96

Анонимен

преди 8 години

500 хиляди да се изсипем пред парламента и да не ги пускаме тия да влизат там

95

Мархаба

преди 8 години

ВЕЛИКИ!!!!! НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ДУПЕДАТИ. МАШАЛЛА АФЕРИМ

94

Анонимен

преди 8 години

Сега на народа , който според мутрокомунистическите ООДТА и" независимата " съдебна власт са стадо маймуни, им остават 30 години да решат дали ще продадат имуществото си и ще се запътят към белите страни или ще излязат и ще направят главите на тези криви от здрав бой.

93

Анонимен

преди 8 години

Кво мрънката ве *** като дойдат изборите пак за герб ще се редите да гласувате *** смешниците дето сте ревете та ревета и пак за командира гласувате няма по *** народ от българина квото му каже тва прави така е научен

92

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ пак за тиквата ще гласуваш а за да не гладуваш хохохо

91

Анонимен

преди 8 години

Имах търпениетода изчета всички коментари до тук. И си направих два основни извода:-) 1. Плевнелиев незабавно трбва да си отиде и 2.все още има мислещи хора в България. Значи има наджда.

90

Анонимен

преди 8 години

Най-големият кошмар на ДПС е турския аскер да нахлуе в България и да станем част от турската държава - тогава жална им майка на тия мафиоти. Първо ще изчезнат от политиката, после Ердоган ще ги подпука като разбере как техните дерибейове гонят туристите по морето с плоски селски номера като заграждане на плажове и такса сянка. ДПС са мафиотска, а не турска партия!

89

Сашо

преди 8 години

Троловете са доста натоварени в тази статия. Истината обаче е една, това беше волята на народа, не на президента. ОСТАВКА, ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е СВЪРШЕН, ПРОДАЖНИЦИ..............

88

всс

преди 8 години

ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ РЕФЕРНДУМ ДАЛИ 240 ДЕПУТАТИ СА МНОГО. И КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ. НЕКА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА 120

87

Божидар

преди 8 години

Реформаторите да саботират мажоритарното гласуване? И тези фанатици смеят да се наричат реформатори? С каква наглост!!!Що за предателство, що за наглост, що за демагогия!Другари реформатори, току що си съборихте блока, не мисля че ще ви останат прекалено много избиратели след тази издънка! Бесен съм!

86

mao_dze_dun

преди 8 години

Чудесно - оставиха само въпросът за промените, които са атакуеми пред Конституционния съд. Да живее демокрацията. Всичките са си плюли в устите - и леви, и десни; и турци, и националисти. Цирк, срам и може би последен пирон в ковчега на държавата ни.

85

Анонимен

преди 8 години

Подай си оставката и се махай от там,че вече си станал за посмешище не само на цяла България, ами и на цял свят

84

Анонимен

преди 8 години

Най-неадекватният президент, който България някога е имала!

83

Анонимен

преди 8 години

КРАХ ЗА ПЛЕНЕЛИЕВ, КРАХ Е ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!

82

Анонимен

преди 8 години

Съвсем ясно се разбра, че втори мандат няма да получиш...

81

Анонимен

преди 8 години

Добре че падан този мажориатарен вот. Щяха да бетонират ДПС във властта, а нароад е *** и щеше да си мисли че мажоритарните избори са панацея, решават всичко и масово щеше да гласува ЗА, забравяйки че два пъти - през 1992 и през 2009 вече имаше мажоритарни избори.

80

Анонимен

преди 8 години

Слаб народ - силни мутри и олигарси! Мутрите си имат държава и *** послушен народ за слуга!

79

ееее

преди 8 години

Такива лицемери ,такова малодушие от страна на РБ и ПФ , нали в хор КРЕЩЯХА 2год. ,че само задължителното гласуване ще се справи с вот / който е най вече за ДПС/ ,сега какво стана - ДПС ,нямат събаряне! Нямам думи ....... всички са еднакви и всички се продават!

78

Предизвестено !

преди 8 години

След като Иван Костов бе против задължителното гласуване, лесно лъснаха продажните *** на РБ.Що за продажници -- не случайно се срещаха с Лютфи Местан -- продадоха се.Да видим, кои ще гласува за нещастниците от РБ.

77

НАРОД

преди 8 години

От цялата работа се оказа че само президента е с народа! Само той иска задължително гласуване, всичко друго са слуги на ДПС.