15

защо?

преди 8 години

Защо правите реклама на ИД? Кой ви плаща за това?

14

Баш демокрЪт

преди 8 години

Боже, Боже, колко дълги обяснения, а цялата тайна се крие в една трибуквена абревиатура- ЦРУ! Всичко е просто и ясно, някогашното КГБ може само трева да пасе пред тия!

13

без много думи

преди 8 години

Тайната на успеха на ИД: $$$$...

12

ШЕЙХ АЛ ХЮМНЕ ИБН МА

преди 8 години

Малиииииии. То бива свещена простота ама чак толкова пък.

11

Анонимен

преди 8 години

САЩ ако искаха да унищожат ИД, отдавна щяха да го направят. Имат и финансите, и технологичната възможност да ги смажат в рамките на 1 ден. Обаче не го правят. Защо?Миииии не знам, ама на кой му пука? Диваци се трепят помежду си, така че е все тая.Между другото, 1 ракета Томахоук струва 1.59 милиона $. Едно прасе - 700$. По-добре да ги обстрелват с хиляди *** трупове от последното! Хем ще ги съсипят психически, хем ще спестят сума ти пари.

10

Дегтярьов

преди 8 години

Аз знам кое е точното лечение за тази проказа!

9

Анонимен

преди 8 години

Има документирно ......как се екзекутира пленник в студиото ....Успехите са осигурени от ,бащтаи майката на ИД-....САЩ ..При тази тактика с нови -новинички джипове и картечници ,един полк от БНА,като Елховският, щеше да ги разпърди . Ама нали ,Тати от САЩ, не дава . Снимките на МакКеин с ,,абу Багдади ,,са доказателство за бащинството .

8

gg

преди 8 години

metnete im ATOM i 6te sa dotam s fanatizma si

7

Анонимен

преди 8 години

"Тайната на успеха на ИД: ударни отряди, биещи се до смърт."А Джон Маккейн се нащрака преди години с босовете на ИДИЛ на снимки за спомен с "терористи-революционери борци за демокрация.Ей каква излезе американската "борба за демокрация" в Сирия-нова терористична организация създадена и ръководена от САЩ,чрез Маккейн.С поведението си Маккейн на срещата с босовете на ИДИЛ и усмихнатите им лица,навежда на мисълта,че ИДИЛ е Неформална Терористична Агенция към Държавния Департамент на САЩ.

6

Анонимен

преди 8 години

Преди бой ги тъпкат с наркотик и стават безчувствени и агресивни. Куршумите със свинско са чудесна идея. Достатъчно е в куршума да има и капка свинска мас и откачалката заминава директно в Джендема!

5

войнствен атеист

преди 8 години

Абе нали преди време разпространиха новина за някакви американци, които били изработвали куршуми подплатени с бекон? Защо не използват тая амуниция? Аре да видим колко ще крещи "Аллах е велик" пустинният дивак, когато се разпространи новината, че ще го напълнят със свинско и така няма и една девица от обещаните 72 да види. Какво му е трудното?

4

до Василев

преди 8 години

Не може, ИД не напада приятели на САЩ, защото приятелите на САЩ са приятели и на ИД.

3

Македонец

преди 8 години

Видяхме ги в Куманово.Само като видяха че са готови почнаха да размахват с бели знамена. Македонската полиция и спецчастите им показаха че това не е сирийската армия. Да не се заяждат с славянските народи че тежко и горко им.

2

Анонимен

преди 8 години

Днеса, стига сте ни разправяли али-бали, а напишете нещо за хакнатото видео от архива на сенатор Джон Маккейн, на което се вижда как се снима "екзекуция" на "заложник" на ИД в студио с декори и професионален снимачен екип.

1

Анонимен

преди 8 години

Ако още един път видя тази снимка и аз ще почна да крещя.