195

Анонимен

преди 8 години

Мултипринт е отпечатало плакати за протеста.

194

Анонимен

преди 8 години

Добре де, ГЕРБ ли избраха Мая? Кой и с какво ги принуди да го направят?

193

Анонимен

преди 8 години

колко народ е слънчасъл

192

бг

преди 8 години

До */*? Изказах личното си мнение,а на какво се правя си е моя работа! Само моля да не ме определяш и да не ми говориш в м.р.! Това си е мое мнение не те ангажирам с него,а повярвай ми за голяма част от хората има с какво да са раздразнени на Манолова и не само!

191

Анонимен

преди 8 години

Стара снимка ,стара ,отпреди !Про-тест-ни *** ! А за БОСТАН не реват. Оня ден пиха кафе с Местан . Лицемери !

190

*/*

преди 8 години

До бгСамо много моля да не се правиш на луд и да ми завираш в лицето "аферата" Костинброд.И за децата беше ясно с тия опаковани палети "за унищожаване" за какво иде реч.Що са касае до "независимата"прокуратура която свали обвиненията поради "липсата" на улики,то да ти кажа ако не знаеш,че днеска пак поради липсата на улики беше опрвдан Таки.Преди това осъденият в Германия Людмил Стойков пак тука беше оправдан пак поради липсата на улики.Така ,че не ми говори за Костинброд.Дано да отговорих.

189

Kit Chelin

преди 8 години

Ей българина много "умен и красив". Само за заем от 1 млр.лв. блокираха парламента и надуваха свирките срещу правителството на Орешарски. За заем от 16 млр. няма и един да протестира. Всички реформи, които обеща правителството в здравеопазването, образованието, съда зациклика, но никой не протестира. Др. Борисов прави издънка след издънка с глупавите си коментари и свойски назначения, но пак няма реакцията на т. н. гражданско общество. Как да не сте платени? Кого лъжете? Протест, но срещу вас.

188

бг

преди 8 години

До */*Защото за мен лично наглостта и ,манипулациите на Маналова дразнят изключително,пещенето и терцата,която вдигна за аферата "Костинброд"-лично мнение.Нещата изглежда нагласени и хората са възмутени от наглите договорки.Дано да отговорих

187

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ е най-голямата мафиотска организация в България.

186

*/*

преди 8 години

Мене ако ме питат ..майната и на Мая Манолова,не ме интересува тъпата и длъжност от която НИЩО НЕ ЗАВИСИ.Защо не протестирате срещу грабежа от американските електроцентрали или веи-тата от доклада на комисията.ЗАЩО БЕ РОБИ?,ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ НЕЩАСТНИКА ИВАН ИВАНОВ ОТ "НЕПАРТИИНАТА" КЕВР?ЗАЩО?ИЛИ ЗА ТАМ НЯМА ПАРИ.

185

!!!!!!!!

преди 8 години

До Петолъчка в сърцетоТи си учудващо тъпо същество.Сигурен съм че ти нямаш дори място за мозък.

184

Брейййй ЛУМПЕНИ

преди 8 години

"Ей, това е направо е невероятно, гласуваха си огромен заем - няма проблеми, назначиха същите в БНБ - няма проблеми, орязаха съдебната реформа - всичко е наред, не позволиха да се проведе референдум по важни въпроси - всичко е прекрасно и накрая Мая Манолова им е виновна за всичко. Е, ако не са платени, какви са???"

183

www

преди 8 години

ВСЕ ЕДНО ДА НАЗНАЧИШ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС...

182

Браво Мая

преди 8 години

Добре че беше Мая за да видим ИСТИНАТА ЗА ИЗБОРНИТЕ ПОБЕДИ НА ТИКВИТЕ!!!!!

181

анонимен

преди 8 години

МАЯ БЕШЕ ПРАВА!!!! БЮЛЕТИНИТЕ ОТ КОСТИНБРОД БЯХА НАПЕЧАТАНИ ЗА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ !!!БЬЛГАРИЯ Е УБЕДЕНА В ТОВА

180

Анонимен

преди 8 години

Протестърите нарушават ЗДП. Защо никой не ги санкционира, или всеки със вувузел може да ходи по средата на улицата и да спира движението.

179

Анонимен

преди 8 години

По-добре протестъри за Мая отколкото протести за тока

178

Анонимен

преди 8 години

Сега последно - 50 или 75,моля за коректна информация от очевидци

177

Пълни глупости!

преди 8 години

ПРОСТО ИЗЧИСТИХА ПАРЛАМЕТА ---ОТ ГНИЛИТЕ "КЪСТЕНДИЛСКИ СЛИВИ"...ЛЕКО И ЕЛЕГАНТНО!/..ГЕРБ--си знаят работата.../Б.Б Е ВЕЛИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176

Анонимен

преди 8 години

Защо нямаше протести, когато Министъра на Отбраната излъга,че американските танкове са тук поради споразумение с НАТО.Тази информация бе опровергана лично от председателя на НАТО.