51

запознат до 91

преди 8 години

Стига глупости, от фондация Америка за България само хубави неща сме видели!Руската антизападна пропаганда в България вече минава всякакви граници на благоприличие! Кремъл съвсем ни е взел за аборигени!

50

Жул

преди 8 години

Доказано е, че няма кой да спре руските ракети. Висши американски военни също потвърждават това. Четете!!!! НО не това е важното. Важното е, че ако започне война всички обикновени хора ще страдат, а политиците ще си седят на топло.

49

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата вреда за България нанесоха НПО-тата - Сорос и Америка за България. С фалшивите си долари плащат на разни гейчета и пр. *** и промиват яко акъла на българите.

48

НФБ

преди 8 години

До АнонименПриятелю моли се да не започва голяма патаклама. .спасение няма ...Няма 100 процента сигурност..1 на 100 да пада и достига целта си това са 300...400 мегаполиса да бъдат унищожени от калибъра на Ню Йорк. .Бостън. .Париж. ..колко мегаполюся има в Русия заслужаващи ядрен удар. ..ще има едновременен залп а не поединично изтрелване. ..тогава защитата се издънва. ..

47

Един Българин

преди 8 години

До РОССИЯ:) Няма ангели , а интереси. Русия освободи България, като искаше да я направи задунайска губерния. Не се получи заради запада. Русия се съгласи да разцепи България на 3 части, защот следваха римската мъдрост "разделяй и владей". Русия не подкрепи България в Балканската война за сметка на нейната по-близка страна сърбия. Ако бе сторила това - нямаше да има и втора балканска война и България нямаше да разбие руските и румънски войски на делтата на Дунав 1916-та. ПСВойна щеше да е 2 год

46

до 74

преди 8 години

Никога не съм чувал за френски противоракети Астер. Може и да има такива,но най известни са комплексите С-300 и 400, които цял свят купува. А при тях няма грешка, дори и според американците.

45

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да се коментира тук. При война България ще бъде изравнена но тия дето ни правят мишена ще бъдат някъде далече. Продължавайте да ги обожавате, аз ги ненавиждам.

44

РОССИЯ

преди 8 години

БАЙ *** БЕШЕ БАЙ *** ГО ИМА И ЩЕ ГО ИМА.И СИ ОСТНА ТАКЪВ *** КАКЪВТО СИ БЕШЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ЗЛОТО ОТ ДОБРОТО.ЧЕ САЩ ТОВА Е ДЯВОЛА.РУСИЯ Е ДОБРИЯТ АНГЕЛ

43

до 63

преди 8 години

Личи си колко си неграмотен! Първо високата скорост на този самолет, означава, че мигновенно достига до точката от която ще изстреля крилатите ракети с обсег над 3000 км. И то без да напуска пределите на Русия, където няма кой да го свали. Наближава границата на Русия, натиска копчето Пуск и се връща обратно да си пие водката и да гледа по вечерните новини, че някой град в Европа го няма на картата.

42

НФБ

преди 8 години

До АнонименВ Никарагуа и хундурас ще се разполагат ядрени установки да бранят южните граници на сащ..Русия и Китай са отговорни страни и отговорно ще пазят сащ...

41

Един Българин

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯНе мислите ли, че мнението на един не е представителна извадка? :) Най-малкото ако има ядрена атака в Турция, то това би се отразило на съседите и. Ако има война (а виждаме такива сигнали за съжаление) - също. При всички положения не е добре и всеки здраво мислещ българин, че дори и грък не го желае. Да не говорим, че има и други съображения за добросъседство, които за съжаление не се изпълняват на 100%, но някой няма изгода от това.

40

Black Sea

преди 8 години

До 57Ааа тука са си руснаците с имоти. А Туй че алчните ни брокери и фирми продължават да рушат Черноморието ни е друга тема. Даже ми е драго че са я закъсали щото са забравили поговорката : преди да лапнеш нещо мери не само дали ще влезе през устата а и дали ще излезе отзад. Ама к'во да ти говоря. Явно и ти си от тези дето като видят морето викат: "Ето го и Дунава!".

39

РОССИЯ

преди 8 години

До гладни въшки.КАКТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПУТИН.РУСКИНИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖЕТЕ ПОНЕ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ.А ТАКИВА КАТО ВАС ГОСПОДИНЕ НОСЯТ ИМ ЧАНТИТЕ В БГ НА МОРЕТО ЗА 0.50 ЦЕНТА.КОЯ НАЦИЯ СА ПОВЕЧЕ НА ЧЕРНО МОРЕ.РУСНАЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ НА МОРЕТО НИ .А СЕГА ВИ ТРЯБВА ДА ХОДИТЕ НА МОРЕТО И ДА СЕ УВЕРИШ.РУСНАЦИТЕ ДАВАТ ПО 100 ДОЛАРА НА ТАКИВА ГЕЙ ДА СИ ВДИГНАТ КРАКАТА

38

Анонимен

преди 8 години

И аз тва се чудех защо тия самолети трябва да стоят там като могат да долетят от 2-3 хиляди километра за около час.Явно кафявата миризлива течност която обилно се отделя от сичкото нато при мисълта за руснаци е на привършване.

37

до 54мислещ българин

преди 8 години

Аз също зная чужди езици но чувствам Русия близка до сърцето ми. Уважавам всяка друга държава, въпреки, че външната политика на някоя не ми харесва. И да знаете чужди езици незначи , че сте нещо повече от останалите хора след като умствения багаж е малък.

36

лелее

преди 8 години

Не усещате ли че леко и финно медиите ни подготвят за война?Защо изпълнявате планана прецедента Роска и робота Митов?*** като са толкова отворени,давзимат М-16ките и да отиват да се биятсрещу Путин.Аз лично нямям намерениенякакви ***,*** да ме правятмишена.....

35

Един Българин

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКНе е добре да се застава между САЩ и Русия/ Нека си се трепят, но ние трябва да си спазваме отговорностите в НАТО, но да не сме по възможност предна линия. Русия е победима и то от много страни и коалиции, но повярвайте ми ние , българите, изобщо не желаем (а и не трябва) това да се проверява. В крайна сметка зависи кой натисне първи копчето. Земята така или иначе ще бъде унищожена в последствие :).

34

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 19Скоро турция ще яде ядрената тояга и вместо корана ще учат Менделеевата таблица на изуст.

33

ХХХ

преди 8 години

Сега недоразбралите и вярващите че България е обречена на вечен мир и спокойствие ............разбрахте ли защо сме им на НАТО и на САЩ ? Ние и такива като Румъния ? Разбрахте ли защо ни "ценят" толкова много ама зелени карти не дават? Ще ви подскажа ! В ШАХА ЗАЩО СА ПЕШКИТЕ ?

32

бальотчик

преди 8 години

Ние летците на императора в залез -*** играем балет в имперския театр.