23

Анонимен

преди 8 години

Дасикане Рома българин ли е или ром , щото бил ходил на Църква в София

22

Анонимен

преди 8 години

ТОДОР ЖИВКОВ ГИ НАВЪДИ по времето на царя бяха 10 катуна

21

Анонимен

преди 8 години

Меликано дееееееее сандъци , Дасикано деееееее лесни парички

20

Анонимен

преди 8 години

Дасиканизираните роми са много умни в отдел Криминалистика - специалисти

19

Осман Паша - I

преди 8 години

Ако не мамят по телефона стари хора все ще намерят нещо друго , затова Османците са ги изгинили по големите катуни на Запад по време на Османско иначе сега да са към 3 000 000 роми или половин България само роми

18

до Патилан

преди 8 години

Аз затова винаги си държа металната тръба в отделението за вещи на вратата. Ефекта е подобен на спрея, но по-трудно се свестяват като ги "напръскам" ахахах

17

Анонимен

преди 8 години

Да,добре.И те като ги видят че са тъмнокож катун къде къде да се бухнат и по средата.

16

ром

преди 8 години

Е, със сигурност се знае за кого работят троловете, отчаяно опитващи се да разпалят етническа врйжда в България. За едно жалко същество, готово да продаде душичката си за няколко пури.

15

художника

преди 8 години

Измамниците избират място, което е точно след завой, за да не се забелязват отдалеч...--------------------------------------------------------Май тука има пръст полицията, щото това е тяхна запазена марка.Ако взема завоя с превишена скорост, веднага от храстите ще искочи некое ченге да ми иска пари.Ама щом са джипсита, си клечат у храсталака, докато подминат и после пак си заемат позицията.

14

Анонимен

преди 8 години

"Шанс шофьорът на откаже почти няма, защото пред колата му застават останалите от групата и на практика му пречат да потегли."Я, няма шанс, ще трябва да ходя да ми изправят бронята и капака, но си струва тръпката. Дано ми помахат за помощ и на мене.

13

Анонимен

преди 8 години

"Хитри", хитри... колко да са хитри. Ако не бяха САЩ и ЕС да ги подкрепят, щяха да "хитреят" по затворите и в селското стопанство

12

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност не се знае кои са, както и на кой полицай се отчитат. Въобще схемата винаги е една и съща

11

до ром

преди 8 години

Помюсюлманчени българи, помаци.

10

Ром

преди 8 години

Абе, ***, които измъчваха 3-годишното дете българи ли бяха или роми? Я троловете да се изкажат и за техните хромозоми, интересно ми е да чуя?

9

Анонимен

преди 8 години

Вместо аминокиселината аланин, при тях има левцин. Това ги отличавало от Хомо сапиенс.Сега, преди да са ме баннали, ви пожелавам ползотворен ден и отивам на работа - в моите гени е кодирано да си изкарвам хляба с труд.

8

щурчо

преди 8 години

до мравкаВ България, душко, небългарите са с предимство по медиите. Щото трябва да се води антибългарска политика.

7

Анонимен

преди 8 години

Хитри,хитри,колко да да хитри? Това са хора, които просто чакат да дойде първи, за да си вземат помощите, през останалото време мислят с какво престъпление да се захванат,а не за работа. Другите такива са младопенсиониращите се корумпирани шуробадженакорушветчийски некадърници. И двата вида, знаят по петдесет начина,да ти измъкнат десет лева.

6

Анонимен

преди 8 години

Потърсете материали за д-р Иван Георгиев и онова, което той е написал за особеностите на 17-тата двойка хромозоми при ромите. Нещата са сериозни и е редно да са направи добросъвестен научен анализ, на базата на който да се обсъдят разумни мерки за справяне с ромския проблем.Всъщност, това не е откритие на д-р Георгиев, той само обобщава неща, които отдавна са известни на биолозите, но не се коментират в публичното пространство.Никой няма да помогне на обществото ни, то трябва само да се справи

5

Анонимен

преди 8 години

В същото време полицаите протестират. За каквои, бе? Че защитавате ромите ли да ви дадат по-високи заплати? Ако тези не ги защитавахте само за един ден събирам наказателен отряд и ги вкарваме в правия път.

4

akut

преди 8 години

къде са бех и дпс да кометират? измами . измами и само малцинств замесени