17

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 8 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

16

Анонимен

преди 8 години

А имаме ли агенция по безопасност на храните или само чиновници,които дремят по бюрата??>?

15

Анонимен

преди 8 години

До 41. Специално за кис. мляко преди 89, вкисваше защото санитарният контрол беше близък до 0. И бирата беше също хубава, само че с мишки в бутилката много често.

14

135

преди 8 години

Ако EFSA не чува, се отива по-нагоре и се пита Комисията. Имаме евродепутати - могат да поставят въпроса в ЕП. Щом имате аргументи, карате по по процедурата и догоре!

13

преди 89-та

преди 8 години

вадехме от бозата мишки и от хляба ръждива тел. Ама върнете се ако можете, не ми пречи.

12

q3g54y

преди 8 години

Е-тата не ни убиват, а ни КОНСЕРВИРАТ. Сега е на ход нов законопроект в НС, относно погребенията.Оказва се, че 7 години след като някой бил погребан, той въобще не се разлага и е невъзможно повторно погребение в същия гроб. Явно 7-те години в досегашния закон следва да се променят поне на 50.

11

Анонимен

преди 8 години

Истинската превенция и информиран на обществото и тотален отказ от консумацията на тези храни. Но има много хора, които въпреки знанието колко са вредни пак ги консумират под предлог, че веднъж се живеело. Ами може и веднъж да се живее, ама до 60 години и толкоз. Това много ли е според вас.

10

Анонимен

преди 8 години

А защо нищо не се споменава за подстладителите: Е952, Е954, Е951, а захаринът, който е забранен от 1977, но с лекота още се прилага. Колко симптоми предизвикват тези подсладители и имитират разни заболявания.

9

до 20

преди 8 години

не яж захар в смисъл рафинирана бяла захар това което описваш.Точно от това става пробваи да не ядеш всичко което съдържа захар.До 10 дни коренна промяна

8

Анонимен

преди 8 години

Всички Е-та ни убиват! А те са стотици в храната и напитките ни! Най-важното - Защао се допускат? Говорят само, че са вредни и толкова. Кой ги допуска, защо ги допуска, как ги допуска и т.н. изобщо не се коментира! Това е таен геноцид! И за него се говори малко и никак. А къде са хората? Какво правят?

7

Анонимен

преди 8 години

Всички видове салами, дори и най-скъпите, съдържат натриев нитрит като консервант!Правете си сметката...

6

б

преди 8 години

Много хора искат преди 89.Дори и да се върне вече сме в капана с дълбока рана.Самите семена са променени неможе да ги ползваш до 3 поколения и растението се разпада 1 година 5т домати 2 година 2т 3 година няма никои.

5

b

преди 8 години

Здравословно няма вече,гледаш домати вадиш ги с замърсена вода садиш ги в замърсена почва също е с другите неща рибата пълна с живак месото с хормони.Какво правим сега пак нищо.

4

Анонимен

преди 8 години

стига с тия червени *** от бан!

3

KoMyHuKaTuBeH

преди 8 години

ПИШЕМ С ГОЛЕМИ БУКВИ ПОД СТАТИЯТА!

2

sostin

преди 8 години

И като ни убиват , толкова ли е трудно да им се шибне абсолютна забрана , и да се приключи а ??? Е-та Ме-та, тва сичко се забранява като е опасно за здравето и точка, или така е по - игодно да ни тровите па после да ни продавате лекарства , гадове мръсни.

1

B

преди 8 години

ТОВА ГО ЗНАЕМ КАКВО ПРАВИМ ПО ВЪПРОСА.НИЩО