84

Анонимен

преди 8 години

Не знам кое е по- "по български", да искаш да прибираш пари без да правиш нищо, или да мислиш как да минеш тънко и хем да ползваш, хем да не плащаш, защото ако въпросните туристи бяха се промъкнали едва ли щяхме да четем тази статия. Жалка история!

83

Smurf

преди 8 години

Реституцията която се разигра в България нанесе такива щети на икономиката каквито не сме очаквали

82

Анонимен

преди 8 години

Единственият начин да печелиш прилично и реално е да пробутваш нещата на минимум 5 пъти по-висока цена, отколкото струват. Останалото е от полза за клиентите, но ти никога няма да излезеш на плюс. В този смисъл българските бизнесмени не са глупави- по-добре да е празно, отколкото да работиш на загуба ;)

81

сея глеи

преди 8 години

Замислете се: плажовете и всичко покрай морето е масово застроено от мафиоти и мутри и/или корумпирани политици които са "осребрили" управлението си.Всяка по-важна педя земя е отдавна "превзета" от тях, там няма случайни хора.И вие искате да им давате парите си?

80

Саксо

преди 8 години

Искам да споделя, че си обичам РОДИНАТА и се гордея с България, не за друго, а защото и на Луната да отида пак ще съм българин, тук съм се родил! Но от 11 години, тази ще е 12-та ходя на море в Гърция, не защото е по-евтино, просто ми е по-приятно и мъъъничко ми е мъчно за България, но човек трябва да оцелява!

79

друг бургазлия

преди 8 години

вчера се върнахме от Гърция, кристално чиста вода, шезлонги и чадъри безплатни срещу фрапе за 2 евро ! Любезни хора, незастроено, спокойно! Последните години не съм ходил на плаж тук, макар и да е на 500 метра от дома ми ( к-с Лазур ). Нищо не може да ме накара да заведа децата си в тази клоака! От години мечтая да се заформят два-три нулеви сезона та да се поизчисти малко това море и да им дойде акъла на псевдохотелиерите и всякакви други мутри.

78

Наблюдател

преди 8 години

Чудесен, а и пореден пример че такова нещо като "Българска държава" няма! Има само феодали парцелирали тази територия за лична изгода! Просто не си губете времето, а и нерви с т.н. "Българско" черноморие!

77

2233

преди 8 години

Ако е вярно написаното , че нямат право да ограничават достъпа до плажа , значи събраните хилядарки заедно с глобата в петорен размер трябва да се оформи като акт и да се плати от собственика.Плюс съответните присъди за хулиганство на охранителите.Кмета също да бъде наказан , нищо че е от гербавите.

76

Shark

преди 8 години

До бургазлия. Ооо не само че няма да влизаме, спокойно, няма изобщо да ви идваме на л*ото море. Гърция ей къде е, от Пловдив пътя до Александрополис ми е същия колкото до Бургас. пък вие ако щете не 10, 100 лв такса сложете навсякъде. Стига да има кой да ви ги даде. Да не цвилите в каря на сезона.

75

Анонимен

преди 8 години

Ако българите имаха духът и задружиетона поляците,сега "бизнесмените"по Черноморието щяха да дъвчат сламки и да чакат с влажен поглед пред хотелите си някой заблуден турисг.

74

неразбрал

преди 8 години

Къде е полицията?Варди в храстите и прави пачка , или варди ромите да крадат на спокойствие?Къде е НАП с хилядите си инспектори?Къде е кмета-гербав с експертите-***? Къде е скапаната ни държава с мудната администрация?

73

Shark

преди 8 години

Абе хора, спрете да ходите на българското черноморие бе. Да видите как ще идват да ни молят и да предлагат по 2-3 лв нощувка. Спрете да им пълните гушите и да ходите по бетонените им курорти, във вашите си градове бетон нямате ли си. Лично аз прекратих с ходенето по нашето море, тази година организирахме екскурзия, за догодина, живот и здраве Турция или Гърция. Няма да стъпя на нашето море докато плажовете са платени и докато не съборят тези грозни неща, наречени хотели.

72

Анонимен

преди 8 години

тия там много добре ги знам аз. преди 2 години щях и аз да съм по новините, ако не бях с детето в колата. спирам си да си платя чинно таксата за преминаване през имота им и почвам да ровя за дребни. дебелакът явно се изнерви и почва да ми дава зор да побързам, че съм правел опашка и някакви такива. значи, ако бех без малкия, тоя щеше да е с натрошени зъбки!НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ГЪРЦИТЕ!

71

Анонимен

преди 8 години

Кмета е ЛАПЧЕВ! *** ,*** и... дано се задави!Всеки местен *** е сложил по една лента и събира пари от заблудените туристи.Същото е положението и на Арапя и Попския плаж и навсякъде.Никой няма документ за паркинг.Никой не отчита и стотинка , освен на...Лапчев!Да им преседне на тези ***.Само Гърция!!!Пускайте АМ "Струма"!Там никой не те притеснява.Плажовете са чисти и винаги...БЕЗПЛАТНИ!

70

Анонимен

преди 8 години

Още един сезон, максимум два, и ще реват като гладен ***. Ама няма да има кой да чуе ...

69

Бойкот!

преди 8 години

А ние на Тасос сутрин си паркираме под една маслина и си ползваме абсолютно безплатно райско плажче с кристална вода. И никой не ни събира нито за паркинг, нито затова, че ползваме нещо, което Господ е дал на всички хора- морето, пясъкът и слънцето.Пожелавам искрено скорошен фалит на самозабравилите се бетониери по л*орието ни, отворили усти като хипопотами- ако можеха и слънцето и морето щяха да лапнат, ненаяли се ***!

68

-10

преди 8 години

Още ли има хора, които ходят в България на море?

67

БОЙКОТ!!!

преди 8 години

Бойкот на българските лешояди- бетонисти, окупирали и *и черноморието ни. Бойкот до дупка и до пълния им фалит!

66

?

преди 8 години

Къде е скапаната държава?

65

тцЪ

преди 8 години

В България на почивка - по планини, по села и по паланки, но НИКОГА на море! Никога! Не си струва нервите, парите, чревните инфекции, лошата храна и пр.