9

Анонимен

преди 8 години

АБВ пак се извъртя! Браво! Сега е ред и на ДПС!

8

До 7

преди 8 години

До българинМного грубо подхождаш. Това, което е казал 1, отговаря ли на истината или не?

7

Анонимен

преди 8 години

Ще бъда ли по ясен ако кажа ,че и 240-те са за затвора, и то строг тъмничен без право на замяна!!!!!!!

6

Разбраха се

преди 8 години

99% от народа не разбира какво ще донесат тези промени за подобряване на живота ! 1% знаят обаче - депутатите и техните близки , всяка партия ще има вече човек в съда и то по равно и няма да се съдят и да вкарват политици в затвора, разбраха се!

5

бтвновабнтскат

преди 8 години

Голям цирк, шумотевица и нищоправене , която отвлича вниманието на хората от по тежките проблеми - мизерни доходи , кметски своеволия , престъпност, безработица, измами на много фирми за почивки, предстоящо увеличение на цените на тока.....и това не без участието на платените национални телевизии!

4

Анонимен

преди 8 години

Жестока и епична борба се води в момента. Гърчат се всичките като настъпени червеи в стремежа си да не изпуснат парче от баницата или по-точно казано своето място под чадърчето на съдебната система. Но ако от ЕС не бяха размахали камшика изобщо нямаше да се стигне и дотук. Може би след събитията в Гърция търпението на европейците се изчерпа и оттук насетне ще ни подкарват да си подреждаме къщичката доброзорно. Дано това е само началото, че от 25 г. тъпчем на едно място

3

българин

преди 8 години

Какво ме интересуват "съображенията" на съветския агент Гоце и бандата му лапачи?

2

БЪЛГАРИН 1

преди 8 години

Гоце,а каква е цената между ГЕРБ и АБВ

1

преди пет дни

преди 8 години

Да не стане като преди пет дни в украинския парламент? Всеобщата ни любимка, Фиктория Нюланд, привика преди гласуването всички непослушни депутати в американското посолство в Куев и им чете конско. След това Фиктория, дъвчейки дъвка, се появи на балкона на украинския парламент и гласуването стана под нейния личен контрол. (Даваха го по украинската телевизия). Те на това му викаме демокрация!