19

bravo!!!

преди 8 години

Нека сега големите така се съберат и СЪЩОТО ЗА ЦИОНИСТКИЯ РЕЖИМ!!!Иран е лидер за район без ядрено оръжие от много години.Ционизма искаше иранския народ да страда,унизен,на колене,санкции и мизерия .Както и запада да изпрати децата си да *** във война срещу иранците за окултисткия проект Велик"Израел".СЛЕДОВАТЕЛНО ИРАН СЕГА Е ПО-ЗАПЛАШЕН ОТ ВСЯКОГА ОТ ФАЛШИВ ФЛАГ!Но света знае,че истината е на ваша страна!

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"В Холандия в парламента има партия на педофилите които искат да се легализират сношенията с малки деца."НЕ, в Холандския парламент НЯМА такава партия. Ако продължаваш да твърдиш тия глупости, кажи как се казва партията и колко депутата има. Предварително благодаря за информацията, кояо няма да дадеш.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонименщото мустакатите туркини са много хубави..

16

Анонимен

преди 8 години

до мюсулманина по-долу - мюсулманските момчета не виждат момичета докато не се оженят, как се плющите един друг не е истина. кво се правиш на отворен. смучете си масурите от малки.

15

bravo!!!

преди 8 години

Поздравления на иранската нация!Всичките лъжи на Сатаняхувци не убедиха света да започне нападение над мирната Иранска нация,естествен лидер в района,която не живее на митове и легенди след Втората световна и на социални помощи!

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30Полигамията и смъртната присъда над хомосексуалните не е точно белег на прогресивност и толеранс. И в ИДИЛ го практикуват и в Саудитска Арабия...

13

Персиец

преди 8 години

До ььь"нямат дори атомна централа като нашата, все някой друг трябва да им помага!А на вас кой ви е помогнал?

12

ььь

преди 8 години

До Анонимен 14"нямат дори атомна централа като нашата, все някой друг трябва да им помага и да строи"Ахаха :) АЕЦ-а според тебе съвсем самички ли сме си го построили, а? Ахахаха...

11

Анонимен

преди 8 години

Днес Мънкито разсърди Израел, а разсърдиш ли Израел си пътник.

10

мда

преди 8 години

То същото стана и в Гърция.Докато Волен викаше браво на Ципрас той окончателно потвърди мястото на Гърция в Европа.

9

хаха

преди 8 години

Иран мина към Америка тази вечер........И как нашите русофили пак не го видяха..Колко по -ясно да го чуят .Хората скандират Обама,Обама........

8

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости. Поради тоталната пропаганда ние в България синямаме понятие какво става в Иран. Иранските специалисти в инженернитенауки са едни от най-добре подготвените в света. Те заливат в момента (а и в период от 20 години) канадските и американските унивеситети и са едниот най-добрите студенти, които правят магистратура и докторат.Ние можем само да си мечтаем за такива специалисти.

7

Анонимен

преди 8 години

Иран са наричали страната англичаните - ари ан означава арийска земя, земя на арийците. Иначе те се наричат перси а страната си Персия.

6

Анонимен

преди 8 години

С Иран краварите удариха на камък:"Ние можем да обогатяваме уран до 100%, това е наше право... предупреждавам президента Обама, моля, не правете грешни стъпки! Всяка грешна стъпка ще има последствия които са отвъд въображението (демек бедна ти е фантазията Обама). Иран е бил тестван много пъти и е показал че може да устои на изпитанията на времето, Иран е страна с 3000 годишна история, но други страни макар и супер-сили имат само 200 години история."youtube/watch?v=Zewrcgj4bx4

5

Анонимен

преди 8 години

Най-яко ще е да има една ядрена война между Иран и Израел, гоуемо шоу ше бъде!

4

Вагнер

преди 8 години

Иран си е добре и без Сащ!Сега вече ще имат доста проблеми с тях,но се надявам,че знаят КОЙ управлява Сащ и Обама.Надявам се също така,че са подготвени за номерата на чифутската хунта от Белия Дом.

3

Анонимен

преди 8 години

Щом евреите пищят,значи всичко е наред

2

Анонимен

преди 8 години

Нафталин Бенет..ха ха ха..ся разбрахте ли,че и Бенетон е еврейска фирмичка.

1

Стамат

преди 8 години

Той и *** подскачаше от надежда къде 1989-та. Питай го сега какво означават думите "надежда" и "реформа"...