14

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че всичко е пак кампания. След някоя и друга проверка ще заспим пак сладък сън, докато пак някое куче не ни ухапе. Създайте зоополиция, за да име перманентен контрол и наблюдение, възпитавайте децата на отговорност, налагайте много жестоки санкции за изхвърлено куче, за ухапване, за разходки без намордник...Масови проверки по селата и на дворните кучета-там е майка плаче...Харчите огромни пари, а защо не се кастрират и дворните кучета? С ти милиони ще построите 10 приюта из страната

13

Анонимен

преди 8 години

Да се дадът провомощия на някой като види куче без каишка и дирекнто да го убива така много бързо ще се реши проблема.

12

x

преди 8 години

Фъндъкова кратуно проста...1500 проверки от началото на годината...какво прави това...8 на ден?8 на ден!!! Тотална смешка! Никакъв контрол няма...никой не проверява.Я кажи правят ли се проверки сутрин или вечер? А през почивните дни? Не защото тогава не било работното време!Направете нещо бе ***...с едни *** кучкари не може да се оправите!

11

шоп

преди 8 години

Фън-дък-о-ва ли да оправи нещата!Тя още обещания от Боци-Моци завод за *** не може да пусне!

10

Анонимен

преди 8 години

На социалния работник ръцете да не са му заврени в г*за, че не може да си избърше праха от бюрото?

9

хаха

преди 8 години

Кучетата в БГ доживяха комунизма!

8

lio

преди 8 години

Когато направя забележка на собствениците, че кучето не е вързано, стават агресивни иналитат на бой. При собственици простацинищо не може да се направи.

7

ктг5н

преди 8 години

тази снимка е от центъра на добрич не от софия

6

Анонимен

преди 8 години

Бронирано Ауди на Бойко струва над 350 000 евро, твърдят автомобилни експерти. Немската машина е с всички възможни екстри снабдена е с 16 въздушни възглавници, антиблокираща спирачна система ABS, система за предупреждение за загуба на налягането в гумите, камери за задно виждане, 4 телевизора, интернет.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов "се почерпи" с ново бронирано Ауди за 700 бона! Не го лови ни Магнум, ни Калашников! честито другари пардон господа овци!!!!

4

Елемаг

преди 8 години

А тези с каруците,дето мъкнат по една сурия бълхарници ,когато ровят из сметта,не се глобяват или?Пак ли дискриминация ,към хората ,които дори имат паспорти на кучетата си?БХК веднага да се самосезира!!!

3

Наблюдател

преди 8 години

Войната но Софииска община с кучетата като тази на запада с ИДИЛ, също толкова успешна само че по-дълга!

2

мит

преди 8 години

Елате в София кв Левски двора на 106 соу двадесет серящи кучета всеки ден без каишки

1

някой

преди 8 години

Много ми е интересно защо в белите държави не може външно лице да влезе в училищен двор ? А в нашата мила родина безпроблемно влизат наркопласьори , педофили и кучета убийци ? ... аааа верно забравих тия които трябва да следят за това на тумби пребиват жени или рекетират шофьори за пари ...