316

Анонимен

преди 9 години

Абе пълно е с руски агенти у нас, пълно е и с *** - предатели и убийци на България!

315

Анонимен

преди 9 години

Заплаха за човечеството е този индивид. Трябва да го кастрират, и да унищожат цялото му родословие. Гените му трябва да се заличат завинаги.

314

яя

преди 9 години

До Анонимен-вдигнах кръвно ама *** ми го свали.Или това беше баща ти?В семейство на хомосексоалисти май няма разлика.

313

Анонимен

преди 9 години

Gospodi pazi BG ot nekadarnici i predateli,prekaleno mnogo za edna strana -dlan'!

312

Анонимен

преди 9 години

Митов, млъкни бе!И най-простия дюлгерин е по-на място от тебе!Къде ни е изгодата от тая ти изцепка?

311

Бънди

преди 9 години

САЩ имат армия под един или друг пред текст в половината свят. Безчет НПО, които прокарват интересите на САЩ в редица държави. Русия иска да търгува с много държави където няма нейна войска и прочие, но някои хора продължават да наричат Русия държава с имперски интереси, ама за сащ нито думичка.

310

Анонимен

преди 9 години

Айде вдигнаха кръвно комунистите

309

Анонимен

преди 9 години

Щом чуете истината веднага ви се привиждат геиове ,сорос,фашисти. Абе научете някоя нова дума нали не сте папагали

308

антиседераст

преди 9 години

Омръзна ми от гей-седерастки коментари написани под въздействието на наркотици.

307

Анонимен

преди 9 години

Ами много хубаво го е казал друг въпрос е вече рускиат пропаганда какво е избрал да поднесе на сектантите си ,иначе дали ще имаш за съседи националисти или комунисти си е се заплаха ако не вярвате питайте поляците . Както казва една истина национализмът е последното убежище на комунизма

306

Анонимен

преди 9 години

Abe toja USA Agent ne e v red da pravi takova iskasvane ja da si hodi islaga boiko i gerb da kaje koi sa rodninite mu

305

Анонимен

преди 9 години

Не разбрахте ли че ТАСС винаги преиначава думите, а не ги цитира точно ?Затова никое сериозно издание не се позовава на тази телеграфна агенция.

304

Анонимен

преди 9 години

Трудноста да се разберат руснаците се състои в това,че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа а към Азия и затова те мислят по друг начин.Ние не разбираме руснаците,както не можем да разберем китайците и японците,и ,имаики богат опит от общуването с тях,трябва да кажа,че и нямам особено желание да ги разбирам,освен ако не трябва да разбера колко олово и желязо ще ми трябва за тяхното изтребление.В допълнение към другите азиатски свойства на техния характер,руснаците не уважават човешкия живот-те са ***,варвари и хронични алкохолици! USA генерал Джордж Патън

303

Стамат

преди 9 години

Продажници долни!

302

Georgieva

преди 9 години

И ЗАЩО Г-Н МИТОВ СМЯТА, ЧЕ И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ И ГОВОРИ И ОТ ИМЕТО И НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ?! НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕДОРАСЛО,ДАЖЕ ПРЕМИЕРА СЕ ОПИТВА ДА ПОСМЕКЧИ НЕЩАТА, НО ТАЗИ ПОД'ЛОГА ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛЮЕ!!!!

301

Иван Петров

преди 9 години

Много си глупав

300

Анонимен

преди 9 години

Тоя Митов чувал ли е за международна дипломация<Лично за мен тоя трябва да бъде съден за анти държавни изказвание,защото точно такива изказвания и разполагането на танкове по нашата земя могат да ни вкарат във война!

299

Анонимен

преди 9 години

И с кое по точно Русия е заплаха за България?До колкото знам има само около 400 военни бази на НАТО окло Русия,при нас се стоварват танкове!Не знам само кой кого провокира,американците разполагат бази и оръжие навсякъде окло Русия,а после Русия била заплаха!

298

Анонимен

преди 9 години

П.С. Напълно съм съгласна, че руснаците са голяма опасност. Сред тях има едни такива ходещи сескапили и от женски и от мъжки пол, просто не е истина. За съжаление част от тях са пълни алкохолици, което ги прави дори по-опасни. Правят ти бебе, после отиват да пият другаде. Много са гадни. Аз викам да ги забраним със закон и да си внесем 1 милион шведи за компенсация. Ще бъде сууупер. Пък и ще осветлим малко генотипа, че напоследък само посред нас се размножават.

297

Анонимен

преди 9 години

Тия нашите управници зорлем ще ни вкарат във война!