36

Много грубо

преди 8 години

"Два *** в пилотската кабина позволяват на водача..." Хммм, можеше и по-меко да го кажете, например "Двама мъже с различна сексуална ориентация позволяват на водача... "

35

Обективен

преди 8 години

Интересното в случая е, че само един от коментиралите си призна, че ходи на Слънчев бряг. Аз лично очаквах да няма нито един - все пак българите обичаме хубавото и спряхме да ходим на повечето места по българското Черно море, заради селянията и простотията, която мутрите наложиха по морето. Слънчев бряг е типичен пример, стана място, където нормален човек не би стъпил. Затова може би ще е добре сегашният Слънчев бряг да го наричат Слънчака, за да се различава от добре уредения Слънчев бряг преди

34

Анонимен

преди 8 години

Сх успокоих се... Някак по-спокойно и леко на душата ми стана, след като прочетох невероятно интересната новина за тази машинка дето се гмурка и скача с двама ***.аци в корема си! Oправихте ми деня, ша знаете! :)

33

Анонимен

преди 8 години

нормално е, ако не напишеш СЛЪНЧАКА, аудиторията няма да те разбере за какво става въпрос

32

Истината

преди 8 години

Статията отговаря на нивото на пишещия - започва със Слънчака, продължава с неверни данни за "акулата" и завършва с това, че машината управлява пилот, т.е. машините имат власт над хората.С други думи - неграмотност и невежество.

31

Анонимен

преди 8 години

На псевдо - журналиста във слънчака да му влезе тази ,, акула ,,!!!!!

30

77777

преди 8 години

Всички овчари започнали да му викат Слънчака - сам си го написа.А че е новоизмислено, така е и има общо с овчарите - те са основните, които се опитват да наложат Слънчака, което си звучи отвратително.

29

Анонимен

преди 8 години

Моля хора, които не знаят за какво става въпрос да не коментират глупости. Че стана голяма селяния там, стана. "Слънчака" му викаме още от преди 10 години, когато Какао беше 4 дъски на плажа, Бедрум и чалгите не съществуваха, ходехме заради DJ-те, които се канеха и се канят и сега само там, нямаше чак такава мутропоказност, силикон и т.н. Беше готино...Това, че оня Криско изпя, че пали към Слънчака и всички овчари почнаха да му викат така, не значи, че е новоизмислено и т.н.

28

колко?

преди 8 години

Колко нещастни летовници е предвидено да смачка тази "акула"?

27

Пейзан

преди 8 години

Ти да видиш дар- слово журналистическо...после що България се деляла на Столица и Провинция...

26

Редактирайте!

преди 8 години

Последното изречение е пълна глупост. Не моторната лодка управлява шофьора, а тя бива управлявана от него. Оправете си го!

25

NoName

преди 8 години

Това "возило", драги ми псевдо журналисти, със силно ограничени ментални възможности, развива скорост от 50 мили/час.На мен ми отне около 3 минути да намеря спецификациите в Интернет, което ме навява на мисълта, че или сте много мързеливи или сте много ***, но и в двата случая не трябва да работите това, което работите в момента, дори и безкористно.

24

Анонимен

преди 8 години

Изказа в медиите е такъв поради произхода както на пишещите така и на главните редактори.Все хора от дълбоката провинция със селски навици и изказ.

23

Анонимен

преди 8 години

Не издържам повече.Тръгвам за Слънчака.......СЕГА.

22

zeus

преди 8 години

Коригирайте си максималната скорост, която е 80 километра в час.

21

Анонимен

преди 8 години

Ето това се казва класен курорт, на световно ниво. СтигнАхме ги и Щатите и Канада и всичките ги ударихме в земята, щом такова забележително нещо се появи сред важните новини в Днес.бг. Там разни кризи, протести, политика, култура, престъпления, новини разни - кой щи го гледа това, важното е че на Слънчака има нова лодка за забавление на мутрите, техните кифли и *** с пари от земеделие по европейските програми! Напред България, с Акулата напред!

20

Луд с Мотика

преди 8 години

СЛЪНЧАКА??? Ей не се научихте бе неграмотници такива.............

19

Вуте

преди 8 години

Супер е!Само където това за 6-те метра е доста преувеличено.Освен ако към 1 м.отскок добавяте 5-те метра дължина.

18

Анонимен

преди 8 години

селяния и комплексарщина

17

Анонимен

преди 8 години

Стигъ бйе, сирьозну има такваз машина? мойту гаджи йе там ухрана в идно барчи, той ши мъ зъвидйе да са воза! Е ся Слънчака цъфнА, аре всички тука, уей!