20

кк

преди 8 години

До 18:А защо не ги фалираха????И защо "горда" Европа беснее / особено баба Меркел /, когато Ципрас иска да направят анализ колко от "половин трилион" са вложени в Гърция????Целта беше да му затворят устата и да му покажат, че такива въпроси в Европа не могат да се поставят.И нещо друго - кой, ако не "горда "Европа разреши тези пари???? Нали всичко се гледа под лупа? Къде бяха корифеите на ЕЦБ и на МВФ ????

19

Анонимен

преди 8 години

До до 13 Пич, какви ги дрънкаш!? Нищо няма да се промени, всичко ще си е така, както си беше! Само ние ще продължаваме да затягаме коланите и да се бием в гърдите ,че сме финансови отличници! Само че народа го боли оная работа, че сме финансови отличници, защото хората са бедни! И престанете да се правите на по големи католици от Папата, че прекаления светец и Богу не е мил!!!

18

сс

преди 8 години

До 6 :По-точно НЯМА кой да ги направи....При нас най-уважаваното глаголно време е бъдеще време. Всеки говори общи приказки, но с такова амплоа, сякаш открива Америка. Всички говорят за олигархия, но имена на олигарси не се споменават... Всички говорят за огромни грабежи, грабители няма... С една дума ние не знаем какво сме и не можем да се разберем по въпроса "Какво искаме да бъдем?".

17

НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕ

преди 8 години

А КОГА ШЕ ДАДЪТ И НА БЪЛГАРИЯ? ТУК ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ САМО БОГАТИТЕ СОФЯНЦИ ИМАТ ПАРИ И ХОДЯТ ДА ПИЯТ И ТАНЦУВАТ ПО ГРЪЦКИТЕ КОРОРТИ!!!

16

до 13

преди 8 години

Ти нормален ли си?. Гърция има 320 милиарда евро дълг, сега изпроси още 86 милиарда. това са над 400 милиарда евро заеми а преди година и бяха опростени 109 милиарда. Тоест сега реално тя трябва да дължи над половин трилион евро. Такъв дълг спрямо населението няма нито една държава в света, дългът и е по-голям дори от този на САЩ на глава от население. Ако не е "Горда" Европа, Гърция отдавна да е фалирала. А "тежките" реформи са да научат Гърция да не харчи повече отколкото печели. Акъл нямаш

15

!!!

преди 8 години

Нищо няма да се промени! Евала на Гърците, отново си изиграха картите както трябва и всичко ще си продължи както до сега! Това за тежките реформи го обяснявайте на нас, защото ние сме толкова *** народ, че ще повярваме! За разлика от Гърците, ние винаги ще си останем голтаци и то защото си го заслужаваме!

14

знайко

преди 8 години

Баба Меркел имала фирма за бързи кредити в Европа?!

13

Анонимен

преди 8 години

Византия винаги е цицала от Европа и ще продължава зашото са хитри а не балами като нас!

12

Анонимен

преди 8 години

И що за реформа е това изискване - "намаляване на помощите, които сега получават най-бедните пенсионери"?!?! Леле, на това наш Боце как ще му се израдва, ако му се падне да го направи, ще приключи от раз с лошия материал. Да не би да е грешка в текста, може би за най-богатите пенсионери става въпрос, иначе не е човешко!

11

кк

преди 8 години

Поздравления, Гърция !!!!Смело напред !!!! Ще успеете, въпреки всичката мръсотия, която "горда" Европа се опита да излее върху вас....

10

Анонимен

преди 8 години

Тези цифри звучат умопомрачително, но за България..ние имаме БВП около 50 милиарда, Гърция има около 250 милиарда и то както е в криза, при положение, че сме със сходни територии и население. Въобще много сме зле, хора, мнооооого сме зле! Гърците ще се оправят и пак ще са добре, нищо, че са мързеливци...

9

Мемет

преди 8 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!

8

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ ГЕРМАНИЯ И КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ ИСКА ДА ГИ ХРАНТУТИ ГЪРЦИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ А НЕ ОТ ДЖОБА НА ЕС!!!!!!!!!!!!НИКАКВИ РЕФОРМИ НЯМА ДА ИМА В ГЪРЦИЯ А ОБОСОБЕНИЯ ФОНД ГЪРЦИЯ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА, ЧЕ НЯМА ДА ГО ПРОДАДЕ ИЛИ ЩЕ ГО НАЦИОНАЛИЗИРА *** И КАЖИ НЕЩО ПОСЛЕ!

7

Ванката

преди 8 години

Еваларка на византийците ... а ние будалите, с продажните ни политици, рием в мизерията и ръкопляскаме и лижим ***...

6

Анонимен

преди 8 години

Аз това разбрах в живота : Ако искаш получаваш. Когато можеш да кажеш "ДА" казваш го но не веднага а след време. Никой не обича нагаждачите. И в службата е така. Намира се човек който да се подмазва на Шефа и да топи останалите но никой не го обича. Дори Шефа (ако е интелигентен) А тия в ЕС не са глупави. Боко се държи като един подмазващ се служител и резултатът е неуважение към него и страната която представлява от всички.

5

ив

преди 8 години

Гърците отказаха реформи,но насила им ги налагат. Ние искаме реформи, но няма кой да ги наложи.

4

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕС ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ ЗА ПОДИГРАВКА С НАРОДИТЕ ИМ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ НА ГЪРЦИЯ!!!!

3

бай Оня

преди 8 години

Заглавието са милионите за нас, а по-надолу милиардите са за гърците.

2

Анонимен

преди 8 години

НАРОДА НА ГЪРЦИЯ КАЗА НЕ НА РЕФОРМИТЕ!!!!ТУК СТАВА НЕЩО ГНУСНО И КЪМ ГРЪЦКИЯ НАРОД И КЪМ НАРОДА НА ЕС В КОЕТО СМЕ И НИЕ!

1

Анонимен

преди 8 години

86 млн или 86 млрдима голяяяяма разлика!А пък на нас ни проведоха тези тежки реформи без да ни дадат 86 млрд евро.