят е силно пигментиран, от индо-римски произход.Което се знаеше изначално, по жестокостта на престъплението и характеристиките на жертвата - безпомощна бяла възрастна жена.

24

Анонимен

преди 8 години

От ромски произход е. Престрашиха се вече по други сайтове да съобщят.

23

Анонимен

преди 8 години

ДЪРЖАВАТА Е ПЪЛНА С *** , ЗАЩОТО :--50г.--хората са разделяни на "врагове и приятели" на народа...--50г.--хората не са научени на съзидателен труд --а ,на "труд за Държавата"--50г.--хората са без "право на собственост"---защото собственността- "развращавала хората"..--50г.---хората чакаха "друг да ги пази и защитава" -А ,НЕ САМИТЕ ТЕ ДА ГО ПРАВЯТ!--50г.--хората са лишени от инстинкта за самосъхранение --ЗАЩОТО ТОВА Е УГОДНО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА , ЗА ДА ГРАБЯТ И МАМЯТ БЕЗНАКАЗАНО

22

Анонимен

преди 8 години

И естествено след като няма дори инициали е ясно какъв е етносът на извършителя! Когато са българи им пишете трите имена, публикувате снимки, само дето ЕГН-то не им давате. А Борисов и всичките останали умници в парламента би трябвало до един да ги изметем от там, защото е тяхна работа да регулират нещата, така че не да благодарят на полицията, че е заловила рецидивиста, който необезпокоявано си се разхожда по улиците, а да й благодарят, че ще изгние в затвора и няма да убива повече.

21

Патриот

преди 8 години

Раятаа другия път за Волен моля

20

Анонимен

преди 8 години

Купи си оръжия народеееее.....!!Никой няма да те защити ---АКО ТИ САМ НЕ СЕ ЗАЩИТИШ ОТ ГРАБИТЕЛИ , УБИЙЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ..!ВЪЛКА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМ---ЗАТОВА МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТА И ЖИВЕЕ ДЪЛГО!Държавата и Грабителите ----са от едно "КОТИЛО"!!!!/..гледат само как да те ограбят и смажат/

19

Бг

преди 8 години

Гласувайте за боко той ги развъжда ако беше волен тия щяха да треперят кат мишки

18

Това е спасението!

преди 8 години

Искаме оръжие за персонална самозащита!Държавата, Съдебната власт и Полицията не са в състояние да защитят народа си!Тово е то ----ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА НЕКАДЪРНОСТ!ПРАВИ СЕ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ----ЗА ДА БЪДЕ ОГРАБВАН и УНИЖАВАН ,НАРОДА ОРГАНИЗИРАНО И СИСТЕМНО!!!!!!!СТИГА ГЕНОЦИД!!!ИСКАМЕ ПРАВО НА "ЛИЧНО ОРЪЖИЕ"!!!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Случайно да е мургавел ? А мургавел ли е ? ...еми тогава го пускайте жив и здрав , тва на ромете кутурните особености бе бате.

16

Има решение

преди 8 години

До marinovВсеки психически здрав, пълнолетен гражданин, с минимум средно образование, който не е извършвал престъпления и тежки закононарушения, да има правото да притежава оръжие и да го използва в защита на живота, здравето и имота си, а също и в случай, че защитава от насилие друго лице.

15

Анонимен

преди 8 години

***!

14

Анонимен

преди 8 години

ТОВА Е ТО ..."КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СИНДРОМ":...да не работиш......да грабиш.......да изнасилваш.......да убиваш......и всичко това --"В ИМЕТО НА НАРОДА".....ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА "ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕБЕ".....!!!!!!ТОВА Е НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ---- НА "***-ПРОЛЕТАРИАТА"...!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

до 16Да, четохме за нея и престъпленията и с деца поради расистичните и шизофреничните и подбуди. За такива лудница до живот, а не да погубват чужди живот.

12

Баба Василка

преди 8 години

Значи за англичанки може да се разкрие извършителят за два дена. А за онова момче от Борисовата градина, за онова момче - убитото на магистралата?Никой не е открит все още. И не се знае дали вече не са избягали.

11

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно! Тия селяни от Ямбол всички са луди!! Скоро една смахната от там, представяща се за "дева на бога" и "преуспяла българка"- Събина Богдева беше издирвана от международната полиция, заради неадекватните й престъпления в Норвегия и Финландия...

10

ХХХ

преди 8 години

За да избегна обвинение в расизъм ще кажа ..Нека този и всички подобни на него да бъдат горени в газови камери .....какъвто и да е той ....право в КОНЦА !

9

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там убиеца на англичанката.