93

do 156

преди 8 години

Nov eu finance instrument - bg dnevna dajba v bruxel za ep :)

92

plio

преди 8 години

A, ima, ima - plava, plava ~~~~:)

91

Анонимен

преди 8 години

Ако гърците имат 800 000 държавна администрация, то 10 милиарда евро на година не им стигат за заплати на тези хрантутници. Ако добавим военни и полицаи, плюс пенсионери, не ги виждам как ще изкарат годината.

90

Анонимен

преди 8 години

Струва ми се смешно и нелогично да се дават доживотни помощи на неомъжени гъркини или на такива,чийто баща - пенсионер е починал,да се дават инвалидни пенсии за дюстабанлък.А Маляките ще трябва да си налягат парцалите и да си плащат дълговете,иначе още няколко серии от филма Банкова ваканция и зареждане на банкоматите със стоеврови банкноти и разрешение да теглят само по 30,ще ги начат кон бобо яде ли и магаре в джамия пърди ли!!!

89

Анонимен

преди 8 години

camo TAKA

88

Анонимен

преди 8 години

Абе хора от хилядите коментари не разбрахте ли за какво става дума.Гърция няма да върне тези пари.Гърците никога няма да станат като българите.Те изтеглиха 40 милиарда от сметките си,докато парите кътани с години от нашите родители изкарвани с честен труд бяха ограбени от банките.САЩ няма да позволи на Гърция да излезе от ЕС.Голяма част от дълга вече е опростен.ЕС ще продължава да отпуска пари на Гърция.Хаоса и GREXit са розовите сънища на триполовите дето си монтираха гей светофари.

87

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 162,Да ама Балтийците, колкото и да не ви харесват, могат да подложат крак на Гърция в ЕС ислед това ще се види до къде ще стигне Гр. без заеми и с драхми.

86

Анонимен

преди 8 години

До (-_-)А колко млади Гърци се изселиха и работят вече в Германия?

85

Анонимен

преди 8 години

Дааа, балтийските държави... Напомнят ми на куклите от улица "Сезам", създават впечатлението, че говорят сами и живеят собствен живот, а в един момент се сещаш, че са мъртви предмети и всъщност кукловоди им движат устите, телата и говорят вместо тях.

84

(-_-)

преди 8 години

Въпросните бивши съветски републики са отдавна купени и продадени, нямат собствена политика, армия и мнение. Освен това никой не дава пет пари какво са обявили подставените им министри и прочие *** в благодарение на която една трета от населенията им се пръснаха по света да си търсят късмета.. горе-долу като при нас.

83

Анонимен

преди 8 години

Не е луд този който яде баницата, а този, който му я дава.

82

до 157

преди 8 години

Не е важно кой съм аз, а единственото мекотело тук си ти. Толкова дълбоко си се наврял в черупката си, че цял живот няма да ти стигне да излезеш от нея за да видиш света около себе си. Цялото ти мнение се формира от политическите приказки за балъци.

81

до 156

преди 8 години

леко бе. хехе, балтийците били ***. ми ти какво си - мекотело влязло във форум да ръси глупости. ами ходи си в Гърция и им чупи чиниите по таверните.

80

Анонимен

преди 8 години

Аз пък съчувстам на обикновените гърци, защото знам какъв бахур ще ядат занапред, ние го го ядем редовно от четвърт век насам. И това е за разлика от балтийските ***, които силно ми напомнят на нашите дръгливи ***- голяма политическа хвалба за стабилност, тупане по рамото от Европа, а само обикновеният човек знае каква е цената на тази "стабилност". Не казвам, че друг трябва да плаща сметката, но липсата на съчувствие означава, че си загубил човешкото в себе си.

79

Анонимен

преди 8 години

С готовност бих помогнал на гърците. Каквото имам, бих го дал и понеже нямам нищо, ще бъде с любов...ако се сещате.

78

Анонимен

преди 8 години

"Днес" казва: коментирайте с лекота, а вие какво правите? Оплювате се и си чешете устата, аот вас не зависи нищо. Не забравяйте, че Балтийците са свободни да откажат да плащат за Гърция. Новият заем трябва да мине през всички парламенти. И парите ще се дават на малкиТраншове срещу определени реформи. Всеки Транш трябва да минава през Бундестага. Който не вярва, първо да събере информация и след това да псува. А също не се знае дали левите в Гр.парламент ще подпишат.

77

Анонимен

преди 8 години

Томова, да ти дообясним нещо, мм?

76

Анонимен

преди 8 години

Не им се получи на гърците, но вие тукашните им хибриди нямате мозък за да разберете какво стана. Гърция бе купена бадева от богоизбраните, това стана. Да ти обяснявам ли, че МВФ е като ФЕД и е на същите чорбаджии? *** сте, та дрънчите от тъпотия!

75

Анонимен

преди 8 години

Ако ви кажат, че ще живеете като скотове през следващите няколко десетилетия, ще искате ли да направите крачка напред?

74

V . Katsolanis

преди 8 години

hayde kalinihta mongoli stiga su vi cel gluposti , as otiva na buzuki utra pak ste vi ceta ...