22

Анита

преди 8 години

Как да яде човекът себеподобни? *** яде ли ***?

21

...

преди 8 години

Ako ще и марсиянец да е! Ще яде каквото има. Имал е права до убийствата. Щом неговия ислям му позволява да убива, то значи свинското за него трябва да е маруля. Да сте живи и здрави всички. Господ ще отреди място за всички ни (било то християни, било то мюсюлмани).

20

Япония

преди 8 години

До Стойчо 21 . Има такава държава и тя се казва Япония! Там за проповядване на ислям, и за ислямска литература се лежи в затвора.

19

до Стойчо

преди 8 години

Вижте му само името,Стойчо.Тръгнал акъл дава

18

Анонимен

преди 8 години

Само със свинко го хранете тогава.

17

Познайте отведнъж!

преди 8 години

Познайте, от кои "българи" е този индивид?Има жокери:1. По-рано бил евангелист, после приел исляма.2. Извършил е тежки престъпления, но вместо да се засрами, той си търси "правата" (това за чия етнопсихологическа особеност ви напомня?).3. Води много дела срещу държавата в Страсбург и дори е спечелил едно от тях. Вероятно някоя правозащитна организация му помага да научи правата си и да формулира исканията си, защото самият той не е много образован.

16

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НЯКОИ НЕ ЯДЪТ СВИНСКО,СИГУРНО ЗАЩОТО НЕ СА КАНИБАЛИ

15

до 17

преди 8 години

Наистина много пенсионери живеят на дневна дажба едно менте кисело мляко и филия хляб,защото само затова им стига пенсията.Но затова са си виновни самите пенсионери,след като си мълчат значи им стига тази дажба.Нека се съберат 10 000 пенсионера и излязат пред парламента с викове и крясъци,че цял свят да ги чуе,че са гладни,да видим дали няма да се оправят нещата.Ако не друго поне 3 пъти на ден,безплатна храна ще си осигурят,ама къде т и в българина такава смелост

14

Цветанка

преди 8 години

Не религията,човека е виновен! Познавам мюсюлмани които са отвратени като всички нормални и честни българи от всичко ставащо от 1990г и никога не биха тръгнали"да оправят света"..... и тъгуват по мирния и спокоен живот от преди....

13

Анонимен

преди 8 години

В затвора не е на ресторант, та да си поръчва каквото му харесва! Като не ще каквото има, да не яде! Много български пенсионери живеят на хляб и менте кисело мляко, ама за тях никой не се тревожи, че храната им не отговаря на "изискванията за достатъчна по химически и калориен състав храна". И плюйте ме, ама съм ЗА смъртното наказание.

12

Алфа и Омега

преди 8 години

Митко, очаква те едно много много топло място, където няма дела и жалби. Въпрос на време е.

11

Анонимен

преди 8 години

Да му заменят свинското с палмово масло.Аз съм против да се убиват прасенца, за да се угоява човешка ***. Палмово масло и вода, дори хляб не заслужава.

10

Анонимен

преди 8 години

Това е едно от делата. Изключително забавно четиво

9

ист

преди 8 години

Храни куче да те лае. След 2 убийства и два опита- лукс и добра храна. И пак говорете че не трябва да има смъртно наказание.

8

Анонимен

преди 8 години

Значи исляма позволява убийството на хора, но не и свинското, така ли да го разбираме тоя Харакчиев?

7

Мария Антоанета

преди 8 години

Като не иска свинско да яде пасти

6

Ханибал

преди 8 години

Този няма ли кой да го оправи?

5

Манаф-психопат

преди 8 години

Оставете го 2 часа с мен насаме и след това ще е консервативен джедай фройдист.

4

Валентин

преди 8 години

"Харакчиев води над 200 дела" брей много пари за дела има тоя затворник. Да не би случайно някоя гнусна "правозащитна" организацийка да му ги поема, а после да делят заработеното фифтифифти.

3

Анонимен

преди 8 години

2 убийства и 2 опита за убийство и нагъл и с претенции?!?!?! Много ми се ще да напиша какво му пожелавам на тоя, ама ще ме изтрият!