34

Анонимен

преди 8 години

Обама е срам за САЩ, Обама е срам за света.

33

Анонимен

преди 8 години

До техничар..то е ясно че го Кенеди убиха заради зелената хартия-нали точно това пише 68--лобитата в сената на САЩ....

32

техничар

преди 8 години

До 68Има още да четеш защо е убит Кенеди, и от кого, но най важното е защо ? Ще ти дам жокерче....хартията, хартията...там търси, може и да намериш нещо....!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Лилипутин уважава само този който го потгони с чепатат тояга.

30

Анонимен

преди 8 години

САЩ вместо да разпалват конфликти в цял свят и да водят войни е нужно да си седнат на задниците и да почнат да мислят за човечеството! Това обаче няма как да стане, при условие, че последният неконтролиран от корпорациите президент беше Кенеди. Те си го убиха и от тогава всички са кукли на конци. Не зная какво трябва да се случи, за да се променят тези неща. Може би гражданска война и измислената държава САЩ да се разпадне.

29

Анонимен

преди 8 години

До Aeon.........по скоро,американският Горбачов.

28

РЕАЛНО

преди 8 години

Дори и да иска Тръмп да работят с Путин в името на мира и съгласие--няма да му позволят кукловодите на САЩ.Да ви напомня,че убиха Кенеди,точно затова-защото започна делови и равноправни отношения с тогавашното ръководство на СССР и посещението на Хрушчов в САЩ.Просто реалните господари на САЩ нямат полза от мир-военната индустрия ще умре без войни,а след нея петролната,химическата,фармацевтиката,ИТ технологиите и т.н....А в сената на САЩ-това са най-могъщите лобита................

27

Анонимен

преди 8 години

"така пишете че все едно вие избирате американския президент,ще си го изберат американците :)"...Дълбоко се заблуждаваш мойто момче. Президента на САЩ не се избира от американците, само това оставаше - обикновеният американец да избира президент на втората икономическа и военна сила в света.

26

Odnoklassniki

преди 8 години

За разлика от другите кандидати - войнилюбци , Тръмп сам си финансира кампанията , което значи , че трудно някой ще може да го натиска (лобитата) . Освен това , той е и известен като мъдър и разумен човек не само в САЩ , но и в целия свят много отдавна .

25

Анонимен

преди 8 години

През студената война съперниците РУСИЯ-САЩ са работили заедно РОСКОСМОС и НАСА. Това до каква мисъл Ви навежда? Да всяват страх из обществото за да има кинти да пращат совалки на луната и марс. Ако не вярвате гледайте филма на Българския Уфолог Пешаков. Сега из нета намерих една статия която отбелязва, че въпреки съперничеството между Русия и САЩ те работят заедно и са подписали договор за сътрудничество РОСКОСМОС и НАСА. А най-голямото зло на планетата са САЩ=ИД.

24

Анонимен

преди 8 години

Изфабрикувано от ТАСС

23

Анонимен

преди 8 години

Ако американските политици бяха наистина умни и с визия за бъдещето,те щяха да имат Русия като пръв партньор и приятел.Нито арабите, нито Китай, нито Индия следват християнските ценности -това са различни светове, различни ценнности и норми.============================100% съгласен!! Наистина. А сега е точно обратното, гнездото на змиите Саудитска Арабия са им наи големи приятели и купуват оръжие за 60++ милярда.

22

odessa

преди 8 години

vyv hamburg sym ot 12 godini, niama kak da se razkaram ot moskva.

21

Анонимен

преди 8 години

Като ударат по неколко водки, и ще се уважават цела вечер.

20

odessa

преди 8 години

toia mai si viarva, ha ha. banan batka, moje murzilka i uchsanka, ama osnovnoto e banan.

19

Анонимен

преди 8 години

Дай адреса ако си мъж!

18

Анонимен

преди 8 години

40 Това на Бузлуджа ли ти го разказаха колегите на поляната , ако обичаш на някой друг------------------Разстоянието между мястото, където живея и Бузлуджа е около 7300 километра

17

Анонимен

преди 8 години

Спомням си на времето колко се подиграваха комунистите на Рейгън бил актьор , бил слаб само че той а не някой друг видя сметката на Социализма------------Aлцхаймера Рейгън няма нищо общо с падането на комунизма. А тези, на които казваш "комунисти" имат едни от най-луксозните имоти в САЩ (като игнорираме филмовите звезди и милиардерите). Рейгън в обръщения към нацията е ползвал наизустени фрази от филма му с едно шимпанзе,първия мандат половината не управлява поради атентат, а втория вече бол

16

Анонимен

преди 8 години

Тръмп би бил идеален, но за съжаление САЩ се наводни с бразилци и мексиканци, които никога не биха гласували за него, щото ще им отреже социалните помощи и/или ще ги прати обратно откъдето са дошли. Мина времето на "американската мечта", когато като дойдеш тук се хващаш здраво за работа и постигаш нещо. Срещу можещия имигрант има хиляди личей, които цицат системата. Свърши се с тази Америка от едно време - наблюдения от първо лице :(

15

Анонимен

преди 8 години

Тръмп е бизнесмен шоумен тип Берлускони. Ще се разбере с Путин, но не и политически защото САЩ се управлява от една банда богати лешояди в сянка,а не от президента.