18

Андрешко

преди 8 години

До Браво на тези хора Вероятно си издънка на некой активен борец - едно време и те крадяха от поля и мандри под претекст че ония били душмани.

17

Анонимен

преди 8 години

абе, оня ден ми спира тока. Слизам да видя какво става и двама нещо ровят в таблото, какви сте що сте, ами от енергото били трябвало да сменят всички електромери с нови, вече се сменяли на незнам си колко време. Викам хубаво, ама ще не сте предупредили, ами колеготе трябвало да сложат бележка. Оставих ги да си ровят. Сега обаче видиш ли, ако нещо не ми е в ред с електромера, мен ще ме глобявали ?!?! аз ли пипам там бе, алоуу

16

Анонимен

преди 8 години

Хваща Енергото- трънки и глогинки.*** честните платци и си наваксва откраднатото.Що им трябват излишни главоболия.

15

Бай ти Тошо

преди 8 години

А да се надписват сметките почтено ли е?Майка ви..

14

Анонимен

преди 8 години

На времето баба ми казваше" лошо е да се краде от хората,но от държавата може"

13

Анонимен

преди 8 години

Българина крадеше масово ток и по социализма,така че при нас наистина си е манталитет.И без пари да ни го направят пак ще искаме така да направим,че хем да го ползваме хем да имаме и кяр на края.Българина не краде от бедност,понеже тези далавери се правят от хора с парички и от работещите служители на ел. фирмите и ромите.Все пак трябва да имаш голямо потребление за да дадеш 500лв за нещо което може да те хванат лесно.Но енерготата да си наблюдават техниците,от тях тръгва всичко.

12

Анонимен

преди 8 години

Мързеливият българин е готов на всичко - само и само да не спазва правилата и да има някоя далаверка. *** народ, заслужаващ съдбата си!

11

Аз

преди 8 години

Хахахахаха от кога полицията взе да разбира и от електромери? Вече тока ли ще лови?

10

Анонимен

преди 8 години

Пичове и да щракате минуси истината е че безплатния соц свърши - сега е ред на платения социализЪм!

9

Анонимен

преди 8 години

Може ли да спрете да ни тикате бутафорния омбудсман от всяка статия?

8

Браво на тези хора

преди 8 години

Да купуваш тока на 8 и да го продаваш на 20 стотинки не е ли кражба? Евала на всички които не дават пари на тези крадци от енергото.

7

Анонимен

преди 8 години

Kakvito upravlqvashtite takav e i naroda , kakvo ochakvate prodajnici dolni !!!

6

Анонимен

преди 8 години

До КоснстантинеОбедняват?! Цел ден не слиза от колата, кабеларка, айфон. Значи за кабеларка има пари *** за тока нема а?

5

21669

преди 8 години

Хората вече си мислят, че който краде, лъже и нарушава законите като управляващите ни и кръга около тях, ще е добре и ще просперира. Жалко! Но щом го крадат, лъжат, манипулират и мачкат от всякъде, какво ли друго му остава на народеца? Добре е, че още спи дълбоко и не се е сетил за нещо по ефективно та да стане страшно!

4

Анонимен

преди 8 години

Всички крадци казват,че от нямане крадът.

3

God

преди 8 години

Няма как да са почтени хората, които си поставят такива устройства. Те са обикновени крадци. Какво е това домакинство с 400 лв. сметка за ток? На какво се топлят - на трифазни калорифери ли?

2

Коснстантине

преди 8 години

Хората масово прибягват до тази джаджа, защото хората масово обедняват и става все по-трудно да си заплащат сметките. Какъв омбудсман си като не виждаш това, което боде очите.

1

Анонимен

преди 8 години

Какво да се прави - битпазарна икономика!