44

Браво!

преди 8 години

Евала на кадъната! Ето така се брани турската чест. Не като нашите жени-***, които лягат с всеки от улицата. Направо завиждам на турците за жените им. Пред чуждите мъже са като скала, не им се дават, а за своите са всеотдайни. Това е традиционният турски морал.

43

Анонимен

преди 8 години

На тази като и гледам физиономията хич не ми прилича на светица! Едва ли мъжът и е можел да я накара насила да прституира? Нали има полиция защо не е отишла да се оплаче? Нещо гнило има в тази туркиня!!! Чак смърди!!

42

Анонимен

преди 8 години

Zatova pak povtaryam ,che EU sayuza tryabva da se pritesnyava ne ot civilizovanoto tursko naselenie ,a ot priblizitelno 20 milionite kyurdi v Turciya s feodalniyat si mantalitet

41

Анонимен

преди 8 години

"Трябва ли винаги жените да умират?"Според една "мирна" религия - да, трябва.

40

Анонимен

преди 8 години

sdvd

39

Анонимен

преди 8 години

На това моме не вярвам и една дума!!!

38

anonimen

преди 8 години

Stava vapros za kyurdkinya,a ne za turkinya ,ZA Kyurdite takova povedenie e absolyutno normalno neshto

37

ужас

преди 8 години

Диваци!

36

Анонимен

преди 8 години

напразно се е тревожила. видно от сничката от нея не става ипроститутка, кой ще плати за такъв дзвяр

35

Анонимен

преди 8 години

до мъжете-по някой път и на жените им причернява пред очите

34

Анонимен

преди 8 години

От кога на самозащитата и се вика убийство? Жената просто се е защитила.

33

Анонимен

преди 8 години

Много интересен случай от САЩ. Арменци протестират срещу Турция. Има плакати с надписи като "1,5 милиона избити от Турция", "Турция извини се " и подобни. Множеството е обградено от полицаи. Един от протестиращите е минал полицейския кордон и се опитва да запали турско знаме. Доближава се един младеж взима знамето и го слага на гърба си. Полицаите го арестуват. После се оказва, че е азърбейджанец от Баку. Дали българин би направил същото за македонското знаме или обратното?

32

do Kostas

преди 8 години

Вие първо намерете пари да си заредите с керосин самолетчетата

31

Анонимен

преди 8 години

"ти можеш да бъдеш депутат но аз съм държавата" Грешка от SwiftKey.

30

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 8 години

Турски самолетчета са влезли днес сутринта на 100 км навътре в Гръцкото въздушно административно-териториално държаво простанство над островите Кос, Псеримос,Калимнос,Калолимнос и Фармакониси..Много скоро Обещавам че Гръцки Миражи И Ф-ове ще бомбандират Измир и Анкара.

29

Анонимен

преди 8 години

Друго което не трябва да се прави там е да се заяждате с полицай. Дори да сте депутат. Там имаше случай като този с Волен Сидеров (случая извини се бе). Нали помните как Сидеров поиска от полицая да се представи. Подобен имаше в Турция и полицаят отговори на депутата, "че изобщо не го интересува какъв е защото - Ти можеш да бъдеш депутат но Азербайджан съм държавата" беше отговорът на полицая.

28

зум

преди 8 години

До ТаняНяма как да са равни мъж и жена! Няма как да имат и равни права! В някой неща е по-добра жената, в други мъжа!Това не прави едната или другата страна жертви и ощетени - както каза ти - факт, различни сме!Важното е да се УВАЖАВАТ и да могат да решават проблемите без насилие (физическо или психическо - все е насилие)Както се бъзикахме на скоро за Зауер - съпруга на Меркел :)

27

Анонимен

преди 8 години

Най голямата грешка която може да направите в Турция е да ругаете. Ако споменете майката на някого най добре е ако имате възможност да напуснете страната. Ако има възможност.

26

Анонимен

преди 8 години

Всеки който отива в Турция трябва да внимава как се държи. Ако обидите жена достатъчно е тя да се развика и всичко наоколо да се събере да ви линчува. Иначе може да видите жени с къси поли и т.нт. Пиянставата и буйствата също не са за предпочитане защото след пердаха който ще отнесете на улицата после ще има двоен в Полицията. Няколко английски хулигани се простиха с главите си буквално защото бяха заклани с дюнерски ножове миналата година. Били пияни. Вече не са.

25

Аз

преди 8 години

"... Той ме бутна на леглото и пистолета под възглавницата изникна в ума ми. Взех го и го застрелях няколко пъти..."И какво е правил този пистолет под възглавницата? Или в Турция всяка жена си има по един. Планирано отвсякъде си изглежда, едва ли е станало спонтанно. Освен това е ползвала 6 патрона. Прилича повече на разстрел отколкото на самозащита.