7

Професор

преди 8 години

Открих кой изяде фискалния резерв. Това е Емил Николаев номер 12.Емиле веднага си признай, виж заради тебе изтеглихме 16 милиарда.

6

Емил Николаев

преди 8 години

Моята пенсия е 50лв. За това проклинам партии и политици,полит-организации,масонски ложи и всякакви *** били на власт от 1990г.та до днес...

5

Гошо

преди 8 години

Тия подиграват ли се??? Май на това прилича. с 2500 лева едно 4 членно семейство си мизерства в София стой та гледай!

4

Професор

преди 8 години

Какво да каже партийният секретар от БКП - Плевен който замезва по малко от няколко пикантни манджи и плаща 1500 лева сметка? Имам предвид господин Цецко Цачев. Как ще живее този човек?

3

Анонимен

преди 8 години

И като ги знаем как правят тези статистики, значи реалната сума е към 5000лв!

2

Професор

преди 8 години

За нормален живот 100 лева са достатъчни на месец. За хляб (бял хляб) все пак сме европейци и питейна вода. 4 души могат спокойно да си изкарат цял месец със сто лева. За това съветвам Премиера Г-н Борисов поне мин.заплата да бъде около 80 лева. Ако двама работят ето ти 160 лева на месец. Трябва да бъдем стабилни все пак.

1

Анонимен

преди 8 години

Това добре, а защо не помислим колко точно хора в България имат такъв доход? И със заплата в рамките на 500-600 лева (в малките населени места и по-малко) как точно се получава, че не ми е ясно? А може би и 4-мата работят? Пишете, че над 80% от хората не разполагат с такъв доход. Е, тогава какво си говорим празни приказки?!