81

:)

преди 9 години

Бойко стана бавно от леглото, оригна се шумно, пръдна и бавно се отправи към тоалетната. Пуснало му беше от ядене и пиене вече, ама нали за народа го прави... Минавайки покрай огромно италианско огледало се погледна и си рече: Ама верно... Баси тюфлека съм станал !Това премиерство много трудна работа - не ти остава време да поспортуваш. Едно време... пусна бригадата да прибира рекета и до вечерта женички, футболчета, тенисче... Сега е мъка ! По 1-2 часа ми отиват да се правя на премиер ! Мъка !

80

:)

преди 9 години

100% съм сигурен, че има и ***, които му вярват :)

79

българин

преди 9 години

До Анонимен 118:Явно те втриса и се наакваш в гащите само като чеуш за "РЕФОРМАТОРИТЕ", та си пропуснал да надращиш едно "НЕ". Правилното е: "САМО РЕФОРМАТОРИТЕ НЕ ИСКАТ ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА ЗА ДА КРАДАТ"

78

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Горкия - той се мъчи заради нас, засрамете се беее.Трудно му е, гадно му е, дори не е учил за това, ама се жертва в името на обществото.

77

българин

преди 9 години

Щом ти е тежко и неприятно да си премиер, откажи се бе, ей Мая Манолова е готова, Волен Сидеров - винаги, Калфин е готов, Янакито Стоилов - тоже, а *** Каракачанов е готов и на сън. Може и Цецо Крадеца, пардон - Цветанов, да инсталирате. Недей така да се мъчиш, че ще вземеш да припаднеш като Феркел, пардон - Меркел, оня ден. Питай в Москва, в Берлин и Вашингтон и сдавай, ако ти разрешат де. Ама, може пък тогава да не станеш президент, нали това си планирал, я по-добре си стой измъчен премиер.

76

Професор

преди 9 години

От една година е с тази жълта фланелка. Кога я изпира кога изсъхва не знам.

75

Мъни мейкър

преди 9 години

Тука като ви гледам как ревете май повечето сте с две мозъчни гънки и две леви ръце. Правете пари бе, какво ревете? Кой ви пречи?

74

Стамат

преди 9 години

Абе какви искания на бизнеса?!Бизнеса трябва да се мачка!Па нека БГ енергетика е собственост на ФАЩ! (само тя да беше...)

73

Анонимен

преди 9 години

Тоя пак облече жълтата фанелка,а в джоба му сигурно е и жълтата книжка.Е като е толкова трудно да си премиер защо орева орталъка година и половина,че не си във властта?Защо хората ти в твоя чест надуваха вувузелите и о...аха жълтите павета,само и само да се докопате пак до заветната власт....и сега,не било лесно.На теб специално ти е много лесно,риташ си мачлета и си режеш лентички,то и от друго не разбираш,де.

72

Анонимен

преди 9 години

Няма голям град в България където не се ремонтира и строи....работа да искаш в градовете. Лошото е в селата и малките градове до 30 000 души.....

71

Анонимен

преди 9 години

Sa Tova schte stanesch President na bG boiko Po lesno e

70

Анонимен

преди 9 години

наистина не е лесно да режеш лентички и да ходиш на банкети през ден

69

Анонимен

преди 9 години

Прави се на голям мъжага, но пред ония от запад само бие токове. Хората си имат и умни политици и мъже, а на нас все *** ни се падат.

68

Анонимен

преди 9 години

Вярно е че е трудно, като помня изказването какъв страх е брал, докато е бил в повредения фалкон.....И по време на предишното управление какъв страх бра докато летя с хеликоптер....Тежкооооо, тежкооооо.......

67

Само

преди 9 години

Като си помисля какво беше при Съсела и Олигархски и веднага гласувам с две ръце за ББ. Не , че е цвете , ама при ония двамата си беше чист геноцид.

66

доц. д-р боко боков

преди 9 години

напротив, мутра неграмотна, в галактиката няма по-лесно премиерстване от твоето. лентички, вертолети, залички, джипове, футболче, теничке, обръчи, поръчки и като се провежда парламенратен контроил, понеже си хипер неграмотен, дежурният отговор е да се пита катерицата беатрис. лакардии и простотия, това изчерпва поведенческия ти арсенал, тиква проста

65

MOHTAHA

преди 9 години

Срам ме е, че това самовлюбено нищожество вече 10 години е някакъв плямпащ фактор в хубавата ни Родина.

64

иванова

преди 9 години

горканчо.................то какво драскане беше докато се завърне, сега се оплаква...............

63

Анонимен

преди 9 години

Тоя разбира от политика колкото Бруно Рибейро от футбол,когато и да ги изриташ се е късно.

62

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ДЪРЖАВНИК...