16

KORLEONE

преди 8 години

mlatq PITZETI kato lud da ne ma farlat ot pokriva i da kajat 4e sam sam sko4il

15

Тео

преди 8 години

Иииии ... един мармот завиваше шоколада в станьол!

14

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали ме заблуждават или не, но хич не ми дреме дали са италиански произведени в БГ или са чисти БГ. Друго ме вълнува мен: Кога онзи *** с папионката от СЕМ ще се самосезира за идиотската реклама на бисквитки ОРЕО с вампира, гробовете и труповете. Няма по-глупава реклама. Не знам как някой се решеил да я пусне.

13

Анонимен

преди 8 години

Мутренски реклами на вживяли се като италиански мафиоти бг мутри и мислейки че като кръстят някое кулинарно изделие с италианско име и с италианска реклама българите ще пощуреят за него. В началото имаше испех с брускети марети, но после всичко лъсна още повече ,че за няколко сухара ви земат пари колкото за 2 хляба :) Тъжно, смешно, крадливо и лъжливо.

12

Веге

преди 8 години

няма честен снакс, - това са еди от най -вредните продикти заедно с Кремвершите Пони :))) който не мисли за себе си, да се стяга за болницата

11

Брускети и пицети

преди 8 години

Ахахахахаха, КЗК са големи майтапчии.Само да им кажа, че оригиналните италиански брускети "Марети", дето ги пече майстор Джузепе или там както се казваше...са произведени в Шумен, в завода на Итал Фуудс, една от фирмите на братята Кюркчиеви(Фикосота). Брандът е техен, въобще, там няма нищо италианско.А, дали КЗК не изпълнява поръчка?

10

Анонимен

преди 8 години

То защото всяка пицария прави пица по оригинална рецепта. Пиците на парче са минали порез Иран и Египет като ги гледам какви мургавели ги правят. Забранете пицариите! И ракията - защото това в тия бутилки е всичко друга, ама не е ракия.

9

God

преди 8 години

До ха хаНапротив, преди години ги глобиха за "Брускети Марети" със същите доводи - заблуждават, че продукта е италиански, а не роден (не че е задължително да е *** щом е наш).

8

Анонимен

преди 8 години

Ами спрете рекламите и на Брускети Марети, те също оставят впечатлението, че са италиански продукт, (изпечени с майсторството на поколения италиански хлебари...) а компанията, която ги произвежда K&L Foods е американска.

7

подведен

преди 8 години

Тези не са толкова подвеждащи, по-подвеждаща е рекламата на някакви брускети Марети с италиански вкус и т.н. дето ги рекламират, а реално са си сухари с подправки, made in Shumen, и няма нищо италианско в тях. Вярно, че май ги глобяваха преди години, ама тия пак пускат подвеждащи реклами и май е време пак за санкция.

6

ха ха

преди 8 години

Май не са си платили вноската този месец. Те и старите реклами им бяха подвеждащи, ама тогава санкции нямаше. Чудна работа....

5

Анонимен

преди 8 години

Най после .

4

Анонимен

преди 8 години

Изключително *** реклама

3

Bandit

преди 8 години

Пълна тъпотия и издиотщина относно решението на КЗК

2

Ани

преди 8 години

Рекламата е много готина.

1

vesko02

преди 8 години

Купих си от страх да не ми сложат бетонни блокчета на краката