17

ГРЪК

преди 8 години

Платихте ли си тока или ще се палите? Елате у нас нечисто племе да ринете *** да дъртаци за да си платите тока.

16

Анонимен

преди 8 години

Ликуй народе. Това са цели 11 стотинки поевтиняване на 100 лв сметка.Това означава, че на 30 лв сметка средно, това са цели 3.5 стотинки, даже да го закръглим на 4 ст.Ликуй народе, Бащицата мисли за вас. И за кръвното си де.

15

Анонимен

преди 8 години

Иванов сто години да говореше, само глупости щеше да каже, но на този пост седи добре и се справя. Наше момче излезе!

14

Анонимен

преди 8 години

За мен нищо не се променя с тези цени. По-лошо ще стане, защото срещу енергийната мафия аз не виждам да се върши нещо. И като потребител на Енерго-про смятайте какво ми е.

13

Анонимен

преди 8 години

как така "на Енерго ПРО с 1,05 % по-голямо", нали намаление някакво нещастно има...

12

Анонимен

преди 8 години

Намаление с 0.11%,ЕДИНАДЕСЕТ стотинки на 100 лева сметка, и то при положение че изтеглиха 16 млрд заем. ТЕЗИ личности назначени в Управлението на България се подиграват с целия народ!Ало Протестърите не ви ли дават право да демострирате за тази несправедливост.Ало КРАСИВИТЕ спите ли?

11

Анонимен

преди 8 години

няма ли начин да се осъди КЕВР във СТРАСБУРГ.това тяхното е голяма наглост.НА КОГО СА ТЕЗИ 4 НЕПОСТРОЕНИ ВЕИТА ,КОИТО СА ПРОДАВАЛИ ТОКА НА НЕК????????

10

vesko02

преди 8 години

Защо постоянно съм длъжен ,я на общество ,я на ВИК,за ТЕЦ да не говорим,трябва да си намеря някой длъжник и на мен

9

Анонимен

преди 8 години

Е, сега вече таз комисия ще фалира НЕК... И това били реформатори...Цирк Банкя в действие...Жална майка на Българите - зимата може да сме и на свещи...

8

Ваньо Костов

преди 8 години

Плащайте мишки, всеки месец американците ми снасят % за това, че им дадох ТЕЦ овете с дългогодишни супер изгодни за тях договори... А и както Мегито Кунева спря и скапаните АЕЦ и сега всичкия ток се купува от моите американски приятели. % чето ми нарастна още... Мишки! Цял живот с вас ще се разправям.

7

Анонимен

преди 8 години

Иванов коментира, цитиран от БТА, че изравняването на добавката "задължения към обществото" за всички потребители е необходимо, защото законът изисква от КЕВР да определи добавката по прозрачен и справедлив начин за всички потребители И кой каза, че "прозрачен и справедлив начин" означава еднаква такса. Това нали беше в едни други времена, когато бяхме равни всички. Да им таковам на дясната политика на гербавите

6

Анонимен

преди 8 години

Ха на бас, че след изборите цената ще се покачи и то не с някакви мижави 0.11%, а поне с 15%. Избори идвааааат, това е причината. Мат'риалът сега не трябва да се тревожи.

5

Анонимен

преди 8 години

А Орешарски като намили цената с 5% що ревахте, бе Геребери ?

4

Анонимен

преди 8 години

Има заем от 16 млрд. В момента ще може да се плащат загубите на НЕК и да се трупат допълнителни задължения. А после сметката ще плаща бъдещо правителство - дълговете на НЕК плюс плащането на 16-те милиарда. Това е любимия трик на българските политици - вземаш заем и харчиш, а тоя след тебе да му мисли.

3

Анонимен

преди 8 години

На това му се вика дясна политика - НЕК във фалит, а цената пада. Макар и символично.

2

Анонимен

преди 8 години

Популизъм в действие. Защото иначе сопата и аут от властта.Тази властчица трябва да се пази, толкова пари сме дали (на протестиращите ***) за нея.Мдааа ...

1

Анонимен

преди 8 години

Иначе Бойко си е научил урока , не буташ цените , а трупаш дългове , така простолюдието е доволно , защото не плаща от джоба си, а че дълговете растат и 0т 20 станали 30 процента, това е само статистика засега , ами след години ще попитат песимистите, кой ще плаща , ами до тогава я камилата , я камиларя, важно е сага да изкараме мандата.