26

Анонимен

преди 8 години

голяма тъпня са тия снимки, в бг съм виждал много по ***

25

111

преди 8 години

този от 9тата снимка е от Бургас

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСравни българските пътища с руските и пак говори кой е изостаналия.Уж ресурси, пари, ИНТЕЛЕКТ, ТЕХНОЛОГИИ, а една пътна мрежа не могат да направят.Не говорим за МАГИСТРАЛИ, които при тях почти изобщо ги няма.ГОВОРИМ ЗА ОБИКНОВЕН ПЪТ, ПРЕЗ КОЙТО НЕ МИНАВА ВЕКТОРА НА ВЛАСТТА (КРАДЕНЕТО)

23

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТо от снимките е видно до къде са го докарали с тоя техен суверен мозък.Уверено са се закотвили на дъното и ентусиазирано засмукват тинестата му глазура.Но какво да се прави - за колкото имат акъл толкова.Важното е да са живи и здрави и путин да спести още милиард тази година, а войската да получи нови танкове. (разбира се, бракувани)

22

Анонимен

преди 8 години

"Че 98% от тях живеят в мизерия, на фона на която тукашното състояние е просто разкош, също е ясно на всички."Че пишеш пълни глупости е най-ясно.

21

Анонимен

преди 8 години

Че руснаците са назадничави - на всички е ясно.Че 98% от тях живеят в мизерия, на фона на която тукашното състояние е просто разкош, също е ясно на всички.Само платените руски чугунени фашисти не спират да се пенят. Петрола пак пое надолу, а рублата нагоре, така че скоро и техните грантове приключват.А после искам да ги видя как ще работят срещу рубли, дали няма да си поискат истински пари?

20

Анонимен

преди 8 години

"Винаги ми е било любопитно как е възможно толкова *** народ, а все се бутат да са със силните на деня..?!"Като за начало не следват чужди ценности и интереси, а следват своите собствени. Няма кой да ги командва, те сами са си суверен. Все неща за които можеш само да си мечтаеш, докато ти разпилояват държавата.

19

Р. Плевнелиолу

преди 8 години

Напомня ми на гордия европейски член.

18

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било любопитно как е възможно толкова *** народ, а все се бутат да са със силните на деня..?!Такава стряскаща липса на реална самооценка е характерна само за психично болните.На руснаците им трябва повече съчувствие и снисхождение, не са виновни те, просто главата не ги слуша.

17

Анонимен

преди 8 години

В Путлерландия нищо не може да ме учуди

16

преуспяващ евро член

преди 8 години

Открийте десетте разлики.

15

На снимките

преди 8 години

Типични безмозъчни руски

14

Анонимен

преди 8 години

Руснаците няма нужда никой да ги обижда, те и сами отлично се унижават.Най-важното обаче е, че те са горди със своите провали и поражения.. и винаги са моралните победители!

13

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Русия. Благодарение на вас станах неин горещ привърженик и направо се влюбих в нея. Желая по-често да пишете за любимата Русия! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

12

Анонимен

преди 8 години

Хахаха снимка 3 е култова, перфектно отразява качеството на руските пътища - най-пътните пътища в Мире хахахахаНапишете е гугъл russian roads да се посмеете малко какви нереални картини рисува руската реалност..! Явно е руски патент асфалт на дупки стил швейцарско сирене!

11

Анонимен

преди 8 години

До ЧекистОчевадно е какви са 'хората' по снимките.. с тези монголоидни черти няма как да се объркаш.Печални наследници на славната монголска Златна Орда, която е истинския носител на православно-славянското и няма нищо общо с дивата Северна Азия и нейната сатрапия хахаа

10

до Чекист

преди 8 години

Тъкмо щях да кажа колко ми напомня за България :D

9

Анонимен

преди 8 години

До заряпутин отлично се справя с натикването в миша дупка и на последния руснак.освен това перфектно и краде, което беше потвърдено дори от зрелостния изпит на руските гимназисти - путин може да краде, но го прави за народа!смяяяхп.п. дайте и на нас толкова много за крадене, да видите вие чудо! хехе

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВидно е за всички кой си глътна граматиката от безсилие и безпомощност пред една добре аргументирана позиция, която всеки нормален човек би отстоял.Разбира се, това не се отнася до теб ти не си човек - ти си руснак, т.е. роб.

7

Чекист

преди 8 години

Тези снимки половината са от България... Марийке, защо да ти вярвам, че са от Русия...