99

Даниела

преди 8 години

До анонимен 124Ако бяхте прочели статистиката само през месец май колко пари са влезнали в България от българите работници в чужбина щяхте да разберете, че цял живот да местите клечки неможете да постигнете 1/10 на това което работника изпраща от чужбина. Вие сте неблагодарни. Или ще се оплачете че той не изпраща на вас, изпраща си ги на роднините. С вашата злоба господин анонимник, можете само гордо да местите клечки и да тъните в собствената си простотия и мизерия. Много тъжно и жалко

98

Анонимен

преди 8 години

Къде я видя тая организация на движението и паркирането?Да не си отишъл с хеликоптер?В петък в 9:00 ч. спряха достъпа на посетители, пълни автобуси с деца стояха цял ден в нищото, общинският транспорт също не се движеше.На автогарата в Чепеларе чакаха около 1000 човека, но без шанс.Беше пълен хаос.А на Рожен полупразни поляни.

97

Анонимен

преди 8 години

Днес-а е един анти-български сайт и за пореден път с тази статия го доказаха.

96

Див помак

преди 8 години

Язе жъ вървя да съ измочам,чи много пих а имам много да връщам след толкоз ядине.

95

Анонимен

преди 8 години

Ей, омръзна ми от такива "патриоти"!Единият бил от 20 г.в Америка, друг от 30 примерно в Австрия...ОБАЧЕ...умирали за България!И как им трепвало като чуят гайда и т.н. Абе аланкоолу, ти една клечка не си преместил в България в последните 20 г., избягал си от ужасната ежедневна простотия, уредил си далеч живота си(в което няма лошо) и сега хоп...оглеждаш се и вече си ВЕЛИК ПАТРИОТ! Абе я марш от тук! Аман от лицемерие!

94

от събора

преди 8 години

Защо не пуснаха всички хора да се качат на Рожен? Лоша организация.

93

бил там

преди 8 години

Днес, за пореден път се 'доказвате' като антибългарска медия! Имаше 4 сцени с по 10 часа програма, хората играеха хора и пееха в 30*С жега. А вие само сергиите видяхте! А те са за дребни души като вас!

92

шоп

преди 8 години

Организацията по паркирането, достъпа и изнасянето беше нулева. Полицайте дремеха на сянка и това с което най-много се заемаха е да преграждат достъпа, а те и само за това стават явно!

91

Съжалявам

преди 8 години

Българската нация е вече неспасяема! Интелигентните, можещите, знаещите и умните вече са вън от родния бардак! Пошли прояви от ниско интелигентни организатори целящи усвояване на определени средства, цирк за масите, подигравка с изчезващото животновъдство, избиване на комплекси и позор. Палиативна изява и демонстративна проява на национален нихилизъм! Наистина съжалявам да го напиша!

90

tony

преди 8 години

Пълен провал на Рожен, поканиха хиляди а не им осигуриха достъп до Рожен.Оставиха поляните празни а хората стояха на километри в задръстването, което бе създадено от организаторите.Ученици, възрастни хора, малки деца не бяха допускани да стигнат до събора, стояха и припадаха под жаркото слънце.Горе на Рожен имаше място за всички но някой параноичен умник беше решил да остави хиляди без достъп до събора.Жалко за България.

89

Присъствал на Рожен

преди 8 години

цели 3 часа (толкова устисках). Общо взето избягвам тълпите и места, където пейзани, второ поколение с обувки, се показва в стрил кой е по-по-най. Но тази година, дали от еднообразие в прекарването на последните лета или от някакъв дисбаланс, реших да посетя тази велика изява на родния творчески гении. Да- ситуацията, изразена епистоларно от въпросния господин Стоянов е напълно правдива и в тон с настоящето житие на родния горд балканец. И моля, недейте се сърди като развалена мома, на седянка:)

88

звучи нелепо

преди 8 години

До един непробит доларРазликата между гайда и зурна е само в главите на подражателите....

87

царете на абсурда

преди 8 години

пълен смях...парад на пишман суетата на ***....дай, юруш 1

86

110 какво е шоп

преди 8 години

нешо като ром или коняк

85

Анонимен

преди 8 години

да върви алъш - вериша

84

Шоп

преди 8 години

Епа президенто беше там. Немой да е селски панаир, оти президенто е от Совиа.

83

ено

преди 8 години

ЕЙЙЙЙ БЪЛГАРИ НЕ СИ ЗАБРАВЯЙТЕ ЦЪРВУЛИТЕ НА МИТНИЦАТА. Е СЕГА ТЕРМИНАЛ 2.кЪДЕТО И ДА СМЕ РОДНОТО Е В НАС ''ПОД ЛЪЖИЧКАТА''. НЕКА СЕ ГОРДЕЕМ !

82

Е,де 98

преди 8 години

лапсус клавитурис.От чуйте.Ти не виждаш другото.

81

Рожен

преди 8 години

Събор разбира се. Какво лошо има в това да има забавление и сергии. То това прави панайра. Не си губете времето да хейтвате и оплувате един от най-големите български събори.

80

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 100Догодина не пропускай да си в България за този събор. Аз прелетях 2000 километра и със себе си взех още 12 човека. Следващата година живот и здраве със сигурност ще сме двойно повече. С Божия воля и добро желание пак ще летиме за България. Няма да съжалявате.