50

Анонимен

преди 8 години

Има такава притча:Когато чествуваш юбилей скоро ще отидеш в отвъдното.Не зная дали е така ,но познавам доста хора които си отидоха този свят, след като направиха сбирки,парти или както е модерно сега да го наричат!Но богатите също са смъртни ,а и за тях размерите са същите!

49

Пян_Гъ

преди 8 години

До АнонименТака, така, разбираш ги нещата... Ми какво ще ми кажеш за корупционните скандали в немската кароиндустрия, за ролята на Голдман Закс в световната финансова криза, за "Монсанто" и т.н. Те какви бизнесмени, знаеш ли, или аз да ти кажа, а? Човече, всичко е едно също, опаковката е различна. Както казва Ози, Same shit, different ass. И пак - не завиждайте, а работете, гневът и завистта не водят до НИЩО!!!

48

Анонимен

преди 8 години

До Пян_ГъЧудя се от време на време от къде изскачат едни такива индивиди като теб - все много знаещи и много отворени... Тя Глория е много популярна рок и джаз изпълнителка да знаеш, няма нищо общо с чалгите. А пък рожденника е най-чистия и примерен бизнесмен на света и изобщо няма нищо общо с Мултигруп, изобщо не му викат "алхимика" на галено и изобщо не го глобиха 12 милиона за измами с данъци и акцизи. Всичко е точно ти казвам, свиркай си...

47

Анонимен

преди 8 години

Напълно против съм Античния театър да се отдава за частни или фирмени партита.

46

Пян_Гъ

преди 8 години

До nqkoiПовтарям, новината е за петролен бос. Организирал парти с реномирани БГ групи (не чалгари!), платил си и точка. Защо вкарвате теми, нямащи нищо общо с новината, но за които явно ви плащат. *** работа - мирише, та не се трае... И не завиждайте, а работете повече, печелете повече и се доказвайте като мъже, че не мога сам да се оправям с всички жени. Абдикирали сте като мъже.

45

nqkoi

преди 8 години

Пян_Гъ promito moza4e ti se stremi da stanesh bogat, shte vidim skoro kolko bogati shte ima na zemqta a moje da ima 4istka ako me razbirash : )

44

Анонимен

преди 8 години

Живото доказателство че селянина можеш да го изкараш от селото ама селото от него не... А тия в общината са ясни - ако могат и майките си ще продадат.

43

Анонимен

преди 8 години

Нема ли кой да му удари една двуцевка на ***-милионер или си плаща чинно на Тикваров и сие за да е недосегаем?

42

Пян_Гъ

преди 8 години

Тролчета платени, новината е за частното парти на петролен бос. Единствената пикантерия е, че се е случило в Античния театър. Платил си е. Толкоз. Какъв Тотев, какъв Бойко, какво "подлудяване", какви пет лева? Такива неща винаги са ставали, независимо кой управлява. Статията е тенденциозна - ако тези групи не свиреха на това парти, а на организирано от общината събитие, тогава нямаше ли да "подлудят" всички? Ми, явно не, ама е смешно. Не завиждайте на богатите, а се стремете да станете като тях.

41

Няма надежда за БГ

преди 8 години

Спомняте ли си как арестуваха едно наше футболистче в Рим. Искало келешчето да си издраска жалкото именце на Колизеума?!?!?! Е, сравнете положението с това в Пловдив, където богат селянин си прави купон в Античен театър и ще ви стане ясно защо сме такава *** и никога няма да се оправим.

40

Анонимен

преди 8 години

На баба ви хвърчилото! Я да ви спретнат на вас бързо една проверка да видим кой взе парите на петролния бос, за да го пусне да вилнее в паметник на културата! А за "елитните" естрадни дупедавци дето са били там да не говорим...те толкова са паднали морално, че са готови на всичко за да захлебят някой друг лев!

39

кк

преди 8 години

Какво се правите на интересни,бе, драскачи разни????Нека да се види кои сме с парите.... Ха-ха-ха!!!!!А баба ми казваше, че простотията не ходи по гората, а по хората....И знайте, приятели, този не го прави от самочувствие, а от избиване на комплекси...Че, той прекрасно знае, че парите не ги е изкарал с труд и пот, както казва народа, а са по друг начин. Ако вярва, че всеки лев е заслужено изкаран, щеше да си направи едно стойностно тържество, с уважение към себе си и към гостите, нямаше да

38

Анонимен

преди 8 години

Аман от простотия и прости хора. А да питам общината - какво изобщо означава "частно парти" да се провежда в античен паментик на културата???? Следващия път да иде в Колизеума да си празнува рождения ден, но не знам Общината в Рим да го отдава под наем...

37

Анонимен

преди 8 години

Човекът колко е ***, мале-мале :D Направо като ги гледам някакви такива смешни егота как се мъчат и ми става тъжно и супер смешно едновременно :D

36

М

преди 8 години

Всеки с пари е недосегаем в БГ.

35

Гроб

преди 8 години

Пловдив е собственост на Иван Тотев от ГЕРБ, той коли той беси, така мълчете! Вие сте едни обикновени добичета, и нямате право на дума!

34

знаещ

преди 8 години

т.н. "рафинерия" на въпросния е в гр.Раковски, но по-скоро е познат в бранша като най-големия "алхимик" . Данък е *** дума за великия бизнесмен, а акциз още по-***.

33

Анонимен

преди 8 години

Ветковщината няма край в тая държава!

32

Анонимен

преди 8 години

Провансалите са си провансали и това е то.

31

Анонимен

преди 8 години

Един селянин от Раковски, всички мутри са със селски произход Пази боже сляпо да прогледне !