92

до 144

преди 9 години

"щом са мюсюлмани защо избиват също мюсюлмани ???"Защото не са просто мюсюлмани, а мюсюлмански екстремисти.Имало е и християнски такива, но сме преодоляли това в по-ранни епохи.

91

Анонимен

преди 9 години

Харесвам будизма,принадлежа към християнството,защото това е традицията на моя род и НЕ ИСКАМ да променям нилого.Значи има малък и голям джихат.Големият е пътят на праведния мюсюлманин към Аллах като приемане и спазване на Корана.Малкият е битката срещу неверниците за установяване на Халифат в целия свят.Сунитите,които са за дословно спазване на Корана избиват шиитите,които смятат за еретици,защото при шиитите Коранът се интерпретира от имамите,които предават властта си по наследство.

90

Аз

преди 9 години

И за източноевропейци не ставаме вече...!

89

Анонимен

преди 9 години

Сега попитай защо турците избиват кюрди.

88

Анонимен

преди 9 години

Има легенда, че след завладяването на България от омразните османци, които са изпратени от Бога за наказание на българите за това, че сме отстъпили от Христос и християнската вяра, и сме станали лоши и зли, каквито сме и сега, е, че в Русия църквата, в която се черкувал царя, се напълнила с бистра вода, а на недоумяващия цар обяснили, че това са сълзите на поробения български народ. Руският цар обещал да освободи един ден България. Понеже много сме били грешни, Бог ни наказал с най-злите - турци

87

Анонимен

преди 9 години

Реализъм е да приемем,че светът стана глобален и така,както на нас ни се наложи да се адаптираме и ислямският свят трябва да се адаптира.Всички сме в една лодка и ако тя потъне-потъваме всички.Значи ще си броят децата до 2 и не ме интересува нито религия ,нито дявол.

86

Анонимен

преди 9 години

Нямат работа тук. Никой не е длъжен нито да ги храни, нито да им дава работа. В Швеция направиха грешката да ги допуснат и сега страната е на едно от първите места в света по убийства и изнасилвания!

85

до Реалист

преди 9 години

знаеме че си ястреба, от далече се разпознаваш, под каквото и име да пишеш. Просто си единствения психопат джихадист тука!

84

Анонимен

преди 9 години

Turcia padne li celiyat arabski svqt shte zalee Evropa a balgarite shte izcheznat za edna godina,tova li jelaete pishman patrioti

83

Анонимен

преди 9 години

До българинаYaj bahur svinski shte ti haresa

82

Анонимен

преди 9 години

До Анонименdo 131 Kakvo sa dali Osmanliite na sveta ,tova che ti sega gi rugaesh tova sa dali svobodata da jiveesh v edna silna imperiya ,ako beshe pod angliysko vladichestvo sega nqmashe da te ima vij amerikanskiya kontinet,avstaraliya,nova zelandiya

81

Анонимен

преди 9 години

Nay dobre shte e izto4na evropa pak da se dade na Rusia ,gladni izto4noevropeyci rasisti

80

Сабайдин

преди 9 години

Практиката ясно показва че християни и мюсюлмани не мелят заедно. Всяка жаба да си знае гьола!

79

Анонимен

преди 9 години

Съдбата на турция и нейният народ-кръволок е определена - да изчезне от лицето на земята! Какво е дала османската *** на света? Отговори: дившерме (кръвен данък), диш-хакъ (зъбен данък, такса, плащана от домакина, задето гнусният "правоверен" си е хабил зъбите с "гяурска" храна) и още 14 вида гнусни турски данъци, разрушения, кървища, ислямизация, отвличания и други велики достижения на турската душа и бит.

78

Анонимен

преди 9 години

Поляците може и да са били бежанци, но те са християни и са отивали в християнски държави, чиито език знаят да работят честно и да спазват законите. Не са отишли в мюсюлмански държави да лежат на чужд гръб и да се опитват да им налагат християнски закони!

77

Анонимен

преди 9 години

До ***.Значи пускаш ми тук един "великолепни"да плюе срещу българите,а аз като пиша с факти ме триеш.Знаеш ли какво даслужаваш?

76

до Ястреб Великия

преди 9 години

Знам че има червени *** но не знаех че има резани ***. Щеше да си смешен ако не беше жалък. Само факта че пишеш на български плюейки по българите, европейците и християнството говори какво безпринципно *** си.

75

Анонимен

преди 9 години

Проскубаната гарга, самонарекла се ястреб великолепни, е хрантутник на днес бг, които вместо да го Блокират, му позволяват нарочно да дразни българите, докато не се наканим да го проучим и да видим къде се намира, да го намерим и да го пратим в реанимацията на изкуствено дишане. Ислямът си е бил и си е останал фашистка идеология. Сам нашият свети Кирил е казал за Мохмед и исляма: "Щом ви е отпуснал гнева и похотта, в каква ли пропаст ще ви вкара!" Изумително точно пророчество.

74

Анонимен

преди 9 години

Не,приятелю,те са първосигнални фанатици с промити мозъци и наистина искат да те ликвидират за да вземат земята ти,водата ти и изобщо не са мирилюбиви и невинни.10000 години цивилизация ще идат по дяволите само заради единия гол ***.Ама и жените им са по-виновни,защото мислят с обратното на главата си.

73

Ястреб Жалкий

преди 9 години

Що свинско съм изял и що ракия съм изпукал, ама най-ме бива да се правя на праведен мюсюлманин.