81

Анонимен

преди 8 години

Максимум до 10 години ще започнат съвсем спокойно да влизат по къщите ни, ще грабят, ще изнасилват и никой нищо няма да им прави...

80

www

преди 8 години

Милата родна милиция е свикнала да бие културни деца, които се връщат от театър. Свикнала е да бие и роми, но само ако са по един. Свикнала е да бие клошари...Но стане ли напечено с много хора, милиционерите ни се местят от улица във Фейсбука и там ни уверяват как някой щял да горял, ама пък ръцете им били вързани и т.н. Припомням огнестрелната рана на полицай, отишъл да разтървава хора на Киро Японеца и конкурентите му. И до сега не казват, че има ранен, та да не плашат другите мамини дечица.

79

seira

преди 8 години

ПРИЯТЕЛИ,СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ТОВА КАК "ДРУГАРИТЕ" ПОЛИТИЦИ ТОЛЕРИРАТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ И ЗАРАДИ ГЛАСОВЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ГИ КАРАТ ДА СИ "ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ" ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ХУЛИГАНИТЕ.ПРОБЛЕМА НЕ Е В !ТЯХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА ПРОДУКТ НА ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАШАТА ДЪРЖАВА, ДИКТУВАНА ОТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ***!!!

78

Анонимен

преди 8 години

Старсбурк да прати запитване към съда защо не са оказали съдействие за изнасилването. Според Българския Хелзинки Л*номет това е нарушило правата на ромите. Очаква се Европейската комисия остро да смъмри държавата

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 102 (засега, докато не се е намесил ***)Ще ходи в Брюксел да се жалва, че е жертва на дискриминация - няма да има кой да му дава помощи!

76

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, ВЗЕМЕТЕ СПЕШНИ МЕРКИ ПО ВЪПРОСИ. НЕ СЕ КРИЙТЕ ГЛАВИТЕ ПОД ТЛЕЕЩАТА ЧЕРГА. СКОРО ТЛЕЕНЕТО ЩЕ ПРЕМИНЕ В ОПУСТОШИТЕЛЕН ОГЪН...

75

Анонимен

преди 8 години

МНОГО, АМА МНОГО СКОРО ЧАШАТА ЩЕ ПРЕЛЕЕ И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ЛОШО .

74

БЪЛГАРИН

преди 8 години

До кога, до кога!>? Как така само протокол и си тръгват? Това е извращения спрямо българския народ. Псуват ни, изнасилват ни, бият ни, лигавят ни се, а ние ги храним!> До кога!?

73

Mrazim da mislim

преди 8 години

Dobra manipulachiq stava s tova etnichesko naprejenie...

72

Анонимен

преди 8 години

Щом имат подкрепата на управляващите и на европейските либерасти, на българите им остава само едно - за да оцелеят да вземат решението на проблема в свои ръце! И колкото по бързо - по добре!

71

Анонимен

преди 8 години

Ми да се наговорят 20-30-40 юнака, да са в готовност да могат да се съберат за 5 минути и следващ път като ги засекат , че са в селото рязко, бързо без разправии, без разговори тежък, зверски побой след което се разпръсват така бързо както са дошли. Това мероприятие като се повтори два пъти и най-дивото животно ще отбягва такъв район.

70

муспи

преди 8 години

Българи срещу кого протестирате, от какво сте недоволни? проблем се създава от евреите в плана им да ни унищожат. Ако всички в миг изчезнат, още същия миг евреите ще доставят милион и половина бежанци. Ние трябва да убиваме евреи за да има някакви политически промени, иначе идва времето когато ще е безсмислено и ще ги убиваме вече само за отмъщение, без шанс за изход.

69

Анонимен

преди 8 години

Бате Бойко е от Криптон. Само да си намери наметалото и ако още му става, ще оправи нещата

68

Анонимен

преди 8 години

Лютвито и представителите на БХК няма ли да отидат да обяснят на си събратя, че имат задължения или да ги почваме, то скоро само Дръндар ще стане убежище за папайците!

67

Анонимен

преди 8 години

Правителството няма да пипне ромите, защото прибират милиони за интеграцията им. А българите са дойни крави, които доят без да ги хранят. Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се

66

mimoza

преди 8 години

ИМА ЛИ български МЪЖЕ в България?????

65

явно не можем

преди 8 години

До някойДемокрацията в България е псевдо такава.На почит са тези,които крадат, било много,било по-малко.Ако някой намери портофейл с пари и го върне на притежателя,ще го изкарат едва ли не луд.Част от младежта се дрогира и въобще не ги интересува бъдещето.Моралът падна застрашително.Всичко се обръща на далавера-кой кого ще излъже или прекара.Явно сами не можем да излъчим некорумпиран лидер и сие,които да ни поведат към по добро след 1989 год.За съжаление5-10% станаха свръх добре,но масата е зле

64

Анонимен

преди 8 години

Проблемът са ви управляващите!

63

Анонимен

преди 8 години

в българия полицията е само за да взима рушвети. Който има проблем трябва да си го решава сам. Има пушки пищови, ако нямаш разрешително взимаш си незаконна и се оправяш.

62

Анонимен

преди 8 години

Проблемът са ви управляващите, не ромите!