407

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 464Твойта колко е?Не колко си откраднал или твойте каква далавера са врътнали преди години за да ти оставят кинти.Ти колко пари изкарваш,че съдиш кой е некадърник и кой ,не?И Стефка Цачева е некадърник ама бръмчи на 5к месечно нали?

406

Анонимен

преди 8 години

тази статия показва колко са отчаяни тези, които не искат да плащат нормално и крадат от работниците си..но както вече е написано балъците свършват. .и догодина щечетем статии като тази всяка седмица

405

БГ

преди 8 години

Голямо мрънкане,голямо нещо.Всеки сам решава какво да прави с живота си.Като не ти изнася,като смяташ,че си недооценен и мислиш,че в чужбина е по-добре....ами ходи там.

404

Зиг

преди 8 години

То, хубаво, искат. Ама какво предлагат? Никой не ги кара да стоят на една и съща работа цял живот. Така че не пречи да се хванат да понатрупат първо малко опит, вместо да смучат родителите си като пиявици и да си клатят краката.

403

койчо

преди 8 години

В Италия един млад работник без ден стаж за неквалифицирана работа почва на хиляда евро заплата. Къде са големите инвеститори и производства, които могат да вдигнат нивото на заплатите? ТУКА СТРОИМ МАГИСТРАЛИ!!!

402

Анонимен

преди 8 години

До 2+2=4Ако и след 10 г. заплатата ти е 1000 лв. значи си некадърник.

401

цифри и факти

преди 8 години

3-тата ми магистратура струваше 10000 паунда, изгладувани и изстрадани, изкарах я за 1 година. заради нея поисках точно 1000 паунда месечно ОТГОРЕ на основната ми заплата в Англия и веднага ги получих, като самият работодател каза: 'Това е само стартово, трябва да си възвърнеш парите за година, а ние ще следим и как практически ни помагаш, след което ще уравним според постиженията ти'. Хората там са наясно, че образованието и образованите СТРУВАТ ПАРИ и не се със специалистите.

400

МАКАРОВ

преди 8 години

*** мръсни кой ще иска да ви работи за едни смешни 1000 лева бе какво Ще платиш по напред със тези пар сметки или да си купиш нещо .....МЛАДИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ СОФИИСКАТА *** В ПАРЛАМЕНТА !!!

399

Анонимен

преди 8 години

Ми на българите им писна да работят без пари в името на светлото капиталистическо бъдеще на бившите комунисти като Чехлю, Мутрата, Цеца, Прокопи

398

мм

преди 8 години

в ИД са по-големи заплатите и затова младите бягат натам

397

2+2=4

преди 8 години

Сметката е проста.1000лв заплатка 100 лв ток,парно,вода,телефон,тв интернет още 150остават 750.храна дрехи и тн 500 лева месечно.Остават 150_200 лв месечно или към 2 бона годишно.Което означава че ще трябва да работят около 10 години за да си купят най гадната и евтина кола или около 80 години за да си купят неква панелна кутийка нейде из безкрайните софийски гета (квартали).Очевидно е че с 1000 лева заплата никога няма да имат нищо хубаво в рамките на обикновен човешки живот.

396

gtf

преди 8 години

До Tulskiабе, като гледам, май няма ни един, който да е заминал, да се е върнал тук и да е останал. Моят съвет към младите; ако не можете да си намерите платена работа, която ви харесва - поемайте на запад. Момента в който голяма част от заграбеният от комунисти бизнес ще умре е близо. Просто няма да има кой да работи и един по един ще започнат да пускат кепенците, тогава се върнете и създавайте - на чисто.

395

наивник

преди 8 години

Вярно е!фирмите наистина са на ръба на оцеляване..така казва и нашия шеф...оня ден дойде,и каза че нещата са зле и може и този месец да нямаме заплати..каза и се качи с BMW X7 с любовницата си и замина да види как върви строежа на 2-рия му хотел на морето...

394

seira

преди 8 години

До Анонимен 455:"... нормална европейска държава ..." - БАСНЯ ЗА НАИВНИЦИ!НОРМАЛНО Е, ДА НЯМА "РАБОТОДАТЕЛИ", КОИТО ДА ОГРАБВАТ ТРУДА НА ХОРАТА!НОРМАЛНО Е, ДА НЯМА ПАЗАР НА НАЕМНИЯ ТРУД!НОРМАЛНО Е, ВСЕКИ ЧОВЕК КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ТРУДИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДА ПОЛУЧАВА!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ИЗМАМА!!!

393

Анонимен

преди 8 години

Правилно, младежите не са покварени от комунистическите пропаганди и са много добре информирани, колко струват в Европа. Когато и последните комунисти тук измрат, младежите ще се върнат в България и ще създадат една нормална европейска държава.

392

seira

преди 8 години

"ДРУГАРИТЕ" РАБОТОДАТЕЛИ СИ ТЪРСЯТ ПОДЧИНЕНИ, КОИТО СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ПОГОВОРКАТА:"ЗАЛУДО РАБОТИ, ЗАЛУДО НЕ СТОЙ!"А МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ПОГОВОРКАТА:"ПО-ДОБРЕ ГЛАДЕН, ОТКОЛКОТО МОРЕН И ГЛАДЕН!"

391

хаха

преди 8 години

449 шедьовър

390

Анонимен

преди 8 години

ЗАКРИВАЙ!

389

Анонимен

преди 8 години

За висене по форуми, заплати не се плащат.

388

Анонимен

преди 8 години

1000 лв вземат само бедняците. Смятай, младите в БГ се стремят към нивото на бедните!