71

Анонимен

преди 8 години

Адска и мъчителна смърт за тези скинари! За тях и всички техни близки! Скоро!

70

Анонимен

преди 8 години

Нямам друго обяснение за поведението на тия игноранти - скинарите, освен търсене на еднополова любов из панделите, като те ще са пасивните.

69

Васил

преди 8 години

Няма ли да се намери някой да пречука въпросните скинари и да ги хвърли в някоя канавка, където да бъдат намерени от полицията със залепени лепенки по тях, на които пише: "Аз бих дядо и внуче за удоволствие и затова сега лежа тук"???

68

Анонимен

преди 8 години

Няма никакво значение дали дядото е българин или не е.Цветът на кожата не е "присъда" та някакви ненормалници да ти налитат на бой без да си направил нищо - просто защото не си им симпатичен.

67

Анонимен

преди 8 години

Скинарите искат да ни убедят че са от "по-добрата раса" като ходят и бият наред - ей така, просто защото им приличаш на някакъв, или просто за кеф...С какво са по-добри от тези, които ограбват стари баби по селата?Градски лигавета. Много са смели когато са 10 срещу един. А иначе сигурно живеят с баба си.

66

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно да чуя позицията на г-н Ангел Джамбазки по случая. Защото тези момчета покриват 100% профила на тези, към които са насочени неговите писания и призиви. Който сее омраза и разделение, жъне насилие. Но някак не е гот, когато жертвата е българче. Но пък виж, насилниците - родолюбиви момчета - бели, знаят що е братство, родина, чест... Изкажете се, г-н Джамбазки. С тези хора ли ще променяте страната?

65

istinata

преди 8 години

Ako e bulgarin goliama glupost.v nepravilnata posoka.i za kvo mi iztrihte komentara po dolu.kazah BULGARIN li e ako ne e ko revete.ne e mnogo pravilno no utre starez shte ili ne shte vika alah akbar ili giauri

64

срам

преди 8 години

Неграмотни хора, за които Левски е само футболен отбор. Неуки младежи, плод на едно болно общество. Татуирани с пречупени кръстове и лика на Ботев и Левски, не знаят имената на Бенковски. но се считат за патриоти.Да пребиеш дете на 11г и дядо му, не е патриотизъм ТОВА Е СРАМ за всички нас, които живеем тук и допускаме това да се случи

63

Анонимен

преди 8 години

Разбрах и още нещо, трябва да си нося оръжие, без да ми дреме дали е законно или не. Предпочитам да се обяснявам на дознател, вместо да се занимавам с лекари...

62

Анонимен

преди 8 години

След този случай мразя скинарите!

61

Анонимен

преди 8 години

Ами представяте ли си тези 500 дето ще приеме България ( защото Италия и Гърция са ги подбрали ,да ги изкарат от бържавите си ) . Това са убийци , израстнали във война По сред бял ден ще ти вземат живота !

60

Анонимен

преди 8 години

Наркотиците не прощават на никой.Това е епидемия която трябва да се спре иначе тежко ни и горко.Вече по голямата час от младежите употребяват и продават дрога.

59

Анонимен

преди 8 години

Значи някой има право да те убие , и психолози и съд ще го управдаят.Но ако ти се отбраниш и убиеш нападателя , ще си в затвора !

58

Анонимен

преди 8 години

То Борисовата е с по едно убийство на година бе. От много отдавна не стъпвам там - то Западния парк при Факултета не е толкова опасен...

57

Анонимен

преди 8 години

"Скинари " или бездомни кучета !!!Изберете сами !!Добре Дошли в Бг )))

56

Белене

преди 8 години

Жалко, че вече няма Белене, за да ги изпратят там.

55

Мартин

преди 8 години

Целия проблем е че това е само по закон. Съда практически никога не се съобразява с този член и следват осъдителни присъди. Но това не би следвало да ви изненадва след като знаете как изглежда съдебната система в България и колко недомислици и проблеми има.

54

Мартин

преди 8 години

Реално, ако има непосредствена опасност за живота ви, можете да се предпазите с каквото можете. - Чл. 12 ал. 4 от НК. Така че ако тия започнат да те бият, и видимо нямат намерение да спрат, дори да са с голи ръце можеш да стреляш по тях. Това гласи закона. Грешно е разбирането, че човек може да се защитава само с оръжие от типа, с което е нападнат.

53

Дикова

преди 8 години

До ULTRASБихте ли ми обяснил кога и как точно българският народ, от който съм и аз, е поискал да го защитавате, и от кого, с побоища и ритници?

52

Негов стил

преди 8 години

Това е в стила на шабец гоя борисоф. Забрависе стачката на такситата. Труп, басейн, дете... Пред паметника "гейска могила" стават само сатанински ритуали. Махането ме, както и на шабеца ще пооправят работите. Провокация на сталинското мвр.