90

Анонимен

преди 8 години

До МАЛКО Е (93)Китайците ограничиха раждаемостта до едно дете и за 50 години успяха да си стъпят на краката.Ние сме в плачевно положение и затова би трябвало да се ограничим с двудетен модел поне в рамките на следващите 20-30 години. И да последваме примера на китайците - там, ако някой създаде повече деца, плаща зверски глоби, а всяко нещо, необходимо на тези "неразрешени" деца се заплаща от родителите на солени цени - включително и лечението. Ако нашите роми нямат пари, ще отработват!

89

От 1989 г. имаме нов

преди 8 години

"Голям брат". Не е ли крайно време да се поучим от разумните закони, които той прилага?В САЩ отнемат децата на родители под 18 г.Ако ние приложим това, драстично ще намалеят продажбите на момиченца с цел някой да мърсува с тях,след като е събрал родата на гуляй, на което "покупката му" присъства, маскирана като булка.Втората цел на тази покупко-продажба е малката да почне да ражда и така да носи суха пара на купувача.Занапред ще му носи помощи в натура които той ще продава,та да си купи ракия

88

Анонимен

преди 8 години

А на бас, че ще има остра реакция от някой НПО-та, всеки знае кои са те, заради това "абсурдно" решение :)

87

Къде да зарежа!

преди 8 години

Трябваше да се случи Катуница, Мечка, Розино, Гърмен и още стотици места знайни и незнайни места, да натупат полицаите в Ихтиман, почти да се стигне до сериозни етнически сблъсъци и чак тогава да се приеме един плах, но що-годе приемлив закон против изтърваната, неконтролируема на територията (засега и все още) фигурираща като България.

86

МАЛКО Е

преди 8 години

Добре, но това не стига:- детски до 6 годишна възраст. След това само за тези, които посещават училище.- детски до 4то дете, включително. Който иска 5 или повече, се подразбира че е добре осигурен и подготвен за това. Съответно ще се "освободят" пари за повишаване на детските. - проверка на условията, при които се отглеждат децата. - ревизия на издадените решения за получаване на инвалидна пенсия и затягане на контрола на ТЕЛК

85

Стойчо

преди 8 години

Най-накрая да свършат малко полезна работа и да не мислят само какво още да откраднат!!

84

seira

преди 8 години

До Божидар - до 65 84:КОЙ, КАЛФИН ЛИ Е "КОМУНИСТ"?!ОСТАВА ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ И В БСП СА "КОМУНИСТИ" И ТА"АКА Е ПЪЛЕН!!!

83

Анонимен

преди 8 години

Най подир се усетиха нашите скъпи управляващи. Проста държава и простттттт народ!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 8 години

До реалиста 72Напълно подкрепям !

81

Анонимен

преди 8 години

До РумбоПич, ти ергенски данък не щеш ли? А колко бащи са си хванали KUPa и са си зарязали децата? Да плаща държавата на самотните майки, но да си търси платените пари от бащите после. Както при издръжката, но допълнително плащане да е.

80

gtf

преди 8 години

какви мерки ще се предприемат за да се насърчи раждаемост сред данъкоплатците и кога ще има осезаеми данъчни облекчения за тях ?

79

Анонимен

преди 8 години

Браво бе Калфин... можело значи

78

667

преди 8 години

Хайде сега спрете и безразборното раздаване на ТЕЛКови решения за измислени здравословни проблеми и току виж ромчетата тръгнали към школото, после изкарване на пари с работа, плащане на данъци и режийни... и нещо много се размечтах.

77

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има по-строги ограничения. Независимо от етноса, ако една майка изостави детето си, като посочи причина, че е социално слаба, при следваща бременност и раждане по закон да е лишена от помощи.

76

Божидар - до 65

преди 8 години

И какво като е точка на Атака?Знаеш ли аз от колко време съм предал законопроектите на русенските им депутати - и на Чуколов, и на Любомиров? От над 10 години! При това бях част от депутатската им листа по него време, а не някаква безгласна буква че да ме игнорират.И какво трябваше да дочакам да се случи? Да стане КОМУНИСТ министър за да влязат тези неща като закони. Атака се ***, могат само да ланкат, но не и да предложат някой смислен законопроект!

75

Анонимен

преди 8 години

prax v o4ite na gypavite ; na siromaxa i rizata ot garba my svalat a onia s kradenite milardi v xoteli v belgrad -ynikalna darzava sme -valeri simeonov e dovolen sega

74

Анонимен

преди 8 години

Защо не четете:"Депутатите решиха още и че непълнолетните родители ще получават само помощи в натура."И по повод на студентките:"Те вече ще получават помощите на два пъти - при раждане и след представяне на документ, че все още са в системата - за завършен семестър или завършено образование."Аз никъде не виждам да пише, че се спират помощите на майки-студентки. Също така виждам, че помощите за непълнолетните майки ще са в натура, а не кеш!Моля да четете, преди да коментирате!!!

73

mynio

преди 8 години

bravo ei sega balgaria shte cavne i varze - do sledvashtata falirala banka s milardi

72

с

преди 8 години

Депутатите решиха още и че непълнолетните родители ще получават само помощи в натура !!!!четете какво пише,вместо да се правите на оригинални

71

да

преди 8 години

тук изглежда е пълно с неграмотни...точно и ясно си е написано,че помощите от децата - родители ще са в натура,но не и парични..разликата е огромна..а и никоя българка никога не е отглеждала децата си с помощи..няма какво да се лъжем..това,което правят студентките си е най - обикновена измама..не се правете на луди