31

дрън дрън

преди 8 години

Поредното дупене пред *** американци!Ми и вие им въведете визи и да приключваме въпроса!

30

Анонимен

преди 8 години

MRAZIA AMERIKA I NE GELAIA DA YA POSESHTAVAM--TAM TE UBIVAT NA ULIZATA BEZ DA IM MIGNE OKOTO.

29

Анонимен

преди 8 години

Jupito minister4e brilantin nai slabijat Minister slujbi na USA sa nischto ne Stava da se Maha ot vsnschno

28

Веселяка

преди 8 години

Да го вземат тоя да попълва документите на искащите визи защото за друго не става.

27

Анонимен

преди 8 години

по-лошо от войната с англосаксонците, е дружбата с тях

26

Berlin

преди 8 години

На кой му пука за САЩ?-----------------------------------В САЩ живеят официално над 3 000 000 руски *** и поне още толкова нелегални. Бай *** са над 300 000.ПП На летището в Маями все едно си в Русия. Даже една бабушка не я пуснаха американците и тя орева летището. Накрая легна на земята и пищеше, та се наложи две полицайки да я изнасят. :)))

25

Оставка Даниел

преди 8 години

USA никога няма да ни приеме за равни евро-граждани!! ние за тяхме сме никои!! И нас там не ни искат! Приемете фактите, и не лъжете хората защото над 50 процента не могат да вземат визи а не над 15!

24

Тео

преди 8 години

Господина на снимката просто се опитва да симулира работна дейност.Няма как да каже,че 5 дена се е разкарвал напразно на разноски на данъкоплатеца,и за това говори глупости от общ характер.От падането на желязната завеса минаха 25 години,сега ли ще се обучаваме за визи?Съвсем случайно днес взех виза за САЩ,по семейни причини.Процедурата е елементарна,единствено малко тегава и времеотнемаща, но консулите помагат и ако си попълнил всичко добре няма проблеми. Тези може да ги приказва на баба ми!

23

Отворете си очите

преди 8 години

евроробите. Не е ли по-добре да се затворят всички САЩ посолства и да се реши веднъж за винаги въпросът с визите - Визи няма, няма и да има. Нека великия господар на света да си господарства над Канада и Англия и Австарлия и да оставят останалия свят на спокойствия.

22

Анонимен

преди 8 години

За вас *** визи до дупка. Като спрете да плюете срещу Хамерика тогава ще искате безвизов режим. Засега ходете да чакате пред руското посолство. За пица и визи...

21

Отворете си очите

преди 8 години

Докога трябва да се унизяваме с постоянното поставяне на въпроса с визита за САЩ? Не е ли по-достоен дори кубинския народ с лидер Фидел Кастро, който не се преклони пред световната империя? Куба, КНДР - малки държави , но горди и суверенни за разлика от европейската лицемерна сбирщина - дори "великата" Германия - локомотивът на европейската икономика, производителя на най-харесваните по цял свят леки коли, е държава без национален суверенитет и национална идентичност, а със статут на главатар на

20

Външно министерство

преди 8 години

Не знаем как да отстояваме интересите на българските граждани, само пращаме *** да умиват американските ***.

19

Анонимен

преди 8 години

Аз пък знам, че ръкостискането винаги е двустранно. Другото е пълно лицемерие. Не може да си член на ЕС, НАТО, да тръбиш навсякъде, че сме стратегически партньор със САЩ и в един момент да ти цитират някаква измислена техническа причина като статистически %. Смятайте какво е отношението на САЩ към България- "стратегическия и партньор" и то за нещо, което е без никакво значение за тях, защото същинският наплив на емигранти към тях отдавна е отминал.

18

Анонимен

преди 8 години

21 глупости

17

Анонимен

преди 8 години

Американския ибрик си личи от километри. ЕС и България от години настояват за падане на визовия режим защото е дискриминационен спрямо европейски граждани, а ибрика след връщането си от Вашингтон иска визите да останели и да се въведе обучение за кандидатстване...

16

Анонимен

преди 8 години

Какво обучмение за кандидатстване за визи, такива инструкции ли получи за 5 дни посещение в САЩ? ЕК още миналата година предупреди САЩ, че ще въведе визи за американски дипломати, ако в срок от 6 месеца не се разкарат визите за България, Румъния, Полша и Кипър. Ти трябва да защитаваш позицията на ЕС, а не да защитаваш визите на САЩ и да обвиняваш, че хората не знаели как да кандидатстват, американско *** такова!

15

Анонимен

преди 8 години

а след тополата, може и град да бие

14

Анонимен

преди 8 години

До Berlin, с 2 залепени и западнто крайбрежие няма да го има

13

1234

преди 8 години

И от какъв зор да кандидатствам за такава виза ?

12

Berlin

преди 8 години

До Berlin, ходи ходи, докат не е дошла тополата---------------------------------------------------------------------Очаквам всеки момент да дойдат две залЕпени... хахаха. :)))