7

opi

преди 8 години

Шопи, никой не се интересува от вашите проблеми. В България има още 5 милиона човека, които не живеят във "великата" ни столица.

6

Анонимен

преди 8 години

Само едно не мога да разбера... Фандъкова била голяма работа и щяла да отвее всички на изборите, добре! Диков бил такъв и онакъв, за нищо не ставал и трябва да си ходи, добре! А защо никой не пита Фандъкова, кой крепи Диков и дали не е тя самата? И как се получава така, че една миловидна женица, крепи такъв, като Диков?! Лично за мен Фандъкова е олицетворение за посредственост, което не пречи на хората да я харесват!

5

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че вече втори мандат Фандъкова не може и/или не иска да извади София от срамната класация на столици без канализация (Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Горубляне, Панчарево, Модерно предградие, Бенковски и т.н.) би трябвало да означава мощен електорален шут отзад. Да, ама столичните овце предпочитат да ги стрижа и да блеят недоволно по потник в кухнята на панелката си. Не били предизборни ремонтите - случайно е плаирано да свършат преди изборите. Всичките. А през това време нека хората се гърчат и чудят откъде да прелетят. До октомври ще забравят. Те и толкова си помнят

4

Анонимен

преди 8 години

Най-точната метафора на ГЕРБавото управление е Цариградско шосе/море - похарчени милиони от Б.Б., кошмарни задръствания с месеци, в резултат - 20 см коловози до Орлов мост. "Направена" бул. Витоша - похарчени милиони, месеци блокирано преминаване, резултат - кич, вадещи се плочки и мръсотия. "Направена" от ГЕРБ Южна дъга - похарчени милиони, години задръствани и нерви, резутат - отново километрични задръствания от Младост 4 до Лозен, тонове вредни емисии, нерви на хората. "Направена" ул. Солунска - милиони отново, резултат - тротоар на дупки, с мрежа за комари. Улиците в кварталите - дупки, мр

3

Анонимен

преди 8 години

Оставането на лелчето като кмет означава поръчките да продължават да бъдат давани изклчително на обръчите фирми на Доган. Очевадно е, че тиквата е продължение на Доган още от времето когат ого направиха секретар на МВР в правителството на Сакса. Фирмата Трейс ( на Доган чрез поставени лица) и турски фирми са на всяка поръчка в София.

2

Еехх

преди 8 години

Любчо, Любчо ти ако си отвориш устата

1

Анонимен

преди 8 години

Стига на занимавате с тея софийски "тапи" . Няма ли вестник шопски новини за тая работа?